A więc i w Polsce podpisana ustawa GMO.Pan Prezydent...

A więc i w Polsce podpisana ustawa GMO.Pan Prezydent podpisał to teraz żeby zjeść coś dobrego trzeba będzie mieć kogoś na wsi bo w marketach az zaroi sie od świńskiego łajna zwanego GMO.

12 komentarzy

george best

Taka jest prawda tak się żyje w Polsce Panowie i Panie rządzący .O jakiej Zielonej Wyspie wy mówicie?i jeszcze czelność i tupet dalej zakłamania ludzi .

4 4
ID:65523

cichyobserwator

Poczytaj najpierw co podpisał Prezydent i co to w ogóle jest GMO , i dopiero się odzywaj. Podpisał tylko ustawe o nasionach a do tej pory w Polsce obowiązywał zakaz rejestracji i obrotu nasionami GMO; nie chroniło to jednak naszego rolnictwa – każdy mógł pojechać do sąsiednich krajów, kupić takie nasiona i bez kontroli wysiać na własnym polu. A larum podnosisz jakbyś nową Amerykę odkrył.
Co do filmiku , mam rodzinę na wsi i chyba oni z innego świata są, chałupa wyremontowana ,piętro dobudowane , ogrzewanie podłogowe, ciągnik z klimatyzacją - rzeczywiście coraz gorzej mają.
Przyślij trochę kasy to ci film nakręcę pt. ,, Studia to idiotyzm " w którym ci udowodnię że studia są stratą czasu i przez różne pierdoły nie da się ich skonczyć .Wystarczy ,że zrobię wywiady tylko z tymi matołami których to przerosło i film gotowy. I w ten sposób wszystko można wmówić !

5 9
ID:65524

1

Przeciez Polska jest stanem amerykanskim i prawa amerykanskie obowiazuja w Polsce. Nasz rzad w tym prezydent to marionetki a zoldzie amerykanskim. Nasze prawa ustala kongres zza oceanu.

5 7
ID:65525

rece opadają

ręce opadają na to co się dzieje, a durny naród i tak lyka propagandę z jedynie slusznych telewizji ...

5 4
ID:65526

george best

@~cichyobserwator: A z nasion co powstaje ?Jadłeś pomidory albo jabłka Holenderskie ?Same gówno pomidora jak przekroisz wylatuje Tobie pół miąższu.Owoce i warzywa maja mieć naturalne nawozy a nie zmodyfikowane .
Czy Ty udajesz czy ku.. jesteś jednym z tych mądrali Unijnych .To samo masz w mięsie wszędzie e .Jak Tobie pasuje takie żarcie to smacznego .
Zapytaj Polskiego rolnika ile dostaje za skup żywca a ile dopierdal... marży dalej .Chałupe ma wyremontowaną a Ty co w ziemiance mieszkasz ?Nie zazdrość niech ma ale pracuje ciężko .Przejeżdżam co dzień obok takiego bambra w Holandii na polu pasie się ponad 500 krów smród taki kwaśny że w nosie zatyka a następnie przyjeżdża tir po krowy i ludzie jedzą to ścierwo karmione chu. wie czym .
Jeszcze raz nigdy nie zazdrość tego co maja inni którzy dorobili się tego pracą .To rząd namawiał ich na kredyty aby Polska wieś była jak na zachodzie a teraz dyktator z Brukseli dokłada Francji Niemcom,Holendrom .

2 5
ID:65527

george best

@~cichyobserwator: Ty uczony zobacz chcesz karmic się GMO to zobacz co to jest .Ja tam wolę kurke ze wsi naturalnie karmioną czy świnkę.
Po to sa okulary żeby wiedziec co się podpisuje ale jak się ma w dupie naród to można podpisać wszystko.
Smacznego i gratuluję mądrego Prezydenta.

2 4
ID:65534

george best

@~rece opadają: Myslę że to już ostatnie miesiące tych z Zielonej Wyspy co zwykłego i uczciwego pracownika mają w 4 literach.A oni się bawią .

2 3
ID:65535

cichyobserwator

@~george best: Jesteś nawiedzonym malkontentem a nie masz pojęcia o czym piszesz .Co mają nawozy do nasion GMO? Nic! Żarcie zawsze było lepsze i gorsze i GMO nic nie zmienia,po prostu kupuje to które chce bo to mój wybór a jest z czego wybierać ,nie jak kiedyś.
W którym miejscu ja komuś czegoś zazdroszczę ? Stwierdziłem tylko że mają lepiej niż kiedyś a Ty jakieś spiski na każdy temat masz.Mógłbym je prostować po kolei ale szkoda czasu bo Ty jak Pytajnik masz swoje pojecie o wszystkim i nic nie jest w stanie go zmienić- nawet gołe cyfry. Masz tak jak ,,~rece opadają " - Wasza to święta prawda a reszta to zawsze propaganda.Idę poszukać kanału TV trwam - czas sie uświadomić.

4 6
ID:65537

george best

@~cichyobserwator: Wędlinę w sklepie jak kupujesz tez nie patrzysz na zawartość mięsa i ile jest w niej e ?Ja żadnych spisków nie urządzam po prostu twierdzę że Rządy traktują ludzi jak bydło które wszystko łyka .Tv Trwam to sobie sam oglądaj fanaberie religijne mam już dawno za sobą.Pozdrawiam i życzę Tobie mimo wszystko wszystkiego dobrego PAMIETAJ JESTEŚ TYM CO JESZ stare Tybetańskie przysłowie.

2 5
ID:65540

cichyobserwator

@~george best: Nie czytasz co piszę i się powtarzasz.Właśnie ci napisałem ,że kupuję co chcę a to oznacza że czytam co kupuję i kupuje co mi smakuje. A już w ogóle nie rozumiem gdzie to mi rząd mówi co mam kupować i co jeść.Nawet we Włocławku mamy firmowe sklepy wędliniarskie a nie tylko markety ,a co do tego ma rząd to już pojęcia nie mam.Sklepy ze zdrową żywnością ( tez mamy ,a co ? ) to po kryjomu przed rządem funkcjonują ?
Zgaduję ,że do tej grupy bydła co wszystko łyka się nie zaliczasz bo wiadomo że to co Ty łykasz to święta prawda a pozostali to ,,bydło" . Założenie wprost genialne żeby pławić się we własnym sosie wszechwiedzy i szczęśliwości - gratuluję.
Twoje założenie że jak kupisz kurkę czy świnkę ze wsi to sama natura jest zabawne bo już założenie że jak ktoś mieszka na wsi to musi być uczciwy wywołuje uśmiech .
Muszę cię zmartwić na koniec - też ,,łykasz" tylko w przekonaniu ze Twoje jest lepsze ale jeżeli taka forma cię zadawala to życia w szczęściu dalej życzę.

4 4
ID:65542

cichyobserwator

@~george best: co do tego twojego filmiku mam coś do ,,łykniecia" :
,,Sześć (6) niezależnych komitetów naukowych we Francji opublikowało wspólne stanowisko w sprawie badań Pana Seraliniego. Opinia Komitetu Nauk Rolniczych, Komitetu Medycyny, Komitetu Farmacji, Komitetu Nauki, Komitetu Technologii oraz Komitetu Nauk Weterynaryjnych jest następująca:

“Publikacja ta nie pozwala na wyciągnięcie żadnych wiarygodnych wniosków” dodając, iż “przyczyniła się jedynie do wywołania paniki w społeczeństwie”.
http://gmo.blog.polityka.pl/2012/10/22/o-seralinim-ponownie/

Ma to jakieś znaczenie dla ciebie czy po prostu ,,francuskie bydło tez wszystko łyka " ?

4 4
ID:65543

george best

@~cichyobserwator: Tak na prawde nie musimy szukac sklepu ze zdrową zywnościa bo wiadomo od wieków że Polskie żarcie choć tłuste ale zawsze było produkowane na naturalnych nawozach .
Pamiętam jeszcze na poczatku lat 80-tych jak chodził facet a mieszkałem na Marchlewskiego i zbierał stary chleb dla świń .
Teraz za okupanta Brukselskiego mówią nam jaki ma byc banan czym mamy palić jakie rękawice mamy miec w kuchni -banda durniów i nic więcej .
Czekam aby to wszystko strzeliło bo w Unii traktowany jestem jak bydlak nie jak człowiek który chce decydowac sam o sobie mam Pana podobnie jak Ty.
Dlatego trzymam kciuki za kazdy prawicowy rząd.
Pozdrawiam i sorki ale czasem ---czasem mam rację.

1 3
ID:65552

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA