Wystarczy na troszkę wyjechać a tu znowu 'ruchy...

Wystarczy na troszkę wyjechać a tu znowu 'ruchy tektoniczne" oczywiście o podłożu politycznym .. no nie tak do końca bo jest też wątek obyczajowy!
Na tapecie Kamil Durczok! "Wprost" napisało wprost ,ze to zboczony facet- molestował koleżanki z pracy.. Oj naraził się Kamil panom dziennikarzom z tego pisemka oj naraził.. tylko ,zeby zaraz tak walnąć jak z szambiarki?
Ciekawe jak będzie relacjonowała to jego telewizja? może pominie takie wydarzenie milczeniem.. jakby nie patrzeć to pan Kamil jest osoboą publiczną no ale prywatna stacja ma swoje prawa i zasady- zobaczymy.
Kabareton kandydatów na prezydenta nabiera rozmachu bardziej jednak straszno niż śmieszno .
To by było na tyle- witam wszystkich i dobranoc jednocześnie.

12 komentarzy

Moher

W poniedziałkowy poranek, czyli dzień, w którym ukazał się artykuł o "ciemnej stronie Kamila Durczoka", Jarosław Kuźniar, prowadzący "Wstajesz i wiesz", był zasypywany pytaniami od widzów, czy nie pominął "przypadkiem" jakiegoś tematu podczas przeglądu prasy.TVN48 promuje się hasłem "cała prawda całą dobę'
Ja powiadam że to jest TVNieprawdy.

8 5
ID:65555

ozon

E,"Moher" odczucie raczej subiektywne ..Nieprawda? a co to znaczy? Komentarz do wydarzenia może różnić się od oceny widza ale raczej bajek TVN nie tworzy.- ja przynajmniej nie znam takiego zdarzenia.i z przyjemnością oglądam Biznes i Swiat i raczej info jest rzetelne.
Jak napisałem wyżej- jest to telewizja prywatna no i sytuacja dość niezręczna.. zresztą inne stacje też o tym nie mówią
Sytuacja podobna do tej którą reprezentuje Kościół- czy słyszałaś ( eś?)żeby z ambony roztrząsano sprawę jakiegoś brzydko zachowującego się księdza? Kościół też głosi całą prawdę i to od 2000 lat no to TVN ze swoim stażem to mały pikuś.
Widać media tak mają no bo Kościół to taki pierwowzór tuby głoszącej różne prawdy! Kiedyś nawet ćwierkał,że Ziemia jest płaska...i wiele, wiele innych. Tak czy siak w dzisiejszych czasach jak chce się komuś zniszczyć życie można to zrobić na wiele sposobów jak widać. Walka polityczna ma wiele twarzy.. no nie raczej wstrętne ryje ot i cała prawda.
pozdrawiam i cieszę się ,ze jest wybór stacji telewizyjnych- co kto chce- od Rydzyka po Kużniara...

4 7
ID:65560

Moher

@~ozon: Przykład podłego zachowania J Kuźniara dnia 10. 04.2010r prowadząc poranny przegląd prasy ,zakomunikował wszystkim Polakom że zginął niskopienny prezydent i jeszcze dodał ,Ira siad.Wiesz co @ ozonku ,za taki chamski numer, gdyby to takie wydarzenie miało miejsce w zachodnich stacjach TV ,to Jaruś musiałby pożegnać się z pracą
Ale cóż ,właściciel TVNieprawdy Mariusz Walter vel Moryc Szpigelbaum nawet nie zareagował .Cała prawda cała dobę ?hasło które przyświeca TVNieprawdy.

9 4
ID:65561

ozon

Ja takiej wypowiedzi nie słyszałem uwierzę jak zobaczę czy usłyszę oryginał tego nagrania to raz a dwa nie sądzę żeby po takiej wypowiedzi nikt z rodziny czy partii nie złożył doniesienia do prokuratury/
Potrzeba dowodu a nie tzw 'poczty pantoflowej" której nić ma początek w radiu z Torunia. Dowody! i jeszcze raz dowody czyli FAKTY a Ty plączesz i plączesz .. "tańcowała igła z nitką- igła pięknie "Moher" brzydko"
Pochodzenie kogokolwiek nie ma dla mnie znaczenia ... Żydem też był Jezus i co?

2 6
ID:65565

cichyobserwator

@~ozon: Po tym co Moherbaum tu nawypisywał to już mam pewność ,że mylą mu się głosy z własnej głowy z wiadomościami.
Dowód :
,,Prezesem Grupy TVN od 1 września 2009 roku jest Markus Tellenbach, który zastąpił Piotra Waltera" http://pl.wikipedia.org/wiki/Grupa_TVN
Jak chcesz się przekonać jak było naprawdę to czytaj Mohera i zapamiętuj na odwrót.

2 9
ID:65567

george best

Ozon myślałem że już White Chelsea to dawne czasy a tu wczoraj przyśpiewki w Paryżu jesteśmy rasistami chyba mecz bez publiki szykuje się w rewanżu z PSG

2 0
ID:65569

ozon

Cenna wskazówka "cichyobserwatorze"- dzięki.
Mam nadzieję ,że wraz z posypaniem głowy popiołem przyjdzie też co do poniektórych jakaś refleksja.. oby, oby. Pozdrawiam.
"george" no cóż głupich się nie sieje... też pozdrawiam .

2 7
ID:65571

fiskus

Na co stać nasza armię , bezpieczeństwo nie jest dane w Polsce raz na zawsze, wystarczy podpalenie mostu w Warszawie. Bezpieczeństwo informatyczne, ekonomiczne, społeczne i militarne Polski jest zagrożone, a RPA jest klubem dyskusyjnym. To,że jestesmy w NATO nic nie znaczy. Media takie jak TVN funkcjonują jako reklama pucybuda z amerykańskim kapitałem U NAS.

2 1
ID:65575

ozon

.. ale z tego co się orientuje to nie ma przymusu oglądanie takiej czy innej stacji tv?- jest wybór wiec w czym problem?
Nie oglądacie podobno a krytykujecie? to jakieś paranormalne zjawisko...!!!
A całowanie po pulchnych rączkach wypielęgnowanych bardzo! to normalka? i wręczanie kopert wypchanych kasiorką to OK? No chyba ,że Rydzyk ma możliwość załatwienie lepszego miejsca w pierwszym rzędzie tam w NIEBIE w co widać moherki bardzo wierzą! A figa z makiem bo BOGA nie da się przekupić.
TVN czy inna prywatna stacja nie żeruje na portfelach ludzi i to jest ta subtelna róznica której ani Ty "fiskusie" ani "Moher" nie dostrzegacie... zbyt trudne.

2 6
ID:65580

george best

@~ozon: Szkoda bo awans macie w kieszeni.Autobus Mau postawi i do siego

2 0
ID:65582

fiskus

@~ozon: ..jest wybór i dlatego nie oglądam żadnej stacji tv i reklamy, idę do sklepu i kupuję masło i śmietanę firmy polskiej KSM Włocławek. Dostrzegam subtelną różnicę - towar wyprodukowany w Polsce, Unii, Indii, a co się ma do tego ojciec Rydzyk, płaci podatki w Polsce...zbyt trudne.

5 1
ID:65593

ozon

Zmień menu bo nabiał wyrażnie Ci szkodzi...

1 7
ID:65596

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA