Trzymam kciuki aby ten 2015 przyniósł rządy...

Trzymam kciuki aby ten 2015 przyniósł rządy prawicowe.Gdzie rząd nie będzie wam mówił kiedy macie dziecko posłac do szkoły,nie zmuszał was do płacenia ubezpieczenia,nie potrzebne wam będa wizyty u lekarza aby kupić lek,gdzie każdy Polak będzie mógł obronic sie mając w domu brońno i wreszcie najważniejsze gdzie zlikwidowane będą Urzędy Pracy .Gdzie Polska będzie wreszcie Polską nie tanią siłą roboczą .Gdzie nie będzie podatku od wzbogacenia a pedofili będą wieszać a nie leczyć.

10 komentarzy

george best

Jeszcze kawałek dokumentu kochani czas na prawdziwą Wolnośc nie dyktaturę .

1 6
ID:65587

Selin

Ty naprawdę wierzysz w to co napisałeś?? Doprawdy, trzeba mieć niezły beret, żeby opowiadać takie głodne kawałki. Nie chce mi się nawet tego dalej komentować.

3 3
ID:65588

gumol-wylogowany

a ja mam nadzieje ze wybuchnie rewolucja i beda rozliczeni wszyscy ci co klamali i oszukiwali narod. wtedy z biegu wrocilbym walczyc o ojczyzne i o grube galezie dla tych co dzis przy korycie

2 2
ID:65589

cichyobserwator

@~george best: Pisałeś ,ze piwa nie pijesz ale tego co piłeś to pisząc sporo nadużyłeś.Mieszkasz w kraju gdzie nawet broń gazowa jest nielegalna,w kraju gdzie dzieci idą do szkoły od 4 lat a za nieobecność można nawet karę zapłacić, w kraju gdzie prawdziwe leki ( nie te z drogerii) są tylko na receptę a pitolisz takie dyrdymały. Nie ma też w Polsce podatku od wzbogacenia a ty pewnie masz na mysli podatek od spadków i darowizn który dla pierwszej grupy tzn. małżonka, zstępnych, wstępnych, pasierba, rodzeństwo, ojczyma i macochę, jeżeli zostanie ono zgłoszone właściwemu naczelnikowi urzędu skarbowego w terminie 6 miesięcy od dnia powstania obowiązku podatkowego jest ZEROWY.
Zajmij Ty się lepiej samym piciem .

4 4
ID:65594

george best

@~cichyobserwator: Nie byłem w tej pierwszej grupie bo ani matka ani ojciec nie żyją więc spadek przechodził na dzieci .Nie było testamentu i musiałem zapłacić.
Po to się idzie do szkoły aby dziecko do niej chodziło normalne .Z bronią jest tak że możesz napisac o pozwolenie jest trudno dostać ale da radę.Eutanazja świadomy wybór kazdego człowieka ja nie chciał bym w razie ciężkiej choroby fatygowac rodzinę aby mi dupę podcierali i leżał codzień w łóżku .Marihuana normalna rzecz kolejna to samo co alkohol.Firmę rejestrujesz na poczcie w 10 minut.Tablice rejestracyjne kupuje auto w Tilburgu rejestruję je u siebie mam tą samą tablicę nie płacę za nowe blachy i wiele innych .
Tak na koniec masz kogoś w skarbówce ?Bo temat z podatkiem poruszaliśmy chyba z 2 miechy temu a Ty ich bronisz w ZUS-ie też pracują dobrzy ludzie i w Urzędach Pracy często też i w Opiece społecznej

0 4
ID:65599

george best

@~cichyobserwator: Znów rozmawiamy co wolno tu a co wolno tam.
Jutro gra United w Walii ze Swensea .

2 1
ID:65602

cichyobserwator

@~george best: Jezeli rodzice nie żyją to zstępni to właśnie dzieci,wnuki,prawnuki i ustawowo jak nie było testamentu to jako zstępny po rodzicach ( jako wnuk bo to po babci było chyba) tez byłbyś z tego podatku zwolniony.
Nie mam nikogo w skarbówce ale jak nie muszę to nie płacę.Jeżeli jako wnuk zapłaciłeś to Twoje gapstwo i tyle.

3 4
ID:65603

Olo

@~george best: "ja nie chciał bym w razie ciężkiej choroby fatygowac rodzinę aby mi dupę podcierali i leżał codzień w łóżku" A z tego się utrzymujesz, zapomniałeś?

3 0
ID:65609

george best

@~cichyobserwator: To od czego sa ludzie tam pracujący czyli zostałem oszukany przez bandę decydentów.

0 2
ID:65615

george best

@~Olo: Żadko juz komuś dupę podcieram głównie robię zakupy,idę z kimś do kina teatru czy na miasto sprzątam dom .
Ale sam jeśli bym już nie mógł chodzić zdecyduję się na eutanazję.Odleżyny i rany na które patrzyłem nie raz nie dałbym rady tak żyć.

1 1
ID:65616

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA