Oglądałem wywiad z posłem T. Lenz w telewizji nie cały i...

Oglądałem wywiad z posłem T. Lenz w telewizji nie cały i chwalił się co to będzie wykonane, jakie to inwestycje komunalne, ale nie wiem czy mówił o budowie Tamy w Nieszawie, jeżeli nie to minął kaczkę przedwyborczą. Toruń bardziej zadłużone miasto od Włocławeczka i buduje zjazd z A1 do ronda nowego mostu i potrafią załatwić pieniądze, wjazd na autostradę do Pikutkowa drugą jezdnie nasi parlamentarzyści obiecują gruszki na wierzbie. Co można się spodziewać po Turyście i CWL-ach

5 komentarzy

george best

Panie budowniczy ciesz się Pan że Włocławek mniej sie zadłuża bo kto to będzie spłacał ta żebraninę unijną.Na kredyt to nawet pacjent z Psychiatryka potrafi żyć.
Trzeba odejść od socjalizmu tego co tak uwielbiał A.Hitler.
Ale żeby odejść Polska powinna odzyskać suwerenność bo jak na razie jest kolonią Unii Europy.
Popatrz na Danię co zrobili z traktatem Lizbońskim.

1 3
ID:65732

Bajerant

@~george best: A Grecja się zadłuża i ma to w dopie.
Niech kk długi wykupi. Tyle nakradli, że ich stać.

1 1
ID:65734

george best

@~Bajerant: Tak do końca nie maja w dupie bo wierzyciele przyjda po swoje.W Polsce wierzycielami wiemy doskonale kto jest dlatego w większości Państw w Europie ludzie sie budzą.Nareszcie martwi tylko to że Unia jest juz bankrutem i dąży do wojny .A media robią ludziom wodę z mózgu że wszystkiemu winien Putin.
Putin nie zaczął tego cyrku na Ukrainie .Obysmy jeszcze kilka lat pożyli

1 2
ID:65736

Dariusz

Do george bast jesteś na pewno z powiatu CWL w miasteczku dla ruch można motorowerem wykorzystać miedze, ale 100 tys. mieście to powinna być infrastruktura drug t.j. przedłużenie Królowej Jadwigi do Toruńskiej, druga jezdnia Jana Pawła II dojazd do A1 Pikutkowo dwujezdniowa. Dla pana może wystarczy i parlamentarzystów ponieważ nie tak dawno wyjechali z panem z wiochy i będziecie jeździć zaprzęgiem konnym.

0 1
ID:65740

george best

@~Dariusz: Mylisz się bo pochodzę z Marchlewskiego pamiętam jeszcze rejestracje BW .Ale widzę że Ty jesteś jednym z tych co tylko biorą ciągle mało i kochasz kredyciki .Nie interesuje Ciebie że to wszystko kiedyś trzeba spłacić najważniejsze żeby Twoja dupa miała wygodę.

0 1
ID:65751

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA