Szpital szal trafia człowieka - po skierowaniu udałem się...

Szpital szal trafia człowieka - po skierowaniu udałem się szpitala oczywiście przyjęto mnie dość sprawnie i po założeniu dokumentacji z małymi problemami komputera przebadano mnie przez trzy godz. i polecono powrót za tydzień na badania trzy dniowe. udałem się na wyznaczoną datę i godzinę a tu czekanie na ponowne wypełnienie dokumentów nie działa ewuś pani drukuje oświadczenia inne papierki druga jej przeszkadza i pyta ile jajek na wielkanoc a kolejka stoi i słucha w końcu pani mówi że ona nie będzie tu pracować lecz wyjedzie za granicę . A ja to widzę tak po pierwszym badaniu skoro skierowano mnie na dalsze badania za które dziękuję lekarzom i pielęgniarkom bo byli przyjaźnie nastawieni już powinna czekać dokumentacja na pacjęta gotowa na oddziale a sprytna obsługa nie rozmawiała by o jajkach tylko kliknęła w klawiaturę i zobaczyła że gdy mnie przyjmowano to sprawdzano w ewuś ubezpieczenie.

6 komentarzy

Bajerant

Ale jaja!

1 3
ID:65733

george best

Smutna historia ale prawdziwa babsztyle z pracy robią sobie klub zwierzeń co kto robił i jak długo a interesanta mają w 4 literach.
Następnym razem nagrywaj i zgłaszaj do Państwowej Inspekcji Pracy

1 4
ID:65737

ozon

>> i w tym jest rzeczy sedno ,że na "państwowym" jest wszystkim wszystko jedno.." Ani najlepsze prawo, ani przepisy czy systemy , programy komputerowe nie zrobią nic jeśli CZŁOWIEK nie będzie rzetelnie do tego podchodził. i myślał o tym co robi. Jeśli ktoś uważa ,ze zagranicą to manna leci z nieba i można olewać pracę no to niech jedzie a przekona się ,ze tak nie jest. Myślę - więc jestem ...

3 2
ID:65741

emerytka

marzyciel

0 2
ID:65743

1

Trzeba podziekowac naszej super Kopa...cz. Rozwalila sluzbe zdrowia, tylko mysli o wojenkach. Niesamowita pieknosc z bialymi ustami. Kiedy w koncu rozniesie sie to skorumpowane towarzystwo.

5 2
ID:65746

Mk

W Warszawie również można spotkać się z takim "zainteresowaniem" , także to nie jest zjawisko wyjątkowe akurat u nas. Generalnie jest jedna prawidłowość ,a wyjątki jedynie ją potwierdzają,że im większe miasto, tym lekarze bardziej powściągliwi.

1 1
ID:65747

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA