Chcę złożyć serdeczne życzenia zwłaszcza wszystkim...

Chcę złożyć serdeczne życzenia zwłaszcza wszystkim Paniom za te smakowitości ,które przygotowujecie na świąteczny stół.
Te mazurki, baby i inne serniki- to poematy i raj dla podniebienia,ze nie wspomnę o sałatkach , mięsach i innych specjałach! Bardzo się angażujecie miłe Panie i bez Was Swięta nie byłyby takie ...smakowite! Wielkie dzięki i czapki z głów panowie.
Życzę spokojnych i radosnych Swiąt .

3 komentarze

george best

Ja pomimo tego że nie obchodze również  życzę wam dobrzy ludzie Ozon,Peso,Kaloryfer,Bajerant,Wpyskgo,Moher i inni i waszym rodzinom spokoju i bogatego zająca .
Z kolei osobom którzy podnieśli wiek emerytalny Polakom a wiem że i tu we Włocławku tacy są życzę wam spójrzcie w niedzielę na krzyż i popukajcie się w te wasze ptasie mózgi ile krzywdy robicie ludziom i żeby te święta były dla was solą o oczach i drzazgą w dup..
Redakcji również życzę najlepszego.

2 1
ID:66004

1

Czas na panow zeby zaangazowali sie rowniez

0 0
ID:66005

Moher

@~george best: Niech radosne Alleluja będzie dla Was ostoją zwycięskiej miłości i niezłomnej wiary. Niech pogoda ducha towarzyszy Wam w trudzie każdego dnia, a radość serca w czasie zasłużonego odpoczynku .Wszystkim forumowiczom aktywnym i mniej aktywnym życzy Moher

3 1
ID:66008

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA