Uważam, że ta pseudogazetka wydawana przez posła...

Uważam, że ta pseudogazetka wydawana przez posła Zbonikowskiego i spółkę to skandal i marnowanie publicznych pieniędzy. Wszyscy płacimy za tę nieuczciwą grę, jaką sobie urządzają partyjni działacze PiS-u. Bo niby skąd partia ma pieniądze na taką działalność, ano z budżetu państwa! Poziom merytoryczny „pisma” jest żenujący, pomijając już błędy stylistyczne. Ale czego można się było spodziewać – jaki „redaktor” naczelny, takie pismo. Panie pośle Zbonikowski – niech pan się w końcu weźmie za normalną pracę na rzecz Włocławka, a nie zajmuje się pan pisaniem takich bredni.

4 komentarze

kati

Mnie tam rozbawiła ta gazetka. Chcą to niech sobie wydają.

0 0
ID:5035

ha ha

Nastepnego dnia dostalem podobne dzielo w wykonaniu PO przez takowego K.zapewne tez kochajacego inaczej Wloclawek (gosc z Torunia). Poziom taki sam jak Z. czyli na twardym papierze (nawet sie do pewnych celow nie nadaje z powodu twardosci).

0 0
ID:5039

zbuntowany_kaloryfer

Pewien ktoś wydaje gazetę. Nazwijmy ją gazetą. Niech się cieszy. Pewne osoby tu, na portalu zarzuciły mi coś... nie mogę się z nimi kłócić. To tak, jakbym kłócił się ze sprzątaczką w firmie. Poniżej poziomu.

0 0
ID:5054

zdana

Brawo, Zbonikowski!

0 0
ID:5076

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA