Śmiejecie się Ozony Cichyobserwatorze i inni do poważnych...

Śmiejecie się Ozony Cichyobserwatorze i inni do poważnych ludzi może dotrze to do Pana Prezydenta Polski .
Już raz uciekali politycy do Rumunii Polsko obudź się.

22 komentarze

cichyobserwator

Tu nie ma nic do śmiechu jak taki pajac , który za Samoobrony osmieszał się w sejmie chodząc z plakietką na czole ,, doradca " - tak go podobno duma rozpierała, były asystent Posłów na Sejm R.P Wandy Łyżwińskiej czy Danuty Hojarskiej teraz wciska kit takim jak Ty. Skąd taki gość bierze w/g ciebie te tajne przez poufne teksty ? Taki z niego haker czy po prostu ktoś mu to podsuwa a tacy jak Ty łykacie wszystko jak te gęsi pasione na Foie gras . Lepper go wywalił a ten Twój geniusz już od 2003 roku ma mnóstwo zarzutów ( http://niezalezna.pl/67903-stonoga-czlowiek-cienia-jak-odebrac-wiekszosc-pis-owi ) z których większości się wywija - a dlaczego ? - taki geniusz ? - czy ktoś nim manipuluje? Już w 2003 tak go gnębili ( http://wpolityce.pl/polityka/255845-zbigniew-stonoga-prowokacje-samoobrona-i-pedofilia-w-tle-sensacyjne-historie-o-prowokatorze-od-afery-tasmowej ) bo juz wtedy bali sie tego ,, wieszcza narodu " ?

Ale masz rację - śmieję się do rozpuku jak tacy jak Ty ,, poważni ludzie " dają sie robić w konia w tak oczywisty sposób. Do tego jeszcze ten patos w tych Twoich odezwach ... kończę bo śmiejąc sie trudno pisać

4 6
ID:66756

1

A kto moze nasz chronic poza granica ? Co to za bzdura ? Tylko zdrajcy moga byc aktywni przeciw Polsce za granica. Ty tez zamilcz i badz cicho. Nie chcemy zadnych pseudoopiekunow zza granicy. Precz z naszego kraju.

0 4
ID:66757

Moher

@george

1 0
ID:66759

ozon

Objawił się pustostan "Mohera"- nic dodać nic ująć.Już tylko wydukał "george" tak zachłysnął się faktami z YuoTube?
A tak poza tym to duecik z "george" teraz? zabrakło "pytajnika"?

6 2
ID:66761

Moher

@~ozon: Przepraszam nie wiem jak to się stało ,że wyszedł pustostan jak ty nazwałeś.Ale wstawiam jeszcze raz.Jakiego bohatera narodowego wychował nam Tusk. -

5 8
ID:66766

haniebne reminiscencje

I tacy ludzie na świeczniku, byli, tajni agenci UB i SB wyznaczeni przez komunę do podżegania ludzi do strajków, , do"obalania" komuny przez komunę .... . Naród został perfidnie wykiwany , zgnojony i zhańbiony ! Wstydźcie się bezrozumni Polacy że wciąż ufacie zafajdanym , żądnym władzy i kasy cwaniaczkom, którzy Was perfidnie upokarzają !!!

4 4
ID:66771

ozon

Zdarza się wiem coś o tym - tak sobie zażartowałem
Słuchaj mnie na prawdę ni ziębią ni grzeją różne filmiki z różnymi tekstami - ja nie pasjonuje się polityką w takim wydaniu to raz a dwa każdy tekst o każdym ze znaczących polityków jest tekstem subiektywnym -dla mnie nie opiniotwórczym i tyle.
Relatywizm nazywasz faktami? co jest faktem? ,ze Niesiołowski był pod wpływem? a co jest dowodem? są badania krwi czy alkomatu? - nie. Wszystko oparte na ... odczuciu i dlatego na mnie nie robi to wrażenia. Wiele chorób i leków moze powodować takie czy inne wrażenie ale to TYLKO wrażenie nie FAKT. Pan Niesiołowski to nie facet z mojej bajki i mam do niego stosunek ambiwalentny.
Jedni nie chcą pytań od "małpy w czerwonym" czy wykrzykują "spieprzaj dziadu.." - no różne są zachowania a politycy to też ludzie z wadami, gorszym samopoczuciem etc i takimi kryteriami oceniać to dziecinada. Efekty rządzenia to jest probierz a nie czy ktoś kichnął głośniej czy ciszej....
Mnie nie odpowiada formacja PiSowska ani ta niby prawicowa... mam do tego prawo bo jestem wolnym człowiekiem... przecież od 25 lat Polska to wolny kraj .
Pozdrawiam

8 3
ID:66772

Moher

@~ozon: Tego już nie będziesz pamiętał ,kto powiedział" kaczka po smoleńsku i krwawa Mary"," siadaj kurduplu" te słowa padły w sejmie ozonku to takie słowa wypływają z partii miłości?.

1 8
ID:66776

Moher

@~ozon: Jeszcze jeden dowód dla bohaterskich czynów Stefana Niesiołowskiego i powiedz czy słusznie nazwany został bohaterem Polski przez Tuska? -

2 10
ID:66777

pochodzenie "elyt"

@~Moher:
Ewa Stankiewicz - córka doktora nauk chemicznych i absolwenta konserwatorium muzycznego i matki - doktora geologii, siostra - doktora habilitowanego muzyki , znanego jazzmana Pawła Stankiewicza - absolwentka uniwersytetu wrocławskiego i wyższej szkoły filmowej. Stefan to zwykły kapuś , Donald Tusk to syn salowej, Ewa Kopacz to córka mechanika i krawcowej. I wszystko jasne ;)))

3 7
ID:66779

cichyobserwator

@~Moher: Uzgodnij z innymi moherami ( popraw antenkę na bereciku ) kto popełnił ten tekst z kaczką po smoleńsku bo jeszcze niedawno wciskaliście go Palikotowi ( http://wpolityce.pl/polityka/112127-kaczka-po-smolensku-krwawa-mary-zbyt-drastyczne-przed-rocznica-mozliwe-ale-o-tym-takze-warto-pamietac ) a Tobie z tej miłości do blizniego wszystko się kiełbasi . Mylą ci się miejsca i osoby - może berecik o numer za mały ? Pamięć to masz dobrą ale poszatkowaną strasznie a co do języka miłości to proponuję na YouTube wpisać ,, mohery atakują " i zobaczyć miłość blizniego w najczystszej postaci.

5 5
ID:66780

obiektyw

: @~cichyobserwator: oj, brakuje ci kultury, brakuje. Niebawem, nawet się nie obejrzysz, TEŻ będziesz moherem... i zapamiętaj ; wszelkie zło jak bumerang wraca do człowieka, twoja nienawiść przeciwko "moherom" niebawem obróci się przeciwko tobie. los ci odda to, na co zasłużyłeś swoją nienawiścią, pogardą i prostactwem.

4 9
ID:66781

cichyobserwator

@~obiektyw: Ile Ty masz lat ,że wierzysz w takie bzdury jak : ,,wszelkie zło jak bumerang wraca do człowieka" ? Zaglądałeś na YouTube , wpisałeś hasełko ? Tak wygląda kultura i miłość blizniego ? Moher zasadniczo jest mi obojętny ale już kłamliwy moher nie jak i wszyscy inni kłamcy zasługuje na sprostowanie.

4 6
ID:66783

Moher

@~cichyobserwator: PO co mam poprawiać antenkę ,jak ja nie mam nawet bereciku,Zrób sobie lewatywę na głupotę, tak bardzo zalecaną przez B Komorowskiego. Wylizałeś rany po przegranych wyborach prezydenckich?
To są fakty ,a faktom się nie zaprzecza.Pytam się kto tak ugniótł Ci mózg, Gazeta Wybiórcza,czy TVNieprawdy?

4 7
ID:66784

ozon

"Moher" nie wiem czemu tak bardzo zależy Ci na mojej opinii no ale jeśli to dla Ciebie ważne to zrobię Ci tę grzeczność i odpowiem tak: :każdy ma prawo do załamania , do słabości ...To jest ludzka rzecz przecież . Ja nie nazwę Niesiołowskiego kapusiem - bohater? no cóż wtedy kiedy był reżim komuny to każdy kto przeciwstawiał się temu bohaterem był . Słowa Tuska to pstryczek w nos Kaczyńskiemu który w tamtych czasach pod spódnicą się chował nie robił nic by się nie narazić no a teraz to może być "bohaterem jedynie marketu budowlanego.."To tyle .
"obiektyw" określenie "moher" nie tyle odnosi się do wieku co do mentalności o czym właśnie świadczy Twój wpis.
Bulwary włocławskie wyglądają całkiem nieżle.. może trochę mało zielono.Spacerowiczów dużo nie było cóż pogoda nie najlepsza. ale parę osób było i to nawet sympatyczni patrząc na twarze więc chyba raczej Ciebie wśród nich nie było"Moherze" ....
"cichyobserwatorze" "moher" kłamliwy, "moher" hipokryta to jest wkurzające ... Pozdrawiam.

6 4
ID:66789

Moher

@~ozon: Przestań dopieszczać swoje ego.<br /><br />
Mało spostrzegawczy jesteś ozonek, byłem na bulwarach,przepraszam ,że pytam czy towarzyszyła Ci twoja niebieskooka .<br /><br />

3 6
ID:66792

ozon

Wow! Mam nadzieję ,ze nie cały dzień bo ciut by Cię przewiało.
To Twoje "br, br" zwłaszcza w drugiej części wypowiedzi świadczy o tym ,ze niestety nas nie miałeś przyjemności zobaczyć ....

3 3
ID:66798

Moher

@~ozon: Dzień bez złośliwych uwag ,jest dla narcyza @ozonka , dniem straconym.Na złośliwość dobrze jest się zakochać" momusie"

2 4
ID:66806

ozon

Jaką bronią walczysz od takiej giniesz... pełen życzliwości, tolerancji "Moherze"
Przy okazji trochę konsekwencji bo zadajesz pytania wręcz molestujesz filmikami a potem gdy dostajesz odpowiedż to bredzisz o ego.
Obawiam się ,ze te wzniosłe uczucia są Ci obce lub lokujesz je nie tam gdzie trzeba. Miłość do partii to raczej trochę zboczenie nie sądzisz? ale jak to mówią "miłość jest ślepa"i rozczarowanie tym boleśniejsze będzie.
Tak czy siak to Twoja sprawa i wolny kraj

2 2
ID:66808

george best

@~cichyobserwator: Skoro ten człowiek jest dla Ciebie pajacem to kim dla Ciebie jest to co rządzi w Polsce od 80 roku ?
Demokracji się zachciało co .Kiedys Polskę okupowała Armia Radziecka teraz będą Amerykanie.
Ale spokojnie te wakacje będą ciekawe wszyscy czekają na kolejne afery i najważniejsze prawdy o śmierci Leppera oraz Pileckiego.

0 2
ID:66852

cichyobserwator

@~george best: Poczytaj o tym gościu co wyczynia od kilkunastu już lat i nie takie idiotyzmy już głosił. Niedawno litowałeś się nad Kononowiczem a to nad tym Twoim wieszczem trzeba by pochylić głowę bo oprócz arogancji i bezczelnej buty reszty mu brakuje.
Jak juz dowiemy się prawdy o Lepperze i Pileckim to powinien jeszcze wyjaśnić śmierć gen. Sikorskiego a jak się razem z Kononowiczem wezmą to może jeszcze taśmy i zdjęcia Świerczewskiego z bandami UPA znajdą. Prawdziwi Polacy już czekają !!

2 3
ID:66868

george best

@~cichyobserwator: Ty chyba pochodzisz z rodziny co stacjonowała na Świerczewskiego i chodziła w pochodach 1-go Maja .

1 1
ID:66881

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA