Pech prześladuje Ewę...

Pech prześladuje Ewę Kopacz-http://wpolityce.pl/polityka/257896-pech-przesladuje-ewe-kopacz-premier-wychodzi-na-plaze-a-plaza-ja-atakuje-zdjecia-zakopan

5 komentarzy

ozon

Pech? przecież to naturalne ,ze na plaży jest piach i trudno ,żeby specjalny podest z desek zrobić! Żałosny tekst rodem z brukowca i to z najniższej półki.
Dobrze ,ze nie Jarosław wystąpił bo jedynie uszy było by widać a to już obciach!
Uważaj "Moher" z tą aktywnością internetową bo wybuchniesz ...

4 4
ID:66950

george best

Pech to ją dopadnie na jesieni razem z kolesiami z boiska .Jezdżą i durni szukają Polacy na jesieni im pokażą no oprócz urzędasów bo złodziej na złodzijem zawsze pójdzie.

3 2
ID:66951

george best

Ja po prostu nie mogę ze smiechu z tej kobity

3 0
ID:66953

Moher

@~ozon: Ja myślałem że czerwony chodnik będzie rozwinięty ,a ty ględzisz o podeście .Kopacz nie zakopałaby się w piasku.Powinien być jeszcze podkład muzyczny zespołu Video. Idę na plażę ,idę na plaże itd.

4 3
ID:66957

Moher

@~ozon:Czy ta wiadomość zainteresuje Cię? Edzia Górniak odwiedziła z Allanem kościół, co zaowocowało tym, że na nowo zainteresowała się Bogiem. Teraz mówi, że katolicyzm stał się jej znowu bliski - zdradził informator "Faktu". Zamiast buddyjskich mantr znowu odmawia "Ojcze nasz". Gwiazda wróciła do wiary chrześcijańskiej!

2 2
ID:66974

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA