Mam pytanie, czy do Państwa też dzwonili z numeru 587178903...

Mam pytanie, czy do Państwa też dzwonili z numeru 587178903 z ofertą tańszej energii ale z umową uwaga na..4 lata. Trochę to dziwne, przedstawiają się jako Energa Dystrybucja z Gdańska .

6 komentarzy

Dariusz

Tak do mnie dzwonili, ale kazałem przesłać dokumenty w celu zapoznania się i sprawdzenia w Energa Gdańsk.

8 0
ID:66992

Mk

@Dariusz, napisz na forum jak to się wyjaśni, Również prosiłem o przesłanie oferty listownie ale pani obstawała przy rozmowie telefonicznej.Pozdrawiam

1 0
ID:66997

Marta

To ma być gwarancja stałej ceny przez 4 lata. Proszę jednak dopytać szczegółowo- wtedy okazuje się, że każdego miesiąca w zamian za tę gwarancję jest doliczane 12,50 czyli za 150,- rocznie "wykupimy" sobie gwarancję uniknięcia podwyżek cen prądu. Absurd. Na pewno nikt niczego nie da nam za darmo. A koszty tych telefonów- do mnie dzwonili 11razy!!!

3 1
ID:66998

Lidia

Mi niestety nie udało się odebrać tego połączenia, ogólnie rzadko odbieram nieznane numery bo zazwyczaj to jakieś niechciane oferty albo zaproszenia na pokazy kulinarne. A ofertą tańszego prądu z Energi na 100% nie jestem zainteresowana. Najlepiej obserwować ten numer na stronie http://inumery.pl/587178903,numer,telefonu czasem ludzie piszą ciekawe historie związane z takimi połączeniami

2 0
ID:66999

dr POpłucz PiSuary

Proponuję Energia dla firm. Korzystam od roku i jestem bardzo zadowolony. Tel.

0 4
ID:67006

Jaro Gda

Dzisiaj do mnie dzwonili z numeru 587178903.
Pani w ramach niby pakietu gwarancji stałej ceny proponowała dodatkowo w ramach "prezentu" za dobrą współpracę pakiet MS Ofice plus jakąś chmurę 1 TB na przechowywanie danych. Między słowami splotła info o opłacie handlowej rzędu 15 zł, oczywiście ani słowa o tym, że jednorazowo czy miesięcznie, gdy zwróciłem uwagę, że chcą zwiększyć rachunek o 15 zł miesięcznie pani nie zanegowała tego, proponowała umowę roczną za niby niższą opłatę handlową. Odmówiłem bez podania powodu, poprosiłem o przesłanie szczegółowej oferty na e-mail.

0 0
ID:67747

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA