Mam pytanko. Czy Wy też dostajecie po 10-15 głuchych...

Mam pytanko. Czy Wy też dostajecie po 10-15 głuchych telefonów dziennie z numeru np.+48 12 397 04 11? Albo wcześniej z numerów +48 22 276 80 00 i +48 42 239 97 80. kierunkowy jest raz z Krakowa, raz z Warszawy, czy z Wrocławia lub Łodzi, miałem już takich telefonów (głuchych, bo po odebraniu nikt po drugiej stronie się nie odzywa) dziesiątki jeśli nie setki. Po dwóch, trzech razach zapisuję numer i go nie odbieram. Czy wie ktoś o co tu kaman? Taka sytuacja (nomen omen)trwa kilka kilkanaście dni i na jakiś czas się uspokaja by po pewnym czasie znów się zacząć na kilka dni.

8 komentarzy

Mk

@Robert, Wpisz numer telefonu w wyszukiwarkę internetową może bez tego +48(kierunkowy do Polski). Pojawią się jakieś sugestie na forach internetowych , odpowiedzi innych osób. Nie denerwuj się , to pewnie jacyś natrętni telemarketerzy chcą Ciebie zaprosić na pokaz garnków albo zaproponować jakąś usługę,bądź czujny i powiedz ,żeby skasowali Twój numer ze swojej puli. Też miewam takie sytuacje.

1 0
ID:67081

Emila

Ciągle! Mam dokładnie to samo! Ten sam scenariusz...

0 0
ID:67083

BK

Jestem z Wroclawia i mam ten sam problem.Widocznie to dziadostwo jest w calej Polsce , po prostu nie odbierac.U mnie sie wyswietla nr zastrzezony lub jakis nie znany nr , wiec nie odbieram.

3 0
ID:67085

PG

Dzień dobry.Czy dodzwoniłam sie do mieszkańca Włocławka?- zapraszają na prezentacje garnków,kołder z wielbłąda etc.Automat wybiera numery telefonu strefy włocławskiej i jak jest wolny konsultant, to prowadzi rozmowę a jak wszyscy zajęci to przerywa połączenie.

2 0
ID:67087

piwo$z

Do mnie wydzwania po kilka razy dziennie nieznany numer. Dobrze że mój stary telefon jest na tyle nowy, że mogłem sobie ustawić filtr i wszystkie zastrzeżone odrzucam.

3 0
ID:67088

Mk

Operatorzy stacjonarni też bezpłatnie oferują usługę blokowania połączeń anonimowych. Zawsze to jakieś utrudnienie dla nachalnych ludzi.@BK pozdrawiam Cię pewnie nasz krajanie kujawski z dalekiego Wrocławia.

1 0
ID:67089

Ja

Mam to samo, dzwonią bez przerwy, ale nie odbieram. Wie ktoś, jak ich zablokować?

0 0
ID:67109

As

Nie oddzwaniać, bo o to im chodzi .Szukają naiwnych żeby naciągnąć
na połączenie . A swoją drogą to jest nękanie powinien się tym zająć prokurator!

1 0
ID:67125

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA