Unia Europejska

Gdzie będziecie tluki które chcą przyjmować tą dzicz?Ano daleko od Europy tego w tv nie zobaczycie bo media pokazują tylko jacy to biedni ci imigranci .
Europo wracaj do starych korzeni i z powrotem tych dzikusów do Afryki

Pani Kopacz ani jednego w Polsce .Stan kryzysowy ogłosicie na jesieni jak Polską zacznie rządzić Polak.

15 komentarzy

Moher

@ george best .Indianie też mieli problem z imigrantami.
Teraz żyją w rezerwatach

5 1
ID:67397

cichyobserwator

Dzięki Bogu mamy w naszym kraju takich "prawdziwych Polaków " , którzy dzieki wszechobecnej wierze chrześcijańskiej i mocy takiej ilości katolików pokażą światu jak wygląda miłość blizniego w/g Polaka Właściwego.
I niech Was potraktuje świat tak samo gdy będziecie w potrzebie ! Amen.

4 6
ID:67401

Moher

@~cichyobserwator: człowieku uważaj, żeby twoje dzieci ,albo wnuki nie klęczeli w czerwonych kombinezonach,a nad nimi w czarnych kombinezonach w kominiarkach islamiści z nożem w ręku przy szyi! .Może państwa których Syria była kolonią wykażą się miłosierdziom Bożą ! Amen

4 7
ID:67403

Moher

Oto jak wygląda miłosierdzie według koranu. http://www.fronda.pl/a/oto-jak-wyglada-milosierdzie-wedlug-koranu-zobacz,56329.html

3 3
ID:67404

cichyobserwator

@~Moher: Pokaz mi jak wygląda miłosierdzie w/g chrześcijanina - katolika ;mam nadzieję że znajdziesz chwilkę po powrocie z mszy i zaliczonej Komunii .

4 6
ID:67409

george best

@~cichyobserwator: Co innego jest wyjechać pracować a co innego jest brać socjal darmowe mieszkanko i pierdzielić trzy po trzy.Wszyscy imigranci teraz którzy przypłyneli to cykory bo zamiast walczyć o swój kraj spierdal...a po co a no po to żeby w niedlugim czasie jak będzie tak dalej Unia sie troszczyla o to obwieścić Europejski kalifat a niewiernym obciać te głupie glowy.
Pomieszkaj troszkę na zachodzie i zobacz oni mają wszystko za free składka emerytalna u nich nie obowiązuje bo dzieci troszczą się o rodziców ja mam 4-kę obym dożył normalnej Europy.

3 4
ID:67410

george best

@~Moher: Indian wyrżneli katolicy jeśli o tym mówimy .Tak tak w imię Chrystusa Pana nawracali ich gwałcąc kobiety rabując złoto i wybijali ich milionami.
Dlatego moją religią jest Manchester United widzę ich i nikogo jeszcze nie zabili.Pozdrawiam.

3 0
ID:67411

ozon

Zakompleksieni boją się własnego cienia...
A tak na marginesie no to kto powiedział ,ze tylko jedyną słuszną wiarą jest katolicyzm i to w wydaniu polskim szczególnie?

4 3
ID:67413

Moher

@~george best: dla Ciebie temat ,bo wszystko zwalasz na katolików -http://www.doziemiobiecanej.pl/notka/330/czarna-legenda-iii-indianie/

3 2
ID:67415

Moher

@~cichyobserwator:Holokaust chrześcijan TO SIĘ DZIEJE NAPRAWDĘ!!! ARTYKUŁ PRZEZNACZONY TYLKO DLA LUDZI DOROSŁYCH (+18 LAT) !!!
https://forumdlazycia.wordpress.com/2014/08/16/holokaust-chrzescijan-to-sie-dzieje-naprawde-artykul-przeznaczony-tylko-dla-l

4 5
ID:67419

ozon

Ja śmieci w internecie nie przeglądam to co podrzucasz Ty i inni to lektury dla maluczkich "Moherze". Zaścianek mentalny kiedyś i w tym kraju się skończy a internetowe" newsy" były są i będą- sztuką jest umiejętność oddzielenia ziarna od plew no ale nie wszyscy muszą posiadać taki dar. Babrz się więc do woli w tym co lubisz- ani mnie to parzy ani ziębi!

4 3
ID:67429

Moher

@~ozon: Ty jak sobie wbijesz coś w głowę, to cęgami nie wyciągnie.Ty wszystkie wiadomości masz ze źródeł dobrze poinformowanych ; "Aftonbladet" ?Masz te wiadomości z mediów głównego ścieku.

3 4
ID:67431

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA