Muzelmanie

Ozon pytanie jest do Ciebie bo kilka tygodni temu pisałeś że Twoja żona chce wracać do Szwecji .A co powiesz na to ?

10 komentarzy

Józef Ziółkowski

Cały czas Sienkiewicz i Kali.

0 0
ID:67416

ozon

"george" już pisałem na ten temat ale powtórzę: jeśli oszołomy dostaną od społeczeństwa władzę to my w tym uczestniczyć nie chcemy tyle i tylko tyle.
Masz swoje poglądy , my swoje i ani Ty mnie ani ja Ciebie nie przekonam do innych. Masz prawo myśleć jak chcesz ale nie masz prawa obrażac innych ludzi tylko dlatego ,ze mają inny kolor skóry czy wywodzą się z innej kultury .
Jesteś emigrantem ekonomicznym nie uchodżcą który szuka spokoju dla siebie i rodziny- ciesz się ,ze jesteś w kraju tolerancyjnym i społecznie dojrzałym.

4 3
ID:67417

cichyobserwator

George, gdyby to nie był inny kraj to pomyslałbym ,że spotykacie sie w poczekalni u tego samego lekarza.Łatwiej bedzie bez tłumaczenia więc włącz sobie Radio Maryja a posłuchasz sobie podobnych tekstów w ojczystym języku.
Faktem jest też to ,że nie mogę się nadziwić iż tyle wypraw Krzyżowych nie nauczyło ich miłości blizniego .Tyle wysiłku ;stosy , mordowania dzieci przez Krzyżowców w imię Kościoła - a oni dalej swoje.Tacy jacyś nie pojętni,nie to co my Chrześcijanie.

5 5
ID:67418

george best

@~ozon: Słyszałeś co powiedział ten muslim.Byleś w Szwecji i widzisz co się dzieje albo nie chcesz widzieć .Coraz więcej gwałtów i powiem tak Szwecja to już jeden z większych Kalifatow w Europie niedlugo będzie -zobaczysz.

3 3
ID:67420

george best

@~cichyobserwator: Religia Katolicka czy Islam to jeden czort .Może islam bardziej skuteczny bo niewiernym obcina głowy-fanatyzm..RADIO M nie dziękuję ostatnio widziałem narodziny gepardziątek w Opolskim ZOO i dwie porażki Holandii i jedną Polski w nogę .Pozdrawiam.

2 1
ID:67421

Moher

@~ozon: Znowu pajacujesz, widziałeś ile młodych mężczyzn robi z siebie emigrantów.Przyczyna emigracji jest wojna w Syrii,no to bagnet na broń, a nie uciekać z kraju.Ojczyzna w potrzebie. http://wpolityce.pl/spoleczenstwo/233475-prawo-szariatu-zostanie-wprowadzone-takze-w-polsce-ludzie-beda-szczesliwsi-zapowiada-im

3 5
ID:67425

ozon

Nasłuchałeś się pana Piłki.Znak rozpoznawczy prawdziwego chrześcijanina, katolika zwłaszcza Polaka to cynizm i podłośc- wpasowujesz się w te ramy co do milimetra "Moherze"
"george" nikt nikogo w Szwecji nie terroryzuje, życie toczy się normalnie. Mordercy, gwałciciele są w każdej nacji tak jak pedofilia- to nie tylko domena Koscioła więc nie siej głupiej propagandy opartej na newsach internetowych bo to śmieszne!
Moher" obawiam się ,ze i Polacy zaczną opuszczać Ojczyznę z obawy przed prześladowaniem .... wszystko na to wskazuje .

6 3
ID:67427

george best

@~Moher: Oczywiście nie chcę wojny ale upadku Unii Europejskiej .A jeśli przyjdzie taki czas walki aby walczyć o wolną Polskę obiecuję tu wszystkim że przyjeżdżam i walczę.Bo łza się w oku kręci jak Niemiec dyktuje co ma robić Polak .
A miłościwie panujący w Polsce bardziej martwią się o swoje portfele i to co powie Unia niż o Polskę .Mam nadzieje że was Ruch Narodowy pogoni w tym roku na Święcie Niepodległości.
Zaczyna się kotłować w Europie zobaczymy gdzie będą politycy jak dojdzie do zadymy. Acha Moher poczytaj sobie o skokach to zmienisz nastawienie polityczne nie bronię tu oczywiście tych co brakło na nich afer Polacy tak zwani od prywatyzacji i sprzedawaniu Polski.

2 2
ID:67438

george best

@~ozon: Założę się z Tobą o 500 pln że za 5-6 lat powstanie w Szwecji kalifat .Jeśli dla Ciebie jeśli zgwałci się Szwedkę i dostanie 180 godzin pracy do odrobienia to rzeczywiście nic sie nie dzieje.

2 2
ID:67439

ozon

"george" jest grupa takich którzy nie pracują, żyją na zasiłkach i o takich osobach mówi się "patologia". Tacy są i tu w Polsce i w Holandii , Anglii- są to i tubylcy i obcokrajowcy. Sprawa tego gwałtu o którym tak się rozpisujesz a widzę ,ze znasz tylko internetowe przekazy zupełnie inaczej wygląda. Poczytaj prasę w oryginale i nie bulwarówkę a będziesz wiedział o co chodzi.
W pigułce powiem Ci ,że dla takiego osobnika , który boi się pracy jak szatan święconej wody nie ma większej kary niż PRACA i to za darmo właśnie. Akurat w tym przypadku więzienie to luksus dla takiego osobnika i wczasy- ba, wręcz nagroda .
Żeby coś ocenić trzeba znać fakty i to nie te medialne drogi kolego.
A co do "powstania w Szwecji kalifatu" to takie samo prawdopodobieństwo jest ,jak to ,ze Jarosław Kaczyński ożeni się i będzie miał bliżnięta. Trzymaj się zdrowo .

3 2
ID:67442

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA