Marsz Patriotów czy ?.......

W sobotę w Warszawie odbędzie się mimo zakazu marsz przeciw Muzełmańskim imigrantom.Dziś niby Polska gazeta pisze że to marsz rasistowski.
Większość w Europie poddała się ale Polska to waleczny naród tyle upokorzeń itd.
Znów pokonam 1300 kilometrów w jedną stronę ale cały czas w sercu siedzi Honor bo aż żal patrzeć co ze zwykłymi ludźmi wyrabia władza.Gdzie Polskie dzieci nadal są odbierane rodzicom a Ukrainiec czy Syryjczyk dostaje i mieszkanie i kasę gdzie nie jeden Polak nie zarobi tego w 2 miechy.
I wy potem na afiszach wyborczych żebracie o głosy wstyd Honor Panie i Panowie politycy nie tylko kasa .
Bądźcie kto może w sobotę w stolicy.

15 komentarzy

Moher

~george best- Chcemy repatrianta, nie imigranta! .Słowa uznania dla Ciebie .

6 5
ID:67462

Paranoija i spekulacje

Oj głupiś ty.

2 4
ID:67464

Paranoja i spekulacje

To wszystko o kant potłuc.

0 1
ID:67465

cichyobserwator

George - nie bądz żałosny ! Emigrant będący imigrantem protestujący przeciwko takim jak on sam. Ktoś taki jak Ty i honor obok siebie to czysty oksymoron.
Piłsudski określił to w kilku prostych słowach : "Naród dob­ry, tyl­ko ludzie ch*je. "

4 6
ID:67468

ozon

"george" a Ty zrzekłeś się obywatelstwa polskiego bo honor Ci nakazywał? Przypominasz mi pewną postać historyczną nijakiego Judasza...

2 3
ID:67474

george best

@~cichyobserwator: Ponad miesiąc temu w ambasadzie złożyłem pismo anulujące obywatelstwo.dostałem dobrą wiadomość już po 2 tygach. Także jest dobrze .Z kuzynem nabyliśmy kawałek gruntu na Podlasiu rodzina chętna na przenosiny ale tylko wtedy gdy Pan Korwin Stonoga Braun i Ruch Narodowy obejmą stery w Polsce .Kiedy będzie dekomunizacja w Polsce .A i nie porównuj mnie do tych z pontonów bo dla mnie było by hańbą stanąć po socjal czy dostać mieszkanie w bloku za darmo .Mógłbym leżeć i na 4 dzieci i siebie dostawać po 820 euro na miesiąc ale pieniądze trzeba zarabiać a nie brać za darmo.
Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru na jesieni bo inaczej będziesz tu gdzie ja.

4 3
ID:67476

george best

@~Moher: Będę jechał jeszcze 11-tego listopada do W-wy Miejsca będą w aucie także możemy się zgadać..Ale jutro dostaną pierwszego strzała rząd wybiera naród i narodu rząd niech się słucha .WYGONILI 5 MILIONÓW POLAKÓW NA ZACHÓD a Ukraińcom prezentują studia domy i kasiorę.

4 3
ID:67477

ozon

Grunt na Podlasiu? tak blisko Ukrainy? nie boisz się? no chyba ,ze pan Artur Zawisza będzie Twoim " aniołem stróżem" z całą tą ferajną pseudo- patriotów?
Poza tym kiedyś pisałeś ,ze na Twoją małżonkę która trochę inaczej wygląda bo jest Meksykanką patrzyli w Polsce złym okiem jakby była jakimś dziwolągiem- tak pisałeś- no to teraz przy takich nastrojach Polaków nie masz obaw? wszak obcy inaczej wyglądający to samo zło ... medal za odwagę już awansem Ci daję!!

3 4
ID:67482

ozon

zapomniałem... grunt już kupiony tylko wybory nie wygrane? Piszesz ,ze rodzina chętna? jak sobie poradzą jak języka polskiego nie kultywowałeś w domu bo twierdziłeś ,ze nie potrzeba! pisałeś też, że nareszcie żyjesz w wolnym kraju, można skręta wypalić ludzie radośni,i kochają króla i wogóle jest the best w ukochanej Holandii...

2 4
ID:67483

Moher

@~ozon: Jesteś w Polsce, a ja myślałem ,że staropolskim obyczajem będziesz witał chlebem i solą imigrantów w Szwecji.-http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/czesc-uchodzcow-w-szwecji-grozila-ze-wyskoczy-za-burte-promu,576497.html

3 0
ID:67487

gość-96224

@~ozon: Pseudo patriota to Ty może jesteś ja przynajmniej staram się walczyć .
Parę tygodni temu dostałem pismo z ambasady Polski w Hadze że odzyskam dokumenty z orzełkiem .Była chwila słabości w mym życiu ale jest już ok.
Prawda dzieci nie znają Polskiego ale mogą się nauczyć .Najażniejsze jest to aby pomyśleć o innych jest teren jest plan są chęci na otworzenie agroturystyki dla dzieci niewidomych niedosłyszących z nauką języka angielskiego oraz gimnastyką korekcyjną .
Jest szansa aby Polska stanęła na nogi sam w Holandii wraz z kilkoma których również wygnali z Polski zbieramy podpisy i uświadamiamy że aby w Polsce było dobrze trzeba najpierw przeprowadzić dekomunizację zaboli troszkę największych złodziei a przed wyborami jeszcze bardziej także nie patrz na sondaże nie wytykaj mi błędów i nie wsadzaj do jednego koszyka z tą plagą co teraz najeżdża europę .Bo nigdy nie brałem socjalu i nie wymigałem się od pracy.Mimo meczu z Liverpool-em wczoraj potrafiłem pojechać do Warszawy i iść w manifestacji.W wolnej Europie każdy człowiek będzie mógł palić co tylko chce i chyba jeśli ktoś pali to nie zabiera Tobie z portfela?
Może chciałbyś 11-tego listopada na Święto Narodowe się zabrać będę jechał na Warszawę poczujesz gdy masz flagę w ręku z orłem że za Polskę można rozlać krew.

2 3
ID:67489

ozon

Moher" Szwedzi od lat mają swoje sposoby i nie muszę im podrzucać staropolskich obyczajów . Dobrze sobie radzą !
Szkoda ,ze w Polsce zapomniano o obyczajach no ale cóż Polak_ Katolik takie skrzywienie już ma co z przykrością konstatuje.
"george" ja nie potrzebuje żadnych podniet aby kochać swoją Ojczyznę ! Krew rozlewać? po co ten patos? Niszczenie i demolka wszystkiego co po drodze (11 listopad z tym się kojarzy niestety) nie jest wyrazem patriotyzmu tylko wandalizmu i tyle!

3 3
ID:67491

ben Jacov

Zastanawiam się drogi Żorżyku Najlepszy, jakimi jeszcze pokładami głupoty, ksenofobii i rasizmu jeszcze wykażesz się.

2 3
ID:67498

george best

@~ozon: Jak chcesz inaczej być wolnym człowiekiem.Wybory na pewno będą próbować sfałszować.Aby kółko kręciło się wedle okrągłego stołu.Polacy naród są traktowani jak motłoch do płacenia podatków za te wszystkie afery co pokazał Stonoga już dawno powini iść winni siedzieć.Holandia tak jak Tobie kiedyś pisałem wybucha wojna i sie poddają .Unia upada i dobrze nie dobrze jest to że próbują wcisnąć Polsce to co sobie zaprosili.Powtarzam każdy imigrant który chce pracować jest mile widziany ale imigrant który czeka na zasiłek i darmowe mieszkanie przepraszam ale dla mnie jest kimś innym.
Media pokazują jacy oni są biedni odwożę nie raz dzieciaki do szkoły i widzę co nawet dzieje się pod szkołami prym w bójkach wiodą czarnoskórzy i muzełmanie.

3 2
ID:67500

george best

@~ben Jacov: Jak Tobie pasuje to weź sobie adoptuj ze dwie rodzinki zacznij czytać koran bo jak przyjechał być do Holandii zawiózł bym Ciebie na dzielnicę w Rotterdamie po 21 -wszej ciekaw jestem jakie być miał zdanie jeśli byś przeżył.
Także pamiętaj w Europie Zachodniej to przeszło Angelika już płacze .Ale Polak to waleczny naród .A facet który zostawia żonę i dzieciaki i spierdziela za socjalem i darmowym mieszkaniem zamiast walczyć o swój kraj to taka osoba jak Ty bo z Twoich pieniędzy nie idzie utrzymywanie nygusa.
Pozdrawiam Czołem Wielkiej Polsce Panie Izzak ben Jacov

3 2
ID:67501

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA