Dla miłośników SWETRU

Tyle osób tak dumnie o Swetru większość pewnie z Peło ilu tam na demonstracjach was było ?

Ciekaw jestem czy to prawda z ta forsą ?Bo z podziałem majątkowym chyba tak przed oświadczeniem majątkowym swoją drogą kupił bym to mieszkanie w Warszawie za kwotę która podał Swetru

11 komentarzy

cichyobserwator

George; to TY nie wiesz ? Wszystko o Stonodze to kłamstwa ale o innych to prawda musi być . Pewnie jeszcze w internecie ogłoszenie dał ,że kasę będzie rozdawał. Czasami ta Twoja naiwność dziecka wzrusza mnie do łez.

5 5
ID:68255

ben Jacov

Masz rację, Żorżyku, w Warszawie Petru mieszkania by nie kupił. W Jeleniej Górze, gdzie to mieszkanie ma (w tzw. starym budownictwie) na pewno tak. Zamiast podniecać się cyferkami, warto coś tam wiedzieć, a nie bzdury wypisywać...

7 3
ID:68257

george best

@~cichyobserwator: Nie chodzi mi o to ..Chodzi mi tylko że tacy jak wy widzicie tylko jedno że naszczał w Mariocie że niby ukradł Leksusa a nie widzicie drugiej strony .
Korwin zły Stonoga zły Kękuś zły Lepper też był zły teraz stękacie że Peło nie rządzi dalej teraz Swetru wam się śni .
Mi się sni koniec Unii Europejskiej i to aby Polska nie była popychadłem Berlina Tel-Avivu i Waszyngtonu .A że już nie będzie można ukraść albo na fakturkę albo innym sposobem no to oże nauczy tych antypolaków czegoś nowa władza-pozdrawiam.

4 3
ID:68260

george best

@~ben Jacov: Rozumiem pozdrów swego ziomka .A Gieremek gdzie ma chaty i Balcerewicz ?Ale głowy do góry i miłego grudnia życzę bo od stycznia podwyżki .

4 2
ID:68261

ozon

A co niedozwolonego jest w rozdzielności majątkowej bo nie wiem? Nie ma przepisu mówiącego , kiedy można tego aktu prawnego dokonać nawet jak się jest politykiem i zostaje posłem.
Pan Petru wie ,że wszedł na niebezpieczny grunt zwłaszcza że krytykuje działania (notabene nieprawne!) PiSu i musi zabezpieczyć swoją rodzinę bo służby są w rękach nawiedzonych aparatczyków pisowskich i każdemu niewygodnemu oraz jego rodzinie mogą wyrządzić krzywdę.Prawnie niczego złego pan Ryszard nie zrobił.
"george" często pisałeś o Lepperze św pamięci więc tym bardziej powinieneś zrozumieć .....
To tylko rodziny radiomaryjne takie głupoty rozsiewają jak zresztą różne inne tak po katolicku konfabulują- wyspowiadają się a od nowa... taka uroda!

3 4
ID:68265

george best

@~ozon: Na Leppera złego slowa nie powiem to był Polak śmiem twierdzić że lepszy od kilku innych niby patriotów ale śmierdzacych czosnkiem i garbatym nosem.
Ozon źremy się jak psy na temat polityki .Trzymam kciuki aby Chelsea się podniosła bo lipę grzeją .

4 0
ID:68268

cichyobserwator

@~Moher: Ale tyradę walnąłeś, ze aż dziw żeś żadnego błędu nie zrobił. Oświeć mnie o co ci chodzi bo tysiące Polaków mają rozdzielczość majątkową ( zgodnie z prawem ) a o nich nie pisali .Może dlatego ,że Fakt dla takich baży rozgarniętych jest i tylko dla Was piszą.

4 4
ID:68272

ozon

Może żle się wyraziłem- miałem na myśli co PiS zrobił z Lepperem.
dawno Ci powiedziałem ,ze każdy ma prawo do własnego zdania
Chelsea? no cóż Abramowicz musi wyciągnąć wnioski.

2 2
ID:68274

ben Jacov

Żoryku, Gieremek chatę ma na cmentarzu, bo już minęło wiele lat jak zginął w wypadku... Taki niby obeznany jesteś, a tego nie wiedziałeś...

0 2
ID:68285

george best

@~ben Jacov: A rodzinka ile na koncie ?To że on na cmentarzu to chwała każdy z nas zejdzie .

0 1
ID:68356

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA