Pani Nowacka Pan Swetru i inni

Wczoraj zobaczyliśmy niedosmażony stek płaczu że już koryta nie ma a prawdziwy Polak sugeruje się tym i tymi słowami a nie błazenady lewackiej .

Czołem Wielkiej Polsce !!!

20 komentarzy

putain

A co tam u brata we Włoszech?

0 1
ID:68374

Gruby_Rychu

@George:

Ja tam nie widziałem aby tam ktokolwiek płakał, dziwne ....

A swoją drogą, nikt nie maszerował z pochodniami, nie rzucał kamieniami, nie palił opon, to też dziwne, no bo kto by pomyślał, że tak można, George, jak sądzisz?

5 4
ID:68376

putain

https://pbs.twimg.com/media/CWGfY_VVEAAjCCr.jpg

0 2
ID:68379

lentes

To george jest pytajnikiem ????

0 4
ID:68382

george best

@~Gruby_Rychu: No płacza świnie że koryto zabrane i tyle .Robią aferę z Trybunału a jak Polakom zabrali pieniądze z OFE i podnieśli emerytury to było cicho .Rządy lewactwa się kończą i nie mogą pogodzić się z tym że już nie będzie można ukraść ciekaw jestem co stanie się jak nie będzie dotacji Unijnych wtedy chyba podetną sobie żyły .Swoje nakradli a Polskę zostawili w takim stanie jak jest obecnie.

5 7
ID:68384

george best

@~putain: To chyba Twój brat.Co do Włoszech myślę ze żyje choć ciapate tam troszku najechali makarony.

5 2
ID:68385

george best

@~putain: Popieraj tych swoich Kapo antypolaków co Merkelowej liżą tu i uwdzie chwała że nie ma ich już przy korycie

5 6
ID:68386

george best

@~Gruby_Rychu: No za czasów rządu PO na kazdej demonstracji było pełno policji tu jakoś nie widziałem oprócz jednych przed domem Kaczyńskiego .Liderów macie że ho ho Nowacka Swetru przy moich ideałach Korwina i Kowalskiego to naprawdę nic tylko wierzyc że oni chcą dobrze ale nie dla Polski.

4 7
ID:68387

Gruby_Rychu

@~lentes:

eeee chyba nie

0 4
ID:68389

Gruby_Rychu

@~george best:

O to kiedy będzie manifestacja Korwina, Kowalskiego i Stonogi? Bardzo jestem ciekaw ilu ludzi weźmie w niej udział.
I żeby było jasne ja absolutnie nic przeciwko takiej manifestacji nie mam, wręcz przeciwnie.

1 2
ID:68390

ben Jacov

Proponuję nie komentować wypocin Żorżyka, który z właściwą sobie skromnością nazywa siebie najlepszym.

3 4
ID:68393

george best

@~ben Jacov: Mów za siebie i o sobie .O mnie się nie martw martw się o Polskę o Polskę taką która wyjdzie z pod okupacji Unijnej o Polskę wolną od łapówkarstwa o Polskę bez garbatych nosów .Bo jeśli teraz trzepiesz jęzorem i nie podoba Tobie się co robi PIS wielu się nie podoba .Mi odpowiada Polska za sterami Korwina Kowalskiego Stonogi .Tobie z tego co piszesz podobało się w niby Zielonej Wyspie i hasłem Ch... dupa i kamieni kupa -pozdrawiam .

5 4
ID:68396

george best

@~Gruby_Rychu: Manifestacja jest co rok 11 listopada i nie ma tam flag Unijnych .Zauważ że wszystkie 3 manifestacje przebiegały spokojnie bez prowokacji tak jak było to za rządów Irlandczyków .
Martwi mnie jedno że jak podnosili wiek emerytalny jak rabowano pieniądze z ofe nikt nie demonstrował.Smuci fakt teraz że zamiast pojechać do Władka i pogadać pojechali na Ukrainę .Ukrainę gdzie jest total haos i kto wie czy Władzio nie zagarnie połowy tego kraju wtedy było by nie dobrze .
Trzecia wojna już trwa i ktoś musi ustąpić w Rosji dolar rok temu kosztowal 41 ruble teraz 73 gaz i paliwo coraz tańsze obawa moja niech jakiś generał wypije 2 butelkę wódki i przypadkowo naciśnie nie ten przycisk i już po ptokach .Jak pójdzie pierwsza rakieta festiwal się zacznie tego się boję .
A w Unii zajmują się głupotami długość ognia przy knocie świecy termometry rtęciowe globalne ocieplenie i inne pierdoły -pozdrawiam

4 4
ID:68397

Moher

@~ben Jacov: Plemiona amazońskiej dżungli zaniepokojone Trybunałem i sytuacją polityczną kraju,zaoferowali pomoc zbrojną w razie konfliktu w naszym umiłowanym kraju . Komitetowi Obrony Demokracji oferują: trzy dzidy zatrute i dwie konwencjonalne z lotką ,a także i pióropusz rozpoznawczy ,bardzo przydatny w ulicznych zamieszkach.

4 6
ID:68399

Gruby_Rychu

Z netu:

Jaka jest różnica pomiędzy Brukselą a Warszawą?
W Brukseli jest Manneken pis (siusiający chłopczyk), a w Warszawie jest Manekin z PiS

Hmmm, ciekawe o kogo chodzi/

4 4
ID:68400

gość-96543

@george best-ty to normalie antycypujesz..Napisałeś tu cytat"Mi odpowiada Polska za sterami Korwina Kowalskiego Stonogi "koniec cytatu.A skąd Ty znasz taką Polskę?To że w Ui zajmują się różnymi głupotami to prawda ale jeśli kiedykolwiek powstanie jakaś komisja ds.ograniczenia wypadków drogowych to Korwin powiniem się w niej znaleść.ze swoim genialnym pomysłem a całkowite zlikwidowanie wypadków drogowych tam by zrobił karierę.

4 2
ID:68401

george best

@~gość-96543: Kowalskiego za walke z garbatymi nosami i sprzedawczykami Brukseli i złodziei z Niemiec
Za takie słowa trzeba głosować na takich ludzi a nie na 500 złotych albo Irlandię

3 1
ID:68404

LALA20

@ Moher

Jeżeli piszesz o Amazonii, oby rozdziobała Cię harpia.

P.S.
Jest jeszcze Harpia mitologiczna, ale Twój mózg nie wybiega tak daleko, prawda?, " znawco literatury ".

2 2
ID:68483

LALA20

@ Gruby-Rychu

Będąc w Brukseli, widziałem tą figurkę siusiającego chłopca - Stare Miasto.
Ta figurka mówi o pewnej legendzie - znasz?

1 2
ID:68484

Gruby_Rychu

@~LALA20:

Nie znam, dajesz ...

1 1
ID:68488

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA