walka o stołki

Pis twierdzi ,że ludzie demonstrują wraz z KOD em bo walczą o stołki ,które utracili .
Ciekawe jakie to intratne stołki stracili tacy jak ten starszy Pan ?
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19373581,jestem-najgorszym-sortem-ten-starszy-pan-zmiazdzyl-krytyke.html#Czolka3Img

12 komentarzy

Moher

Cichyobserwator Czy Rzecznik Praw Dziecka zajmie się tymi dziećmi a w szczególności rodzicami?-http://wpolityce.pl/polityka/275620-kaczor-na-celowniku-wstrzasajace-obrazki-z-manifestacji-kod-co-maja-w-glowach-rod

4 6
ID:68470

george best

Ten starszy Pan nie zauważa tego że od 26 lat trwa w Polsce porozumienie Magdalenkowe czyli raz my raz wy.Oczywiście nie wszyscy ale większość kradnie mówię tu o tych mądralińskich co im dupy do stołków przyspawali .Czerwone mordy siedzą od lat i tylko zmieniają się stanowiskami.Młodzi ludzie wyjeżdżają bo jesli nie jesteś w rodzince to kto im pracę da najpierw kolesiostwo a ochłapy w Urzędach Pracy rozdają .
Raz na zawsze trzeba dziadów pognać bo teraz wierzycie w swetry a on przerobi was jak Donek .Idzie ku rewolucji może mniej będą kraść i czekamy na Aber Gold na Aferę Katowicką tą drugą nie wiadomo czy rusza bo przecie tam podobno Pan P z PIS-U grał pierwsze skrzypce .
Obserwatorze jedyne co mi się nie spodobało że jak prezydent był na wsi Niemiecko-Ukraińskiej czyli na Ukrainie nie złożył kwiatów pod pomnikiem zamordowanych przez Ukrainców Polaków i nie potępił Bandery zresztą po co on tam jechał jak tam niedługo Ruskie połowę zabiorą .

4 9
ID:68472

george best

Tych wszystkich KOD-owców gdzie polowa to antypolacy i złodzieje rozgrzeszy czołg narodowy pod patronatem tego Pana .Bo gdzie byli ci co teraz demonstrują jak Pelo waliło zwykłego Polaka jak chciało .Republika kolesiostwa trwała sobie w najlepsze ośmiorniczki zadłużanie Polski i miast a Ty Polaku pracuj za czapkę gruszek .
Ten człowiek dobrze mówi trzeba golić łby po 1 stycznia najpierw tym co zasłużyli bufetowa i inne ...

Czołem Wielkiej Polsce bez garbatych nosów

5 6
ID:68473

cichyobserwator

@~Moher: Jezeli rzecznik Praw Dziecka zajmie się też dziećmi na siłę chrzczonymi, wysyłanymi na religię, do komunii, na indoktrynowanie jedyną słuszną wiarą to jestem na tak. Dzieci ,którym wciska się bajki jako fakty , bredzi o cudach i straszy karą za grzechy zasługują na obronę .

4 7
ID:68477

george best

@~cichyobserwator: Ale jak chcesz nie musisz dziecka chrzcić nie musisz puszczać na religię i nie musisz gadać im doktryn o cudach.Ja wraz z zona tak robimy ze swoją czwórką dzieci i nie proszą o gwiazdkę z nieba czy mikołaja .

5 2
ID:68480

Moher

@~cichyobserwator: Co chciałbyś żeby scyzorykiem były chrzczone?

5 5
ID:68482

cichyobserwator

@~george best: @~Moher: Wy to jesteście z tego świata czy tylko we własnych żyjecie ?
Jezeli chrzcicie dziecko ,wysyłacie je do komunii to jest jego wybór i wola ? To możecie swoim narzucać a innym zarzucacie ,że na demonstracje zabrali swoje ? To już nawet nie hipokryzja tylko brak szacunku dla dziecka ,które tylko dlatego ,że jest od Was słabsze to Wy macie zawsze rację .
A ty George wiesz jak są traktowane w Polsce dzieci w szkołach przez swoich rówieśników jezeli nie chodzą na religię ?
A skąd to się bierze ? Ano od swoich kochanych rodziców - katolików na pokaz a w rzeczywistości zawistnych , wrednych i tępiących każdą inność.
Dalsza dyskusja z Wami na takie tematy nie ma sensu, macie swój światek, nie znacie pojęć jak sarkazm czy ironia , tylko wasze zawsze jest cacy a inni mają się dostosować. Żyjcie sobie w nim dalej tylko odwalcie się od tego jak żyją inni.

5 7
ID:68486

george best

@~cichyobserwator: Mój kuzyn w Polsce jego dzieci też nie są chrzczone i nie chodzą na religie nie ubiera choinki i ma to w dupie co inne dzieci myślą o tym .Przede wszystkim dba o to aby dziecko nie było okłamywane .Ty decydujesz jaką wiarę lub nie ma Twoje dziecko i tu z Tobą się nie zgadzam .Masz dzieci?że to tak Ciebie boli

5 2
ID:68487

cichyobserwator

@~george best: Ciągle nie łapiesz ? Też mam w dupie co inne dzieci myślą ale jak te katolicko wychowywane ( jak to chyba potrafisz sobie wyobrazić ) dzieci traktują moje to już nie mam w dupie. Moje są najważniejsze i dlatego boli mnie to , że nie jest im łatwo w tym zakłamanym , złośliwym środowisku z krzyżem na ścianie a diabłem na języku. Przykład ? - nasz Moherek

4 6
ID:68494

george best

@~cichyobserwator: Masz rację ale uwierz że muzełmanie też mają berety sprane .Głowa do góry i pierdzielić kiecoli.
Mi tez się paru objawiało a mogli by być świętymi ...

3 0
ID:68497

cichyobserwator

@~Moher: A co to za UBeckie metody ? Skąd takie rzeczy w sieci się pojawiają , zadałeś sobie kiedyś takie pytanie ? Zaległych alimentów jest obecnie na kwotę 4,3 mld zł i jakoś do tej pory cię nie obchodziły ; skąd nagle takie dobre serce? http://www.polskieradio.pl/42/276/Artykul/1468542,Od-1-lipca-dluznicy-alimentacyjni-w-rejestrach-wszystkich-BIGow
Długi prezesa Kaczyszenki ci nie przeszkadzają ?
" Do spłaty Kaczyńskiemu pozostało 140 tys. zł."
http://www.fakt.pl/politycy/jaroslaw-kaczynski-ma-tylko-15-tys-zl-oszczednosci-na-co-wydaje-pieniadze-,artykuly,596076.html
Taki święty człowiek i takie długi ? Toż to grzech ! A jeszcze z naszych pieniędzy na ochronę prezunia miliony idą , i co ? To waszmości z tego lepszego sortu nie obchodzi ?
http://www.se.pl/wiadomosci/polska/1-milion-na-ochrone-prezesa-jaroslawa-kaczynskiego_324251.html

Zniżyłem się do Twojego poziomu z nadzieją ,że coś z tego do Ciebie dotrze , wszak Wigilia jeszcze i na Pasterce może jakieś oświecenie ?

4 4
ID:68534

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA