jestem zbulwersowana jakością niektórych kanałów tv z...

jestem zbulwersowana jakością niektórych kanałów tv z satfilmu. Zamazany obraz, piksele do połowy ekranu (albo i na całym) lub wręcz zatrzymania obrazu to niedopuszczalne w dobie takiej technologii jaką szczyci się satfilm. To nie jest wina modułu lub telewizora , bo z tym problemem boryka się więcej osób. Na każde zgłoszenie otrzymuje odpowiedź , że taki sygnał jest z satelity. Bzdury , bo ci co mają satelitki nie mają tego problemu.

2 komentarze

gość-48417

Bardzo często takie zjawisko występuje na Południu, taka stopklatka , czasem dźwięk na 1-2 sekundy zanika. Nie mam pojęcia jak może być przyczyna?, nie dzieje się tak ciągle , ale zdarza się. Druga sprawa ni stąd ni z owąd jest zanik internetu, pojawia się komunikat ,że przwód jest odłaczony ,ale on ma zatrzas i sam z siebie nie wypada. Po wyłączeniu na minutę modemu i pnownym włączeniu jest OK. Irutująca sytacja,ponieważ gdy nieużywam akurat komputera to nawet nie wiem ,że nikt nie dodzwni si e do mnie , chyba,że podniosę słuchawkę i mam głuchy telefon od Satfilmu, i muszę wykonać czynność z modemem.

0 0
ID:68940

gość-48417

@walkiria, prawie wszystkie programy polskojęzyczne są transmitowane kablowo z takiej wielkiej serwerowni w Warszawie.,

0 0
ID:68941

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA