Niedziela rano Polska się budzi ...

Polska się budzi ale z czego .?Zarzucali PO i PSL że swoich ładowali na stanowiskach a teraz piłka toczy się dalej klecha i chłop pańszczyźniany niedługo jeszcze wrócą PGR-y .
Gdzie ta prawica ?Odbieram to tak dalej postępuje niszczenie i zadłużanie Polski .Kto ma budować ten kraj skoro dalej młodzi ludzie będą wyjeżdżać z niego bo jaki debil będzie pracował od 10 do 10 na opłaty i żarcie z bezdomki?

7 komentarzy

Gruby Rychy

Coś się tak uczepił tego żarcia z bezdomki. Też jak Prezes Kaczyński uważasz, że to sklepy dla biedaków?
Ja sam tam kupuję i sobie chwalę, bo mało jest miejsc z tak tanimi winami o przyzwoitej jakości.
:)

5 1
ID:69048

cichyobserwator

Z tej Twojej " bezdomki " polecam ośmiorniczki i wiele innych dobrych rzeczy. Też tam często kupuję i to naszych polskich producentów więc nie rozumiem skąd ten sarkazm.

3 3
ID:69050

gość-92229

@~cichyobserwator: wiesz ile razy te owoce morza są myte i faszerowane tlenkami .Czytaj skład ile E ładują do żarcia .

1 1
ID:69052

cichyobserwator

@~gość-92229: Dzięki za oświecenie - od jutra nie jem tylko piję.

3 3
ID:69055

Gruby Rychu

@~gość-92229:

Uprzedzając ewentualne ostrzeżenia informuję, że środek chemiczny C2H5OH zawarty w winie z bezdomki jest czynnikiem jak najbardziej przeze mnie pożądanym a te śladowe ilości SO2 mi nie przeszkadzają.

Serdecznie pozdrawiam

0 1
ID:69057

1331-1331

@~Gruby Rychu: Myslałem że popijasz Podczaszy i Patykiem Pisane .Rysiek uważaj na siebie .

1 1
ID:69070

Gruby Rychu

@~1331-1331:

No cóż, dziękuje za troskę

Chwalmy Pana

0 1
ID:69077

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA