Wróćmy do normalności olejmy nierobów z Wiejskiej

Lepiej nie denerwować się politykom i układom powróćmy do życia i tak nic się nie zmieni a Pink Floyd to podstawa

8 komentarzy

Gruby Rychu

O widzisz, tu się mogę z Tobą zgodzi.

1 0
ID:69058

ben Yakoff

Nierobów z Wiejskiej - jak ich nazywasz, olać można. Nie można natomiast olać ich radosnej twórczości. Dlatego, im szybciej rząd kaczystowskich talibów upadnie tym lepiej.

3 1
ID:69059

1331-1331

Beton zamurowany jest już od Kiszczaka .Na paradach Kod ważne osobistości byli SB-cy i zdrajcy Polski .Potrzeba prawicy potrzeba Korwina potrzeba normalności i wyjścia z Unii Europejskiej choć podzielam dwa zdania ostatnie Korwina
Państwo Islamskie powinno zostać uznane a następnie zniszczone podobnie jak Korwin uważam ze Unia Europejska powinna zostać zniszczona .Komunistyczna Unia .A zobaczymy czy się sprawdzą słowa Stonogi bo Korwin od 30 lat mówi dobrze tylko nikt go nie słucha dlaczego ano dlatego że ludzie lubią kraść nie swoje pieniądze i wolą zyć jako niewolnik niż wolny człowiek

2 9
ID:69064

gość-34332

@~1331-1331: bardzo niepopularne treści jak na nasze miasto pan wygłasza :) niestety u nas socjalizm we łbach zakorzeniony bardzo mocno.. "państwo da", "państwo kupi", "państwo zrobi" etc :) z jednej strony jestem zdania ze 2 pokolenia muszą jeszcze wymrzeć aby jakakolwiek realna zmiana mogla nastąpić - mogla - bo wcale nie jest powiedziane ze nastąpi :)

1 3
ID:69066

1331-1331

@~gość-34332: Dlatego głupole chcą Państwa opiekuńczego .Dadzą im 3 złote to się cieszą jak świnia chlebem .Czekam za prawicą bo jeszcze jej nie ma .Czekam za upadkiem ZUS likwidacją Opieki Społecznej i Urzędu Pracy pewnie tak jak Ty i trzymamy kciuki aby wreszcie prawica ten beton skruszyła ..Pozdrawiam i wszystkiego dobrego .

1 8
ID:69068

Moher

@~1331-1331: A ja nie mogę się doczekać ,kiedy Tuska "Króla Europy " wezwą na badania psychiatryczne,mówił ze PIS będzie do bocianów strzelać ,a tu o dziwo, bociany do Polski przylatują.

0 10
ID:69073

cichyobserwator

@~Moher: Pojęcie sarkazmu i ironii na waszym poziomie pojmowania jest nieosiągalne więc tematu bocianów nie ma sensu rozwijać. Włączcie więc TVP ( co ja plotę ,pewnie siedzicie tam od samego rana dzisiaj ) i łykajcie co jesteście w stanie pojąć bez myślenia w ogóle .

2 2
ID:69075

Gruby Rychu

@~Moher:

Wielkanoc za nami to i miłość do bliźnich już nie obowiązuje, zamiast tego lepiej opluć, prawda?

No to Chwalmy Pana
:/

1 0
ID:69076

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA