Glosowaliscie juz na Persona? www.mistrzmowy.pl

Glosowaliscie juz na Persona? www.mistrzmowy.pl

8 komentarzy

ha ha

A za co?

Za to, ze nasz kochany senator zlewa nasze miasto? Ze jego obecnosc ogranicza sie do biura? Czy moze za to, ze w chamski sposob obraza, nasmiewa sie glowy panstwa (niezaleznie jaka ona jest).

Mistrzem mowy to on jest ale klasy pomorskiej, dzial sport.

0 0
ID:5388

pazdzioch

niezaleznie co sie o nim sadzi to jest on wloclawianinem i to jednym z najbardziej rozpoznawalnych w kraju, kazdy jego sukces jest w pewnym sensie promocja takze Wloclawka wiec warto glosowac.Pozdrawiam

0 0
ID:5392

sportowiec

No i chyba masz rację Paździoch. Żeby jeszcze ta jego dyrektorka biura nie robiła żenady.

0 0
ID:5393

kotek

to chyba jakiś żart. A wiem o czym mówię, bo miałem okazję posłuchać nie raz "Pana Senatora z Włocławka"

0 0
ID:5395

ha ha

Pazdzioch, opanuj sie, jak widac nie sledzisz poczynan senatora ani nie miales z nim blizszego kontaktu. Inaczej nie chcilabys glosowac na niego w jakimkolwiek konkursie.

0 0
ID:5397

pazdzioch

to ciekawe :}, moze opowiesz cos o swoim bliskim kontakcie z senatorem bo ja rzeczywiscie nie mialem takowego ale z tego co zaobserwowalem jezykiem posluguje sie calkiem niezle, napewno lepiej niz wawrzyn VIII edycji pan Bartoszewski dyplomata naczelny z dworu premiera o siarczystej wymowie :)

0 0
ID:5403

kleofas

w ogóle ta pani to jakiś dziwny twór, niby w PO a promuje SLD, może ona to V kolumna Kościuszki na Kilinskiego
fajnie mają w tej Platformie, prawdziwy pluralizm, dyrektorka biura senatora prowadzi polityke prezydenta z SLD, ciekawi mnie tylko co ona z tego ma

0 0
ID:5418

kibic

ja też uważam że Person to swój chłop, zna sie jak mało kto na sporcie i jest wygadamy, ale ta kobieta z biura kompletnie do niego nie pasuje. nie dość że nie wie kompletnie o co biega w sporcie, dramat, gdzie on ją wynalazł???

0 0
ID:5442

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA