Bardzo proszę o opinie na temat lokalu Wieniecki Zakątek,...

Bardzo proszę o opinie na temat lokalu Wieniecki Zakątek, chciałabym zorganizować tam swoje wesele i nie mam pewności czy goście będą zadowoleni... Jesli ktoś był tam na weselu to niech napisze.

21 komentarzy

Ola kowlik

pracuje tam 3lata i nie słyszłam żeby ktoś narzekał

1 4
ID:14431

KASIA I MARCIN

Wieniecki Zakątek to miejsce na Wasze wymarzone wesele!
Piękny wystrój sali, świetna obsługa, super jedzenie!
Wszyscy nasi goście byli pod ogromnym wrażeniem wysokiego standardu.
Jestem osobą o dość wysokich wymaganiach a to miejsce mnie oczarowało!
Będziemy polecać ten lokal wszystkim!

2 4
ID:14712

Tomek

Byłem tam na imprezie firmowej. Jedzonko jest super. Wszystko świeżo zrobione. Podane w pięknych ekspozycjach. Obsługa miła i zawsze uśmiechnięta. Wystój sali jest niesamowity. Polecam w 100% ten lokal.

0 2
ID:24002

jaj

beznadzieja i tak staro

3 4
ID:28000

magda

byłam tam totalna lipa same starocie nie dało się zjeść

1 3
ID:32498

ssz140788

@~jaj: planuje wesele i zastanawiam się nad tym lokalem, do tej pory słyszałam same pochlebne opinię, nikt nie narzekał wręcz wszyscy byli zachwyceni. Więc może, ktoś mógłby się jeszcze na ten temat wypowiedzieć, szczególnie w kwestii jedzenia.
pozdrawiam

0 1
ID:33032

Małgorzta Własnowolska

Kwiecień 2912
To bardzo dobry wybór. Pięknie podane, pyszne i obfite jedzenie. Przemiła, kulturalna obsługa (do białego rana). Elegancki wystrój - adekwatny do uroczystości. Możliwość zamówienia pokazu ogni sztucznych. Wszyscy nasi goście byli zadowoleni, a my mamy wspaniałe wspomnienia.
Rodzice Pana Młodego z Warszawy

0 2
ID:44217

Dorota Dorota

Byłam co narazie oglądac lokal super:) Wszystko wykonczone super, bogate menu A jesli robi sie wesele powyzej 100 osob dostajecie gratis czekoladowa fontanne, stol sushi. pokoje goscinne oraz wiele innych. wiele mozliwosci za rozsadna cene:) oferta godna polecenia:?

2 2
ID:45077

martyna

Lokal super, fajna obsługa i kuchnia też się spisuje, przygotowują pyszne jedzenie. Tylko szefostwo bardzo wredne,

5 6
ID:66344

Karolina

masz racje też miałam takie wrażenie. Byłam tam na komunii i widziałam jak są traktowani goście z poszczególnych imprez, im więcej weźmiesz tym jesteś lepszym klientem, a jak już z podstawowego menu to odnosi się wrażenie, że traktują cię z góry ale świadczy to tylko o prostocie właścicieli bo kiedyś sie to na nich zemści

6 4
ID:66362

iza232

Typowa wsiowa knajpka z wiejskimi, głośnymi przyśpiewkami i w wiejskim plenerze. Wkoło syf, hałas od niedalekiej autostrady. Strona internetowa tej knajpy jest MOCNO przesadzona. Nic dziwnego, że właściciele robią co mogą, żeby złowić klientów, skoro cienko przędą i są na granicy plajty. Jedzenie niesmaczne, drogo. Obsługa z pretensjami do całego świata. Zdecydowanie odradzam.

2 1
ID:68993

gość-31481

Witam .
Bzdurą jest że jest hałas od autostrady tak samo jak jest bzdurą że tam wkoło jest syf byłam na weselu we wrześniu i nic takiego nie zauważyłam a już na pewno nie słyszałam hałasu z autostrady no chyba że masz słuch absolutny.......a co do przyśpiewek no to chyba właściciele raczej na to wpływu nie mają.No chyba że śpiewają sami .....to wtedy można mieć do nich pretensje.pozatym przecież jeśli ktoś zamawia tam impreze to chyba widzi że nie jest to centrum miasta.Nie rozumiem w ogóle tej części opini.Co do jedzenia nie wypowiadam się ponieważ każdy ma inny smak i o tym podyskutować akurat można.Ja i reszta gości byliśmy bardzo zadowoleni i pierwsze słyszę o plajcie terminy pozajmowane na trzy lata do przodu.Więc albo tam nigdy nie byłaś albo jest jakiś inny cel Twojej opinii
Agnieszka Kaczorowska.@~iza232:

4 1
ID:70214

gość

byzłam we wrześniu remont drogi mnustwo kurzu brak parkingu stoły puste plastikowe kwiaty przepalone kinkiety zdecydowanie nie polwcam

1 0
ID:71341

gość-64698

Okradają ludzi. Bardzo nie polecam :(

0 0
ID:72050

W związku o pomówiniem

@~gość-64698: w zwązku z pomówieniem o kradzież zgłaszam sprawę na policję

0 0
ID:72543

gość-82240

Nie wiem skąd się biorą te złośliwe uwagi.Sama niedawno korzystałam z tego lokalu i uważam że jest to dobry lokal na wesela, położony na uboczu, ale dzięki temu jest cicho, autostrady nie słychać, zresztą jakie to ma znaczenie, na weselach zwykle gra muzyka, Wystrój ładny, jedzenie smaczne i świeże, obsługa sprawna i miła, poziom cen przyzwoity. Nie ma się do czego przyczepić ale zawsze można wybrać inny lokal np. Marriott w Warszawie lub Sopocie
mama panny młodej

0 1
ID:73396

gość-50196

Gość-lokal może ładny ale nie polecam byłam na stypie i można śmiało powiedzieć że to bar szybkiej obsługi.Kończono podawać dania na końcu stołu a zbierano naczynia i dania z początku zabierając talerze spod brody.Stypa trwała może z 45 minut,nałóżmy się że będą krzesła spod tyłka zabierać.Może i ktoś by coś jeszcze zjadł ale nie dali takiej możliwości .

0 0
ID:77665

gość-30241

@~gość-50196: znam ten lokal wystrój może być.Obsluga miła,ale okradają i to sporo.Nie polecam.Byłam ostatnio i zauważyłam że podali dania a po 10 minutach zabrali nie tkniętr przez gości.Byłam zaskoczona i zbulwersowana

1 1
ID:79614

gość-21486

Nie polecam

0 0
ID:82128

gość-44312

@~gość-64698: potwierdzam z 2023r. Kłamią i okradają. W ciągu 2 miesięcy zwiekszyli cenę o 40 zł i na dodatek przy zaliczce była mowa,że dzieci do 3 roku darmo,a przed samą impreza że trzeba zapłacić 220 zł za dziecko bo nie będzie miało krzesła i nakrycia... Nie polecam z całego serca. Z dala od tego...

0 0
ID:86526

gość-88819

Nie polecam. Nie polecam nie polecam !! Dużo by pisać. Szkoda nerw.

0 0
ID:86528

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA