W dzisiejszej kujawskiej zobaczyłem zdjęcie tego...

W dzisiejszej kujawskiej zobaczyłem zdjęcie tego Chmielewskiego,kiedy oni z tym Zbonikowskim przestaną mącić i podjudzać ludzi,można nie lubić Pałuckiego,ale na litość Boga ,ta ekipa coś robi dla tego miasta,a oni nic tylko zadymy.Ciekawy jestem,co on robił na południu,skoro przez przypadek został radnym na zazamczu,i w jakich godzinach ten obrońca ludu tam był.

6 komentarzy

Walkiria

WORD powinien popierać rozwój ruchu drogowego, a nie być mu przeciwnym.Chmielewski, jeśli protestuje, to na pewno robi to za zgodą swoich przełożonych. Komu podlega WORD?

0 0
ID:5691

przedszkolanka

a zobaczycie co będzie, jak ten chmielewski zostanie prezydentem ....
a jeżeli pałucki będzie taki to szanse tego pierwszego rosną w postępie geometrycznym.
...nie wspominając o kuźniewiczu i horonziaku - dwóch panach, którzy dorwali się do zabawek w piaskownicy i już zaczynają się sypać piaskiem.

0 0
ID:5700

Polka

Do Jana L. Wyjaśnij mi proszę co takiego robi ekipa Pałuckiego dla Włocławka?! Przejdz się ulicą Tumską to zobaczysz, bieda aż piszczy.
Walkirio zastanów się co piszesz. Jeżeli są to mądre, przemyślane plany to nikt by nie protestował - a tak społeczeństwo wyraża swoje nie zadowolenie - zresztą ma do tego prawo!!!

0 0
ID:5705

Walkiria

Polko, nie pisz bzdur.Na Tumskiej są same prywatne kamienice, spytaj się tych co tam mieszkają, kiedy ostatni raz zapłacili czynsz. A swojej sytuacji są sami sobie winni. Mam parę latek i od kiedy tylko pamiętam strach było tamtędy chodzić.Ekipa Pałuckiego chce zrobić dużo, tylko tacy ludzie jak ty na to nie pozwalają.Plany są dobre i racjonalne,jeżeli uważasz inaczej to przedstaw swoją propozycję.Powinno się zastosować prawo wyższej konieczności społecznej i nikogo nie pytać o zdanie a przystąpić do budowy. Dzięki takiemu myśleniu jak twoje, Włocławek to grajdoł na głębokim zadupiu.Żeby być polką przez duże p, to trzeba popierać rozwój miejsca w którym się mieszka , a przez to i całego kraju. Ty popierasz defetyste który sam nic nie robi, i jeszcze psuje innym.

0 0
ID:5712

he he

Polka się znowu zmonopolizowała C2H5OH

0 0
ID:5720

Janek L.

Co robi Pałucki?Już odpowiadam.Przedłużenie ul.Ostrowskiej,remont mostu ,położenie dywaników asfaltowych na ulicach południa, budowa ul. Planty 2,Węglowa i Miła,Kapitulna,budowa przystani na Wiśle,od 40 lat cisza wokół zalewu,jak się znalazł człowiek ,który w tym temacie chce coś zrobić,od razu kupa mądrali,to samo dotyczy basenu ,parku i amfiteatru,choć bym bardzo chciał aby ten park już lepiej wyglądał,jak za dawnych lat.....a co zrobił poprzednik,niech wypowie się pan Stocki ,piszący na na łamach Pulsu Regionu ,chętnie po czytam.to tyle wyjaśnień dla Polki ,i nie tylko.

0 0
ID:5732

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA