BRAVO Straż Miejska! Wczoraj jechałem ulicą Kruszyńską i...

BRAVO Straż Miejska! Wczoraj jechałem ulicą Kruszyńską i za mną jechał pijany facet, przekazałem jadącym obok mnie strażnikom i jak wracałem z Michelina to widziałem, że go zatrzymali i była już Policja. Jeszcze raz Bravo nie wolno dopuścić do tego aby po ulicach jeździli pijani kierowcy!

7 komentarzy

J. Fasola.

A nagrodę dostałeś ????

0 0
ID:5812

do Jasia F

nagroda to ze nikt nie zginał przez pijaka

0 0
ID:5816

harconen

z kąd wiesz ze byl pijany moze chory moze zasłabł chyba ze sam z nim piles przy wczorajszj pogodzie wszystko jest mozliwe

0 0
ID:5831

Walkiria

do Fasoli i harconena; z wasztch wypowiedzi wynika że popieracie jazdę na dwa gazy.

0 0
ID:5832

Pako

wy jesteście albo nienormalni albo pojmujący inaczej wiadomo, że jakby ktoś zginął to wtedy by było dlaczego go nie zatrzymali i czy musiał ktoś zginąć bo co do tego czy był pijany to na pewno był bo sam widziałem na chorego to on nie wyglądał

0 0
ID:5867

jojo

może Jaś Fasola i harconen,taż jeżdżą po pijaku dlatego tak bronią gościa,bardzo dobrze zrobiłeś,ja też tak bym zrobił

0 0
ID:5876

J. Fasola.

Nie popieram pijaków za kierownicą - takim odbierać prawko dożywotnio, - tylko dlaczego obywatel płacący podatki wyręcza policję - a pijany policjant za kołem ???

0 0
ID:5889

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA