Może ktoś mnie poinformuje gdzie znajdę regulamin...

Może ktoś mnie poinformuje gdzie znajdę regulamin świadczenia usług komunalnych Saniko, aktualny cennik i godziny urzędowania - strona firmowa ani BIP nie zawierają takich informacji. Słyszałem, że urzędują do godz. 15-tej, klienci indywidualni ich nie interesują?

4 komentarze

tadzik

oczywiście na stronie Saniko nie ma regulaminu, a cennik nie działa. Ze strony BIP urzędu miasta można pobrać uchwałę "regulamin utrzymania czystości i porządku na terenie Miasta Włocławek", czy to znaczy, że w firmie brak regulaminu działania, statutu... Państwo w państwie!

http://www.bip.um.wlocl.pl/pliki/dokumenty/uchwaly2007/120_2007.doc

0 0
ID:6245

tadzik

Wszystko wywieźli na śmietnik ,regulamin i cennik rownież ..

0 0
ID:6255

prawnik

w uchwale czytamy: "Jednostka wywozowa zobowiązana jest odbierać odrębnie odpady, o których mowa w ust. 2, powstające w gospodarstwie domowym oraz niepowstające w gospodarstwie domowym, w sposób gwarantujący ich niezmieszanie z innymi rodzajami odpadów zbieranych selektywnie", dodatkowo w połączeniu z selekcją określa zmniejszenie okresów odbioru odpadów, itd. A Saniko wymusza umową (zachęca jak kto woli) gromadzenie "zmieszanych odpadów mieszanych". A gra o duże różnice w stawkach. ... Brak regulaminu (brak dostępu do regulaminu) funkcjonowania jednostki, to już inna sprawa :)

0 0
ID:6256

jacek

dodam jeszcze, że w dziale obsługi, siedzą nabzdyczone panie,które z wielką łaską udzielają informacji

0 0
ID:6306

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA