I co fanatycy PO? Zostaliście znowu zrobieni w trąbę?...

I co fanatycy PO? Zostaliście znowu zrobieni w trąbę? hehe!
Wiecie co? Nie żal mi Was. To tylko i wyłącznie Wasza wina. Wybierajcie tak dalej. Wzięliście świadomie udział w inspirowanej przez media nagonce na PiS i prezydenta i daliście się podejść ja pijane dzieci. Powiem Wam więcej! To nie koniec. Teraz media Was zaprogramują żebyście pokochali Olechowskiego i i na kolanach pójdziecie na niego zagłosować. Wiecie dlaczego tak jest? Bo jesteście naiwni i oczekujecie od wszystkich CUDÓW!
...a jak wiadomo cudów nie ma.
Trzymajcie się cieplutko!!!

4 komentarze

Pfff

Co się rzucasz Pissssssowczyku daj sobie siana toje hmm Wasze rządy nie były/są lepsze
Oszukiwać dziadków by później głosowali na PIS

0 0
ID:6270

szuja

Znowu te kłótnie. Fe.To nie po katolicku.Rydzyk tyle razy Wam mówi a Wy dalej swoje .

0 0
ID:6271

zaniepokojony

Maniu, to już się zaczęło. Proszę tylko poczytać inne portale albo prasę, tą najprężniejszą. Jaki nieskazitelnie czysty przedstawiany jest tam Olechowski, jaki piękny ma życiorys. Widać, że czas głosowania się zbliża milowymi krokami.

0 0
ID:6274

zbuntowany_kaloryfer

Jesooooo wróciwszy i nucę "Double Jings". Dlaczego większości Polaków brakuje "tego czegoś" co oni (ci "inni" czyli wrogowie, wiadomo inny - znaczy wróg)) mają na starcie, na urodzeniu? Szacunku brakuje i patrzenia na rzeczywistość z przymrużeniem oka. Tam gdzie byłem... gdybym wyznawał pIsuarowską metodę (zasadę) oceniania innych ludzi musiałbym ubić wszystkich dookoła hehe. Ale byłoby pracy;)))))))

0 0
ID:6276

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA