Witam zaczynam się zastanawiać czy tylko mnie czy może...

Witam
zaczynam się zastanawiać czy tylko mnie czy może innych również denerwuje wskakująca na każdej stronie reklama myjni!!! ile razy można to oglądać !!! poza tym przysłania tekst i nie daje się szybko wyłączyć. Rozumiem że z tego są pieniądze, ale nie można przesadzać w żadną stronę
ani za mało ani za dużo reklam

18 komentarzy

Walkiria

Nigdy nie było tak agresywnych reklam w tym portalu, dlatego go lubiłam. Ta reklama to zagrywka poniżej pasa.Rezygnuję z bywania tutaj.

0 0
ID:6503

jacek

mnie też denerwuje ta reklama

0 0
ID:6505

mieszkaniec

Zgadzam sie z przedmowcami. Portal do tej pory byl sympatyczny i przeze mnie lubiany bo nie pojawialo sie tysiac okienek z reklamami jak to bywa na portalach ogolnopolskich. Mam nadzieje, ze to pierwsza i ostatnia zarazem tego typu reklama. Nawiasem mowiac, to takich reklamodawcow, ktorzy zlecaja taka usluge mozna dyskryminowac - na Plockiej jest od dawna taka myjnia, ze sprawdzonym sprzetem, niedroga... Znajdziecie po zoltych reklamach ;)

0 0
ID:6507

nieokiełznany

A ja za taką formę reklamy, nie skorzystam z usług tej myjni :)

0 0
ID:6508

Stacha

Wkurza Mnie ta reklama - dlaczego na siłę mam ogladać reklamę? Mnie interesuje portal- wiadomości .Dobra firma sama się zareklamuje a tu może mieć odwrotny skutek.

0 0
ID:6509

mark

ale sie czepiacie taki portal tez musi z czegos zarabiac, taka reklame macie tutaj raz na rok - stresujecie sie tylko.

0 0
ID:6511

mieszkaniec

Rozumiemy, ze portal chce zarabiac. Wyrazamy tu tylko swoja opinie, by kolejna taka reklama byla najwczesniej za rok... ;)

0 0
ID:6513

A-Z

Do Zdenerwowango i innych - mnie tez denerwuje ta reklama ale portal z czegos musi sie utrzymywac, z tych pierdoł co my piszemy napewno sie nie utrzyma, drugie wyjscie to isc pod skrzydła jakiejs parti i co wy na to.

0 0
ID:6515

też

też miałam to napisać, też mnie to denerwuje, kurcze, na sąsiednim portalu też pełno reklam, oczopląsu można dostać, tutaj zawsze było fajnie, bo nie było nachalnych reklam, a ta z tą myjnią to po prostu ... mnie!

0 0
ID:6517

internauta

Mnie nie denerwuje, bo tu rzadko bywa taka reklama, a to pieniadze dla wlasciciela, a naprawde prowadzi to super, wolnosc slowa istnieje, nie ma politycznego uwikłania, az milo, ze ktos cos chce zrobic dla Wloclawka, nie muszac byc taki jak wszyscy, cenzorzy i polityczne uwiklani.

0 0
ID:6518

wacus

Jak Wam sie nie podoba to zmiencie portal. Myslicie, ze wlasciciele portalu prowadza go z nudow? Reklama to najlepsze zrodlo dochodow...

0 0
ID:6519

pamar

Zgadzam się z przedmówcami. Można było umieścić jakoś inaczej tę reklamę. Miałem ochotę tam "zajrzeć" i umyć auto, ale teraz...........

0 0
ID:6520

Zbych

Zgadzam się z Tobą AZ,wszyscy narzekamy- reklam nie,cenzury nie,wymogi stawiamy ze to i owo, no ale niestety wejdzmy w skórę tych co prowadzą ten portal, przecież nie prowadzą dla przyjemnosci podejrzewam ze z tego zyją.

0 0
ID:6521

Stacha

Dzięki już jest poprawa - tak może być.

0 0
ID:6523

clon

a ja powiem inaczej. Powinno się pochwalić osobę, która tak nieudolnie wstawiła tą reklamę. Mało wam, że na pierwszej stronie taki słoń wyskakuje?! Co komu z tego, że za każdym kliknięciem to się pojawia? W moim przypadku funkcjonalność portalu spada do zera. Pozdrawiam

0 0
ID:6532

mnie

mnie też wkuża!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
ID:6544

zbuntowany_kaloryfer

Ludzie, dobry program antyspyware rozwiązuje ten problem. Ale nie powiem Wam jaki to program;) Ja mogłem go znaleźć to i Wy możecie;)hehe

0 0
ID:6550

maniek2

ludzie gdzie Wy żyjecie ? W dobie kryzysu i braku reklamodawców śmiecie narzekać ze Wam się reklama pojawia i trzeba ja krzyżykiem zamknąć ? Czy Wy w ogóle wiecie jakie są koszta utrzymania takiego portalu ? a może będzie lepiej jak każdy z użytkowników wpłaci co miesiąc hmmm 10 zł na konto to wtedy zapewne będziecie mieć pierwszy w Polsce portal bez reklam, co Wy na to ?

0 0
ID:6584

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA