Firma ubezpieczeniowa zaproponowała mi naprawę pojazdu z OC...

Firma ubezpieczeniowa zaproponowała mi naprawę pojazdu z OC sprawcy za kwotę 2500.W ASO usłyszałem ,że naprawa będzie kosztować 6tyś zł i,że na zamienniki nie dają gwarancji -czy ktoś spotkał się z takim absurdem .To ubezpieczyciele ,czy złodzieje , a może skierować sprawę do prokuratora -doradźcie coś ...

3 komentarze

rybka

wstaw fure do warsztatu i niech oni wystawia rachunek ubezpieczycielowi

0 0
ID:6903

Miras

Ciezko cos doradzic, firmy ubezpieczeniowe to nieststy banda oszustow. Mialem wypadek z winy pewnego kierowcy, naprawa kosztowala mnie okolo 40 tys. zł. Firma C....... wypłaciła mi nieco ponad 20 tys. Walczylem z nimi kilka msc. To co sie udalo mi ugrac to nedzne 503 zł. Smiech na sali...

0 0
ID:6904

NEGOCJATOR....

ja miałem problemy z wartą ... zaproponowali śmieszne pieniądze ze naprawe auta ( malowanie zderzaka i wymiana reflektora ) auto wstawiłem do zakładu blacharskiego... problemy zaczeły sie po odbiorze auta ... warta nie przelewała pieniędzy za naprawe do warsztatu ... warsztat zaczął żądać pieniedzy za naprawe ode mnie ... dodzwonić sie do warty to jest niemożliwe ! odradzam kontaktów z tą firmą... po prawie 3 miesiącach od naprawy auta zakład blacharki dostał pieniądze za naprawe mojego auta ....

0 0
ID:6935

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA