Byłem dzisiaj na starówce i mamy zajefajną wizytówkę...

Byłem dzisiaj na starówce i mamy zajefajną wizytówkę tego szarego miasta,wywalone śmieci ze śmietników na środek 3-go maja zaraz obok na jednej ławce kilku pijanych żuli(jeden spał)na drugiej legalny bar(pita wódeczka z meliny)!!!!Panów policjantów i strażników nie zobaczysz!!!Pytam dlaczego?To jest deptak rodziny chodzą z dziećmi i trzeba oglądać to wszystko?!?!Dzwoniąc na straż miejską dowiedziałem się że wiedzą o rozwalonych śmieciach i będą pozbierane w poniedziałek rano,to jest nieprawdopodobne.

5 komentarzy

zaniepokojony

też przechodziłem dzisiaj 3-go Maja, widziałem te porozwalane śmieci na środku ulicy. Tylko co my możemy zrobić, komu się pożalić na stan czystości miasta. Może poddać pod rozwagę wniosek aby Saniko pełniło też dyżur w dni wolne od pracy? Wybory samorządowe niestety dopiero za rok.

0 0
ID:6913

986

CZŁOWIEKU, DZWOŃ JESZCZE RAZ DO STRAŻY MIEJSKIEJ, MAJĄ OBOWIĄZEK PRZYJECHAĆ I WYPISAĆ MANDAT WINOWAJCY, TAK SAMO ZA SPOŻYWANIE ALKOHOLU W MIEJSCU PUBLICZNY, A JEŻELI KTOŚ JEST NIETRZEŹWY TO MAJĄ OBOWIĄZEK WYSŁAĆ GO DO IZBY WYTRZEŹWIEŃ, ALE ONI WOLĄ ŁAPAĆ BABCIE Z JAJKAMI NA RYNKU, albo scigac za to ze ktos pod blok wjechal z meblami, i jakis donosiciel zadzwonil i ma radoche.NIESTETY POLSKA TO KRAJ, GDZIE JEDEN DONOSICIEL POTRAFI SWOJA INTERWENCJA STRAZ MIEJSKA WYSLAC I UKARAC ZA NIC babcie z drobiem i jajeczkami, albo nowego mieszkanca bloku, a menelow sie boja, albo dresiarzy czy jeszcze inne fajne grupy spoleczne, zenujace miasto, zenujacy kraj, zenujacy swiat. Kiedy wreszcie bedzie sprawiedliwosc na swiecie, normalnosc ?

0 0
ID:6916

prezio

Tak wygląda moje miasto... przepraszam !

0 0
ID:6917

pałeczka

władze nam zrewitalizują starówkę i bedzie pięknie. taki żart od poniedziałku

0 0
ID:6920

ha ha

Jak tylko starowka zostanie oswietlona zostanie blaskiem nowego Placu Wolnosci wszystkie problemy mina, patologia stanie sie aniolami, a Ci z tumskiej beda pilnowac za darmo rowerow i samochodow tej masie turystow, ktorzy przybeda.

0 0
ID:6921

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA