Orlik - tylko dla szkół dzisiaj chciałem sobie pograć na...

Orlik - tylko dla szkół dzisiaj chciałem sobie pograć na Orliku godzina: 16:50 niestety orlik zamkniety na klucz, osoby grajace tam powiedziały, że nie ma osoby odpowiedzialnej za ten obiekt obecnie bedzie pozniej, a wolne miejsca jeszcze były do grania niestety widocznie nikt tym nie rzadzi a jak rok szkolny się zaczał pewnie szkoly maja na caly dzien ten obiekt dla siebie prosze o jakieś info od której co i jak jest otwarty. Bo na marne nie bede pół miasta jezdził, żeby sobie pograc...

Zróbcie coś z tym!!!

2 komentarze

szuja

Ten Orlik zaraz będzie tak wyglądał ja stadionik na Zazamczu.

0 0
ID:7123

M.J.

...jeżeli twierdzisz że nie było osoby odpowiedzialnej za ten obiekt to ciekawe jakim cudem weszły tam osoby grające?
Wystarczy przeczytać regulamin żeby wiedzieć że uczniowie szkoły korzystają z boisk w ramach zajęć szkolnych w godz 8-16 natomiast w godz 16-21 boisko dostępne jest dla wszystkich chętnych z zastrzeżeniem pierszeństwa dla grup zorganizowanych.Wystarczy zapisać się na wolny termin i nie ma problemu.
Gram na tym boisku w kosza raz w tygodniu i uważam że jest lepiej od czasu gdy jest zamykane.Wchodzą tylko osoby grające chcące amatorsko uprawiać sport a nie ludzie którzy nie mają nic wspólnego ze sportem!

0 0
ID:7202

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA