Jestem oburzony faktem iż na włocławskim dworcu PKS...

Jestem oburzony faktem iż na włocławskim dworcu PKS wyłączono z użytku punkt informacyjny- HAŃBA. Teraz żeby dowiedzieć się o której mam autobus muszę doszukiwać się informacji na drukowanych długich tabliczkach- powinni jeszcze zamknąć budynek PKP/PKS no bo przecież bilet mogę także u kierowcy kupić. INFORMACJA DLA PPKS: WŁAŚNIE STRACILIŚCIE WIELOLETNIEGO KLIENTA- od przyszłego m-ca przechodzę do tańszego i lepszego prywatnego przewoźnika. Dość mam jazdy czymś z czego sypie się podłoga i strach stać a zimą śniegu na siedzeniach. DOŚĆ!!!!!!!!!

2 komentarze

oburzony

zapomniałem jeszcze dodać, że będąc na dworcu próbowałem się dowiedzieć o której mam najbliższy autobus a pani w kasie biletowej bardzo niemiłym wręcz chamskim głosem odpowiedziała, że "kasa biletowa informacji nie udziela!!! Proszę iść zapytać do dyżurnego ruchu", a dyżurny ruchu na to: "rozkłady jazdy są wywieszone na zewnątrz" i weź tu teraz znajdź swój autobus. Wstyd!!!!!

0 0
ID:7140

ciastek

kolego dla twojej wiadomości,dworzec w nocy też jest zamknięty.Chcąc jechać gdzieś z tego zadupia w nocy graniczy z cudem!!!Dworzec i całe PKP powinni zlikwidować!!!

0 0
ID:7142

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA