Uroczystość wręczenia i poświecenia sztandaru dla...

Uroczystość wręczenia i poświecenia sztandaru dla działkowców- 19 września-CZY BYLI ZOMOWCY I KŁAMCY LUSTRACYJNI TEZ BĘDĄ W TYM BRAĆ UDZIAŁ ? Przycupnęli w zarządach Ogrodów Działkowych i udają ,ze ich nie widać ...

6 komentarzy

zomo

A Ciebie ormowca kapusia nie zaprosili ??? Donoszenie masz już wyssane z mlekiem.

0 0
ID:7270

dobra rada

Ty to lepiej nie idź na tą uroczystość, bo słyszałem, że uśpiony (lecz wciąż działający) komuszy aparat bezpieczeństwa szykuje na ciebie zasadzkę. Chcą ci zrobić ścieżkę zdrowia aż do Syberii gdzie spędzisz na zesłaniu resztę życia.
A tak na poważnie to szkoda mi ciebie. Żal ci, kiedy dziadki spędzają sobie starość spokojnie na działce.

0 0
ID:7272

zaszokowany

Uderz w stół a nożyce się odezwą-stare powiedzenie nadal aktualne , tak jak jest prawdą kto się zakamuflował w zarządach POD od góry do dołu .A ci których to dotyczy wiedzą o tym najlepiej.zainteresowanych odsyłam na strony internetowe POD np TORUNIA.

0 0
ID:7282

Stacha

To były dawne czasy i po co się wracać - żyj i ciesz się z życia bo ono tak krótko trwa.

0 0
ID:7291

zaszokowany

A warto wracać bo to są cwaniaki ,którzy znaleźli sobie ciepłe posadki za pieniądze działkowców i udają ,że działają .....

0 0
ID:7318

zaszokowana zaszokowanym:

oj oj... kazdy pisze co chce... bez zastanowienia...
zaszokowana jestem tym zaszokowanym ,ze nie zdaje sobie sprawy i nie zastanowi się, co pisze...
Posadki? Pieniądze? Fajnie tak wszystkich wrzucić do jednego worka i zkwitować... tylko że zamiast pisać takie głupie nieprzemyślane idiotyzmy to powinien to podeprzeć może jakimiś dowodami... a nie odsyłać na jakąś tam stronę "POD" (nawet nie wie że od kilku lat została zmieniona nazwa na "ROD") Torunia.

0 0
ID:7338

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA