BRAWO DLA STRAŻNIKÓW MIEJSKICH Panowie strażnicy dzisiaj...

BRAWO DLA STRAŻNIKÓW MIEJSKICH
Panowie strażnicy dzisiaj się świetnie spisaliście, szybko przyjechaliście i złapaliście tych pięciu chłopaków na gorącym uczynku przed blokiem Łanowa 11.Widziałem że dostali mandaty ciekawe po ile.

8 komentarzy

wacuś

Co przeskrobali Ci kolesie?

0 0
ID:7463

Andrzej z Łanowej

Chłopakom chciało się mocno pić,więc rąbneli sobie po browarku. Żeby byli cicho to by nikt nawet nie wiedział.Faktycznie Straż Miejska przyjechała bardzo szybko bo nie dali chłopakom nawet dokończyć po piwie. Chyba chcą się zrehabilitować za ostatnie wpadki i bardzo dobrze. Ale największą frajdę miał chyba zgłaszający do Straży no i dobrze.

0 0
ID:7468

wacuś

Jedno piwko jeszcze nikomu nie zaszkodziło.

0 0
ID:7480

NEGOCJATOR...

od picia piwka są domy , puby i inne miejsca , a nie trawnik na środku osiedla i plucie dookoła i rzucanie petów wraz z niewybrakowaną wulgarnością, która zwykle towarzyszy przy piciu trunków ...

0 0
ID:7495

janciowodnik

negocjator> wybacz ale ja nie pale, ie pluje i nie urzywam wulgaryzmow, siedze sobie grzecznie i sacze a nie cham na umór wiec nie wrzucaj mnie do wora z menelami i drechami.

0 0
ID:7497

wacuś

A ja i tak wolne pić na trawniku, na łonie natury, a nie w zadymionym pubie. A straż miejska niech się weźmie lepiej na nielegalny handel i psy, które robią kupy na trwanikach, bo jak pije piwo to mogę sobie pobrudzić buciki taką kupką.

0 0
ID:7498

Bartek

Bardzo dobrze zrobili strażnicy ponieważ większości ludzie piją piwo a póżniej wyrzucają butelki i jest brudno.Tak właśnie mogli zrobić ci chłopaki, jeden z nich przecierz żucał jakeś papiery na trawnik , kilka osób wyglądało przez okno i nikt się nie odezwał. Strażnicy mieli trochę szczęścia bo zaśli ich z tyłu. POLICJA i STRAŻ MIEJSKA powinna tępić pijaków.

0 0
ID:7503

wacuś

Każdy o tym wie, że straż miejska i policja najbardziej lubi zachodzić od tyłu. A zostawianie butelek i puszek po sobie jest o wiele bardziej ekologiczne i ekonomiczne niż ich wyrzucanie do śmnietnika. Robi się dobry uczynek w stronę ludzi, którzy trudnia się zbieraniem takich właśnie rzeczy. Ratujesz ich w ten sposób od nędzy i ubóstwa. Jednym słowem same pozytywy.

0 0
ID:7511

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA