Ja chciałem tylko nacisnać czerowny przycisk odnośnie...

Ja chciałem tylko nacisnać czerowny przycisk odnośnie złodziejskiej "kultury" romów.Dziękuję

16 komentarzy

szuja

A o co biega?Mam cyganów w rodzinie to chętnie Ci wytłumaczę.Powiem tylko tak,że każdy naród ma jakieś tam cechy + i -.Myślę ,że to cyganie nauczyli się od nas kraść.Tak wychodzi ,jak się słucha wypowiedzi o Polakach poza granicami kraju. Dobrze ,że chociaż nie nauczyli się tak chlać jak my.

0 0
ID:7547

ziom

rozwiń myśl

0 0
ID:7553

Stacha

Znam Romów ale dlaczego zlodzieje? Wśród Polaków też są złodzieje i nikt nie porusza tematu. Trochę jaśniej o co Tobie chodzi?

0 0
ID:7563

Włocławianin

Życze wam takiej samej sytuacji.Serdecznie was pozdrawiam

0 0
ID:7569

zulek

Czy ktoś tu wpuścił trolla?

0 0
ID:7570

Zielony

Nie sądzę że to my nauczyliśmy ich kraść.Przecież podobne zachowania mają w innych krajach,tam też mają z nimi podobne problemy.Jednak tylko u nas czują się bezkarnie,nie pracują itp.Taki problem dotyczy też innych narodów.Są i pijacy i nieroby w każdym narodzie.
Jest u nas grupa Romów którzy pracują nad pozytywnym wizerunkiem tej narodowości.Chwała im za to.Trzeba zmienić coś na lepsze.Pokazać innym że cygan to nie tylko cwaniaczek i złodziejaszek.Cygan to też bogata kultura i piękny śpiew.

0 0
ID:7574

Aleksandra

Jaka kultura????????

0 0
ID:7585

do Aleksandry

Jeżeli słowo kultura kojarzy się Tobie wyłacznie z dobrym zachowaniem i ukłonami to niestety Twoje życie jest bardzo ubogie intelektualnie.Pozdrawiam

0 0
ID:7595

Aleksandra

Tak właśnie sądzę

0 0
ID:7609

mor

Czy ktoś może podać przykład uczciwie zarabiającego Cygana?
Przecież ich egzystencja w każdej społeczności to tak jak wrzód, czy też inny pasożyt na zdrowym organizmie. W ich hierarchii ten ważniejszy, bogatszy utrzymuje się z tych biedniejszych. Szkoda, że dotychczas nie postarali się o kawałek własnej ziemi.

0 0
ID:7623

sylwia

Ja znam dużo kulturalnych bardziej nawet niz Polacy.I uczciwie zarabiaja na życie jak kazdy z nas.

0 0
ID:7627

MIS USZATEK

Znam dobrze P.M. derektora włoclawskiej zespołu "ROMA".Usiłowali od władz miasta uzyskać budynek który znajduje się przy ulicy Żabiej we Włocławku, wyremontować go/ w chwili obecnej stoi zdewastowany/ i przeznaczyć go na pierwszy w Polsce a nawet w Europie Centrum Kultury Romskiej.Wszystkie starania nic nie dały.

0 0
ID:7630

gumiś

Sylwia pewnie sama jest cyganką i nas tutaj cygani bo oni nie pracują

0 0
ID:7637

szuja

MIS USZATEK (21-09-2009, 18:04:44)
Ale za to Przewodniczący RM wyremontował sobie dom.A ,że mu było mało na coś tam ,to WYCYGANIŁ jeszcze 160 zł za delegacje w której nie był i teraz prorok zażądał od 5 miesięcy do 2 lat wakacji.Kto tu cygani?Hahahaha

0 0
ID:7644

sylwia

NIe jestem zadna cyganka ani nie mam z nimi nic wspolnego!!!

0 0
ID:7647

gargamel

Sylwia nie cygan

0 0
ID:7661

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA