Koniec obłędu ?

Tump zawiesił wszelkie dotacje dla organizacji zboczńców pedałów dewiantów .dla zmylenia nazywanych LGBT .
Wstrzymał finansowanie programow POlitycznej ekologii i wszelkich organizacji manipulących ludźmi pod haslami ,,Zielonego ładu '''' i ,,CO@''''
W berlinie i brukseli slychać wycie ....

18 komentarzy

gość-67968

Gdzie żeś Ty to wyczytał ? Pokaż nam gdzie zawiesił dotacje ! Tak trudno takiemu intelektualiście jak TY adres podać ?!

52 2
ID:87003

gość-18823

Tobie na którym etapie naukę zawiesili ? Podstaw pisowni żadnych o sensie tych wypocin nie wspomnę . Z Trampem byś zabłysnął bo to podobny poziom a tacy jak Ty go wybrali . Ale świat właśnie idiocieje i większość dochodzi do głosu i w takim świecie trzeba jakoś żyć. Dobrze ,że chociaż spora część ludzkości ogarnia i doczeka , mam nadzieję , aż wy geniusze od wszystkiego , z IQ poniżej setki,sami się wykończycie i ludzkość przetrwa.

45 2
ID:87006

Lala20

Jurand ze Spychowa całą noc czekał pod zamkiem w Szczytnie.
Nasz błazen zawsze czeka w Waszyngtonie. Nie zapominajmy jednak że ten człowiek ma zawsze '' poważanie '' i '' prestiż '' za
oceanem.
Rudy rozbójnik zza oceanu, niech pamięta, Ukraińcy to nie Indianie którym oni zabrali ziemie i zasoby naturalne.
Ku przestrodze, nie dajmy żadnych szans kolejnemu błaznowi.
Nie dajmy żadnych szans Konfederacji.

25 1
ID:87026

gość-27303

Błaźie POpierasz Tuska i lewaków , zapraszasz kolesi z maczetami do Polski , chcesz odsłoniećia ruskiego POmnika na Pl wolności , a może masz tęczowe gacie ... i chdzasz na smyczy na te pochody dewianów ? Za kogo się uważasz właściwie ...?

0 24
ID:87027

Lala20

@~gość-27303:

Ty natomiast jesteś zwolennikiem błazna i alfonsa, oraz reszty '' jedynych i prawdziwych katolików i patriotów ''.
Nie jestem zwolennikiem dziczy o śniadej karnacji na terenie Polski.
Znam przyzwoitych Muzułmanów z byłej Jugosławii - Macedonia, Bośnia - Hercegowina, Kosowo, pracowałem z nimi.
'' Panie Ziobro, jest pan zerem '', ty prostaku.

21 0
ID:87030

Lala20

Przeczytałem 43 biografie-prezydentury amerykańskich prezydentów, takiego jak Tramp jeszcze nie było -
'' Prezydenci '', prof. Longin Pastusiak.
Od 1774 r. Amerykanie rozporządzają nie swoimi ziemiami.
V-ty Prezydent James Monroe 1758 - 1831 powiedział - '' Cała Półkula Zach. musi być strefą naszych wpływów '' -
rozpoczął się amerykański imperializm i hegemonia.

17 0
ID:87033

Lala20

Ameryka, jeżeli nie mogła ukraść ziemi, kupowała ją.
W czasie wojny z Meksykiem, Ameryka ograbiła ten kraj z ogromnych obszarów. Ameryka od Hiszpanii kupiła Florydę, od
Francji kupiła ogromne obszary Luizjany, od Rosji Alaskę. Od zawsze, solą w oku Ameryki była Kanada.
W 1812 r. Anglicy spalili Biały Dom i Ameryka przestała myśleć o Kanadzie.

0 0
ID:87034

Lala20

Mało ziemi - Ameryka sprowokowała wojnę z Hiszpanią, zajęła Kubę i Filipiny.
Lata 20-te ub. w., Ameryka zastraszała Am. Środkową i Am. Płd., była to tzw. '' Dyplomacja kanonierek ''.
Idziemy dalej.

0 0
ID:87035

Lala20

Do I-szej wojny światowej Amerykanie głosili izolacjonizm - '' Od reszty świata dzielą nas dwa oceany ''.
28-my Prezydent Woodrow Wilson przerwał izolacjonizm Ameryki, Amerykanie przystąpili do wojny w Europie.
Rozpoczęła się też wielka hegemonia Ameryki na Pacyfiku. { Ciekawa historia - wydarzenia }.

0 0
ID:87036

Lala20

Po II-giej wojnie Amerykanie pozostali w Europie. W czasie '' zimnej wojny '' tylko w Bundes było 100.000. amerykańskich
chłopaków + 35.000. żołnierzy B.A.R.-u, Brytyjska Armia Renu, Anglicy, Kanadyjczycy i symbolicznie Australijczycy i
Nowozelandczycy.
Idziemy dalej.

1 0
ID:87037

Lala20

Jałta, Poczdam, Ameryka dalej dzieli nie swoje ziemie.
Historycy piszą - Roosevelt bał się Stalina, Churchill, częściowo - wyszło to co wyszło.
Następnie, wojna w Korei - 1953 r., wojna w Wietnamie, te wojny popierałem - ZATRZYMAĆ KOMUNIZM, przez siły
amerykańskie.
Amerykanów potępiłem za to, co amerykański pluton zrobił w wiosce My Lai.
Ameryka przegrała z Wietnamem - Pokój zawarty w Paryżu w 1973 r. A co można powiedzieć o pokoju w Ukrainie?

1 0
ID:87038

Lala20

Następnie Afganistan - przegrani Amerykanie, najazd na Irak - w tym kraju nie było broni chemicznej -
wystarczyło zabić Husajna, to samo Libia, Syria, Palestyna, Izrael, Amerykanie są na sznurku narodu wybranego.

0 0
ID:87039

Lala20

Historyczny Gabinet Owalny, było w nim wielu różnych gości , w tym gabinecie działa się historia Stanów i historia świata.
Od wczoraj Gabinet Owalny stał się jaskinią zła, szulernią.

0 0
ID:87040

Lala20

Błazen, wraz z łabędzicą niemą leci ponownie do Ameryki na pięć dni. W programie wizyty, rozumiem, wizyta w O.N.Z.
Następnie, spotkanie z Polonią, nie oszukujmy się, będzie to agitacja na rzecz szemranego człowieczka Nawrockiego.
Ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, następnie spotka się z 19-letnim Żydem, '' światowej sławy aktorem '', któremu nada polskie
obywatelstwo. Jego praprapra babka i praprapra dziadek pochodzili z Polski.
Błazen prezydentowi Żełenskiemu do pięt nie dorasta.
Kończąc, błazen podczas każdej wizyty w Ameryce powinien występować w liberii, myślę że każdy mnie rozumie.

12 0
ID:87041

Lala20

Głosowałem na P.O. w Konsulacie Honorowym R.P. w mieście Stuttgart.
Ale !!!, w niemieckich papierach i w polskich miałem wpis - Pobyt STAŁY - MELDUNEK - POLSKA.
NIEMCY - MELDUNEK TYMCZASOWY.
Do czego zmierzam - Polacy na stałe zamieszkali poza granicami Polski, nie powinni mieć prawa do głosowania, oni nie
żyją naszym życiem codziennym.

1 0
ID:87042

Lala20

Donald Trump - Ludwik XIV - Król Słońce, Państwo to ja. Zegar tyka na jego niekorzyść.
Nasuwa mi się myśl - karykatura, Hitler usiłujący połknąć Glob, jako taki przejdzie do historii.
Nasz błazen, jest prezydentem obłudnym, zakłamanym, fałszywym, UBEZWŁASNOWOLNIONYM - co do wyborów, były
SFAŁSZOWANE. Dziesięć lat służył bezrozumnie pisuarom, nie służył narodowi. Teraz walczy z Koalicją.
Historia go opisze jako błazna, nie inaczej.
Duda powiedział - '' Spacerując po gabinecie, dużo myślę '' - błażnie, od myślenia jest Mastalerek.

1 0
ID:87043

Lala20

Łobuz Trump chce przejąć Grenlandię, pokojowo?, siłą?, zobaczymy.
Obywatelom Grenlandii obiecuje świetlaną przyszłość?
Cofnijmy się w przeszłość - ludy Dalekiej Północy mają wspólną nazwę - Innuici.
W XIX w. Amerykanie nie miłosiernie wykorzystywali te ludy. Mordowali ich, przynieśli choroby, alkohol i beznadzieję.
W drugiej połowie XIX w. dla zabawy, amerykański okręt wojenny u wybrzeży Alaski ostrzelał wioskę Innuitów, było bardzo
dużo ofiar.

9 1
ID:87044

gość-68454

@~Lala20: to tak jak towaysze i przyjaciele ze wschodu zapewnili wolnośc i zdrowie Polakom wysyłając ich na Syberię ,a teraz zapewniają wolność ukraińcom ? Ty już tracisz kontakt z rzeczywistością ?

0 9
ID:87070

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

WOLNE MEDIA