dzis byłem swiadkiem ciekawej sytuacji na drodze przy szkole...

dzis byłem swiadkiem ciekawej sytuacji na drodze przy szkole podstawowej nr 2 około godziny 8 stał patrol policji (dla przypomninia na całej jej długości obowiązuje strefa zamieszkania i nie wolo tam parkowac ) jednak sporo samochodów robiło sobie parking na trawniu wdłuż tej drogi a nasi struże pożądku nie zareagowali a mieli nie wiecej jak 5m do samochodów . widac żę ani policja ani SM za nic maja przepisy i swoje onbowiązki przestrzegania ich taka sytuacja nie była odosobniona .czesto zdaża sie ze kierowcyh przejeżdzający przez tą ulice za nic mają pieszych i czesto ochlapują ich i trąbią zeby im zejsc z drogi .może w końcu ktoś sie tym zainteresuje

8 komentarzy

gościu

Wyślij maila do Komendantów.

0 0
ID:7804

janciowodnik

a ty sobie słownik języka polskiego kup, bo widać że: za tródna jenzyk ta polska dla ciebie

0 0
ID:7805

!

misteR wytrzeźwiej zanim zaczniesz coś pisać

0 0
ID:7806

ormo

TAKA SYTUACJA TO OD DAWNA NORMALNA SPRAWA.
JEDNI OGLĄDAJĄ SIĘ DRUGICH.
PIERWSZY KROK DO PRZYWRÓCENIA NORMALNOŚCI TO LIKWIDACJA SM.
MOŻE POWOŁAĆ PONOWNIE ORMO-BĘDZIE TANIEJ?

0 0
ID:7807

ewa

a gdzie ludzie mają parkować?nie zauważyłeś,że trwają prace na boisku szkolnym i jest rozbudowa parkingu między kręta 8,a krętą 10,nie żyjemy na wsi tylko w mieście,niestety samochodów jest coraz więcej gdzieś trzeba zaparkować

0 0
ID:7809

jacek

popracuj nad ortografią

0 0
ID:7810

zaniepokojony

mister R- mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia- proponuję powrócić do pierwszej klasy SP w celu nauczenia się podstaw ortografi!Ale wstyd tak kaleczyć nasz piękny język.

0 0
ID:7811

paweł

MisterR ma nie tylko problemy z ortografią. Ze wzrokiem również Nie wiem gdzie on tam na całej długości ulicy 5 m od szkoły nr 2 widzi strefę zamieszkania.

0 0
ID:7828

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA