Nigdy nie miałem nic przeciwko rejestracjom CWL itp ale to...

Nigdy nie miałem nic przeciwko rejestracjom CWL itp ale to co zobaczyłem na tym zdjęciu jest chyba maksymalnym obciachem :-)

http://pokazywarka.pl/cwl/

A w komentarzach na JOEMONSTER.ORG jadą sobie na max :-) i z tuningu i z rejestracji.

17 komentarzy

marta 9

DLACZEGO CIĄGLE PISZECIE O ŻLE O CWL,CLI JA PRZEZ 15 LAT MIAŁAM REJESTRACJĘ CW A OD ROKU Z POWODU ZMIANY MIEJSCA ZAMIESZKANIA MAM CWL CZY TO OZNACZA ŻE TERAZ GORZEJ JEŻDŻĘ ?

0 0
ID:8092

pazdzioch

CWL to obciach na maksa

0 0
ID:8093

Boczek

Paździoch, na maksa to ty masz ..., pisząc takiego posta. Czytając twoje wpisy na info.pl, miałem wrażenie, że jako człowiek dzielisz ludzi na mądrych i głupich, ale jak widać po twoim wpisie, myliłem się. Moja rejestracja to cwl, obciachu nie czuję.

0 0
ID:8110

pazdzioch

chyba jednak czujesz skoro odszczekujesz ;}

0 0
ID:8119

cyklista

Przepraszam,że dopiero piszę.Zmarzłem leżąc na trawniku.
Ale przynajmniej po moim wpisie dzisiaj nikt leżącego z rowerem na trawniku nie zaczepiał. Do prawdy co za społeczeństwo.Odkręcono mi podczas błogiego wypoczynku(tylko 0,7 l)przednie koło oraz siodełko.Tak sie nie godzi.

0 0
ID:8121

ciwi

Jazda z otwartymi szybami ,radio na maksa,basy to norma dla CWL ,CAL I CLI we Włocławku. Wydaje się im ,że wjechali do metropolii i zawojują całym światem. Gdzie policja??

1 0
ID:8130

ja

ciwi masz racje wydawało się im, ze wjechali do metropolii, a tu kaszana burak, na buraku, który ocenia ludzi po numerze rejestracji. Miło popatrzeć i posłuchać jak się wypowiadają ci najmądrzejsi. Tylko czemu zapominają, ze ich ojcowie lub dziadkowie też pochodzą ze wsi;)
Mogłabym idąc waszym tokiem myślenia Włocławek oceniać po mieszkańcach Śródmieścia, gdzie prawie w każdej bramie stoi kilku pijanych buraków, lub jeszcze lepiej po mieszkańcach Zakrętu, tam to dopiero rodowici Włocławianie, aż chce się mieszkać w tej metropolii i niszczyć auta na waszych dziurawych drogach.
Wiwat rejestracje CW i rodowici Włocławianie.

0 0
ID:8132

Boczek

Do Paździocha- ja nie odszczekuję, po prostu reaguję na Twój wpis, który dla mnie, jeżdżącego z rejestracją CWL jest obraźliwy, nie czujesz tego?

0 0
ID:8147

pazdzioch

nie, poprostu stwierdzam fakt kazdy o tym mowi takze ludzie z innych miast i nie chodzi tylko o umiejetnosci kierowcow czy wyglad samochodow bo te sa rozne :}, wiadomo (choc regula jest ze ci z numerem 3literkowym niezaleznie od miasta sa bardziej widoczni na drodze)ale o fonetyke CWL, no wiesz ;}

0 0
ID:8149

cyklista

Ja przy swoim rowerze nadal mam rejestracje BW
na cześć włocławskiego zespoły(istniał kiedys taki
zespół muzyczny we Włocławku).

0 0
ID:8157

Boczek

Teraz Twoja odpowiedź w pełni mnie satysfakcjonuje, -), dzięki za starania, pozdro.

0 0
ID:8168

miastowy

To jeszcze nic! Po ulicach Włocławka zasuwa czasem lśniąca, granatowa beemka ze srebrnymi wstawkami na burackich rejestracjach. Często widac ją pod T*E*S*S*O. Ale to, co z niej wysiada, po prostu powala! ON - "koks" koło czterdziestki, imitacja skóry, megaobcisła koszulka i gruby łańcuch na szyi, obowiązkowo na wierzchu. ONA - typowa lala z remizy: tlenione, białe, przesuszone krótkie włosy, solar aż razi, oczy pociągnięte czarną kredką, a buciki i te "modne" obcisłe ciuszki na kilometr widac, że z bazaru w Lipnie. :) Sorka - nie generalizuję wszystkich mieszkających na wsi, ale właśnie takie buraki z Ostrowitka, Oleszna, Lubania czy innej dziury zabitej dechami, które przyjeżdżają podbijac miasto, wystawiają Wam wszystkim opinię!

1 0
ID:8173

cyklista

Do "miastowego"
Tutaj lekko przesadziłeś zaniżająć wiek
mężczyzny.On jest grubo po 60-tce tylko
po 2 liftingu.
Proszę na drugi raz zwracać uwagę na szczegóły fizjonomi.

0 0
ID:8176

autor wątku

Nie śmieje się z CWL, "miastowy" lecz się. "Wieśniak" to właśnie taki ktoś jak Ty a nie mieszkaniec Oleszna, Wielgiego czy Lipna.
Jeżeli tak się czepiasz to zobacz tych śmiesznych miastowych co swoje BMW pełnoletnie wystawiają na parkingu przy McDonaldzie.
"Wieśniactwo" to nie kwestia zamieszkania tylko mózgu.
A co do kobiet, które i układów damskomęskich, są "karki" są i "blachary", "bij a kochaj" to ich zasada, po 25 roku zasuszona solaryczna skóra i cycki na wierzch.
"Wiejski" tuning tak samo mnie śmieszy jak idealnie wypucowane samochody na "alusach". Samochód to narzędzie a szczyt moich osiągnięć w życiu.

0 1
ID:8181

miastowy

Sam się lecz, "autorze wątku". Pewnie jesteś chłopaczkiem w bejsbolówce z którejś z tych wioch, jeździsz stiuningowanym golfem II z przyciemnionymi szybami i dlatego tak się bulwersujesz. Za mało w polu orasz i nie stac Cię na bemkę na alusach? :)

0 0
ID:8183

autor wątku

Widzisz "miastowy",tak jak mówiłem "wieśniak" to nie kod pocztowy to Twój mózg.
A miejsca zamieszkania nie będę swojego udowadniał, bo nie rozmawiamy na tym samym poziomie.

0 0
ID:8187

cwl,cli.cra

Ludzie! zostawcie Pazdziocha w spokoju.Poczytajcie jego wpisy na inne tematy,zamiast z nim polemizować podajcie numer dobrego psychiatry,albo wynajmijcie mieszkanie w innej "metropoli",bo nasza mu sie raczej nie podoba.Pazdzioch szkoda mi Cię.

0 0
ID:8191

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA