Pośba do (niektórych) posiadaczy rejestracji CWL. Jak nie...

Pośba do (niektórych) posiadaczy rejestracji CWL. Jak nie wiecie co oznacza krzyżowanie RÓWNORZĘDNE, takie jak np. pod Real-em, to albo nauczcie się przepisów ruchu drogowego, albo róbcie zakupy u siebie w GS-ach. Ps. pozdrowienia dla takiego z zielonego BMW z CWL-em oczywiście.

13 komentarzy

driver

Zgadzam sie z przedmowca i dodam jeszcze , niech naucza sie korzystac z lusterek i kierunkowskazow, nie sa u siebie na wsi, tutak jest troszke wiecej samochodow

1 0
ID:8188

x i y

Wczoraj godzina ok 19 - stej rondo falbanka. Od strony ul. Kruszyńskiej w kierunku Michelin. Golf 2 CWL jedzie pasem skrajnym po czym wjeżdżając na rondo włącza najpierw prawy kierunek (tak jak w kaliską) później lewy (tak jak nie wiadomo gdzie) i później znów w prawo jak na michelin....
Gdy na niego zatrąbiłem bo prawie się puknęliśmy...wymachiwał rękoma... no cóż

1 0
ID:8189

jacek

to się powinno tyczyć też do posiadaczy blach CW,pare razy tez widziałem jak nie ustepuja pierwszeństwa wyjeżdżającym z parkingu,ale CWL-e,to robią nagminnie

1 0
ID:8192

Cichy

A ty co?, masz CW na blaszce i myślisz że jesteś jakiś arystokrata? Żal mi tego miasta, żal mi tych ludzi.
A najbardziej mi żal takich co oceniają umiejętności kierowców po blachach. Jak jesteś taki uczony i inteligentny to zrób sobie tablice zaczynające się od HP i będziesz sobie łapał wszystkich z CWL.

1 1
ID:8193

tomasz1

No cóz nie tylko dotyczy tosamochodów CWl.90% kierowców jadących drogą wewnętrzną wzdłuż Reala nie ustępuje pierwszeństwa dla wyjeżdżających z boku. Obowiązuje tu zasada pierwszeństwa z prawej strony.

2 0
ID:8194

szuja

Tu chyba nie chodzi o blachę,prawda?

1 0
ID:8198

cyklista

Do "szuja"
W przyszłym roku zaprzszam Ciebie na przejażdżkę.Zmieniam rower na motor.To będzie "odlot"
Tylko 2297 cm3, 142 KM,3 cylindry
To będzie "Triumph" Racket III
I co ty na to?
Pierwsza jazda bez blach docelowych.

0 0
ID:8199

Toruniak

Również nie przepadam za kierowcami pojazdów z opisywanymi rejestracjami,w moim mieście też mamy problem z panami CTR,CAL itp,ale to co wyczyniał ostatnio we Włocławku kierowca Fiata Pandy o nr rej. CW..... w kolorze bordo przechodzi już wszelkie granice dobrego zachowania na drodze.Zajeżdża przed skrzyżowaniem drogę innym zmieniając nagle pas.Widząc że jest kolejka na światłach przy skręcie w lewo ustawia się na sąsiednim pasie i nagle przejeżdżając linię ciągłą zmienia swoje położenie na jezdni.Mam nadzieję że te jego wybryki potrwają krótko bo zgłosiłem zachowanie tego pana policji włocławskiej.

1 0
ID:8204

szuja

cyklista (18-10-2009, 19:53:53)jesteś na plusie, ale kto weźmie moje narządy wewnętrzne. No na co komu np. moja wątróbka?

0 0
ID:8208

cyklista

Szuja.To ma być przejażdżka a nie jazda
na drugą stronę życia.Czy nie uważasz,żę jazda
po asfaltówce(mieniącej się Nr.1) jest
sztuką o uratowanie życia ?To prawie jak jazda po torze motocrosowym.

0 0
ID:8211

Robert

Dziś włączyłem się do ruchu z Bojańczyka w Chopina w kierunku Wroniej na środkowy pas (o czym, że on istnieje niewielu wie) po czym chciałem zjechać na prawy pas (skręcić na parking przy tzw. Skrze) i minęło mnie siedmiu CWL zapatrzonych przed siebie mimo, że stałem z włączonym kierunkowskazem i dopiero przepuścił mnie GOŚĆ z rejestracją CW. I co na to CWL-owcy na polu nie trzeba nikomu ustąpić mimo, że mamy pierwszeństwo a może kiedyś to my będziemy w potrzebie i to ktoś nam ustąpi???

0 0
ID:8221

cwl

poznał że jesteś inteligent z MIASTA

0 0
ID:8890

Włocławianin

hahaha co za głupoty , widać , że nie macie innych problemów :) Dane statystyczne mówią o tym że to właśnie miastowi wiecznie się spieszący łamią najwięcej przepisów, ale gdy widzicie rejestrację inna niż CWL zapominacie o problemie ;)

0 0
ID:28326

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA