Wczoraj uczestniczyłem w uroczystościach 25-ej rocznicy...

Wczoraj uczestniczyłem w uroczystościach 25-ej rocznicy śmierci księdza Popiełuszki, którego zamordowanie, bez względu na wyznawane poglądy i zaangażowanie religijne oceniane jest jako największy mord komuny. Doliczyłem się obecności trzech biskupów, szesciu posłów (w tym jeden euro) senatora, marszałka, dwóch prezydentów miast wielu innych notabli i 18 radnych RM Włocławek. Niestety w tej osiemnastce nie było ANI JEDNEGO radnego SLD. Czy to nie jest symptomatyczne?

11 komentarzy

MR

Zaraz ,a czy to miało być spotkanie tych co zaplanowali z tymi, co wykonali w towarzystwie tych ,którym CIĄGLE zależy by PRAWDĘ zataić przed Polakami ?

0 0
ID:8210

kara

czy to ważne kto przyszedł,to tak jakbyś wyliczał kto ma się modlić,dobrze,że nie wyliczasz braku premiera i prezydenta RP

0 0
ID:8212

zaniepokojony

sz. panie "sportowcu" taka uroczystość jak wczorajsza jest wrzodem dla komuszków, dlatego nie ma tu "wybitnych" wpisów "szui" i innych odszczepieńców naszej rzeczywistości. Dla nich to klęska w XXI wieku. Oni się zatrzymali już dawno i nic tego nie może zmienić w ich mniemaniu. Mój post to tylko kamyczek do ogródka ludzi niereformowalnych takich jak w/w.Pozdrawiam beton i wszystkich esbeków z Włocka i okolic!! Chyba nie chcecie aby was wymieniać z imienia nazwiska!

0 0
ID:8220

cyklista

Do "zaniepokojonego"
Z całym szacunkiem,podziwiam śmiały i rzeczowy
wpis na blogu.Mnie również czkawką odbija sie
do dzisiejszego dnia "gruba kreska"
"premiera" -Mazowieckiego.Mimo wszystko
to nie był "okrągły stół"
To był stół z "Wielkimi kantami".

0 0
ID:8229

MR

Dowiedzcie się ile razy było przerywane (i przez kogo) śledztwo ,ale to współczesne nie toruńske ,to zrozumiecie dlaczego, on został zamordowany i nie ma już wśród żywych kilku świadków ...

0 0
ID:8239

marks

Biskupi i księża też nie przychodza na pochody 1 majowe a jest to święto ludzi pracy.

0 0
ID:8240

cyklista

Towarzyszu marks.
Zbędne są pseudonimy i zabawa w "konspirę"
Operujmy całym nazwiskiem.
Mordechaj Chirschel Marks Levy.

0 0
ID:8247

szuja

zaniepokojony (19-10-2009, 20:14:07)słuchaj sufragan,na forum Pomorskiej czytałem ,że z przejęcia /nudów i udawanej pobożności / tak gębę rozdziawiłeś ,że mało co biskupa byś nie połknął.
http://forum.pomorska.pl/Wloclawek-uczcil-pamiec-ks-Jerzego-Popieluszki-zdjecia-t38942.html

0 0
ID:8251

szuja

zaniepokojony (19-10-2009, 20:14:07) , no i co zapaćkałeś porty.Hahaha

0 0
ID:8271

Jadwiga

Nie macie nic wazniejszego do omowienia ? Ile to jeszcze bedzie trwalo to biadolenie? Fanatycy religijni.

0 0
ID:8289

MARKS

Cyklista.pała z histori. Bardzo prosze zwrócić uwagę co pisze a nie kto podpisuje.ESBECJA WIECZNIE ŻYWA.

0 0
ID:8350

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA