Jak wam się podobalo, nie wiem dokladnie jak jest w srodku...

Jak wam się podobalo, nie wiem dokladnie jak jest w srodku bo nie moglem wejsc, ale serio rewelacja moim zdaniem, bedzie gdzie spedzac czas. Moim zdaniem extra inicjatywa.

10 komentarzy

cham

jasne, marze o tym żeby spędzać swój wolny czas w galerii handlowej i jej okolicach. super, bomba, wow, wypas. puknij się w czoło chłopaku, jak dla mnie to kompletnie żadna atrakcja. Ot, zwykły sklep, jakich wiele w innych miastach. Czym tu się podniecać? Znanymi markami? Siłownią? Klubem? A może tymi ciuchami, na które pól Włocławka stać nie będzie? Taki powiększony o chodnik, ławki, drzewa i troche innego badziewia market i tyle. Nie rozumiem tej całej podniety wokół czyjegoś sklepu. Co innego jakby nam postawili porządny teatr, basen, zagospodarowali bulwary czy coś w tym stylu. Ten prywatny interes państwa S. kompletnie nie robi na mnie wrażenia (jak np robi je na naszych władzach podpinających się pod ten temat) Swoją drogą ciekawe czy po ostatnich doniesieniach PiSma wstęgę (jak w przypadku np OBI) przecinał prezydent. Hahahaha, co za żenada. Pierwszy dzień ma byc otwarte dla "elyt", my (czyli bydło, plebs) później - fajnie nie? :D

0 0
ID:8260

cyklista

Do"chama"
A czy jest sklep filatelistyczny?
Brakuje mi 3 bloczków Nr.2,Nr.3,nr4 z 1937r
dotyczącego wizyty króla Rumunii w Polsce.
Oczywiście niesteplowane.

0 0
ID:8261

cyklista

Dziękuję serdecznie za adres internetowy

0 0
ID:8263

pazdzioch

moim zdaniem jest super, nie bylem zbyt dlugo bo pogoda do kitu ale wrazenie bylo jak nie z tej wsi :}

0 0
ID:8264

MR

Co to za miasto gdzie otwarcie sklepu jest wydarzeniem -to WŁOCŁAWEK -A RACZEJ (JAK TU KTOŚ TRAFNIE NAZYWA WIEŚŁAWEK)-jedynym konkurencyjnym wydarzeniem w tych kategoriach może być jedynie otwarcie nowego szaletu miejskiego -wstyd.

0 0
ID:8266

rysiek z klanu

Powiem tylko tyle...żywcem zerżnięte z Manufaktury w Łodzi, a znając nasze miasto takich promocji jak tam na pewno nie będzie.

0 0
ID:8268

ana

jej jak w tym mieście ma być ładnie i dobrze, jak cokolwiek się dzieje to same narzekania, ludzie nie umiecie się cieszyć z tego, że powstaje coś nowego, ciekawego w naszym mieście, będzie gdzie w końcu miło czas spędzać i nie będę już jeździła do ani do Płocka ani do Torunia

0 0
ID:8276

MR

Cham -czy mógłbyś wymienić ,,te elyty'' , bo w/g określonych w podręcznikach kryteriów trudno mi ustalić listę tych ,którzy na to miano zaslugują ,chyba że jest to znaczenie pejoratywne ...

0 0
ID:8280

Stacha

Nareszcie powiało elegancją, dobrym smakiem i nowoczesnością we Włocławku. Oby wiecej takich czy podobnych centr handlowych powstawało - może skończy się Wieśławek. Cieszmy się i nie przeszkadzajmy tym co chcą zrobić coś dla miasta.

0 0
ID:8286

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA