Panie Zbonikowski, przestań z tym jadem w stosunku do...

Panie Zbonikowski, przestań z tym jadem w stosunku do obecnego prezydenta, wszystko co robi, to be, powiedz człowieku co ty byś zrobił na jego miejscu,ośmieszasz moje miasto, siebie możesz,myślę że to już twoje ostatnie podskoki, bo co ty robisz jako tzw. poseł. Szłyszę ciągle te same śpiewki, kupcy, promuje się za pieniądze podatników, żadłużył miasto itd, itd. Nawet, w testowanej stacji, opwiadasz banialuki.

12 komentarzy

pazdzioch

jezeli juz panie Janie robi pan przytyki co do kariery poselskiej posla Zbonikowskiego to prosze pokazac wybitnego posla np z SLD kory by nie osmieszal mojego miasta :}

0 0
ID:8323

ha ha

A co zrobil nie be ten prezydent?
Mamy liczyc na to, ze taka nibyopozycja jak PO bedzie go atakowala?
Jezeli tak duzo zrobil to dlaczego wlasciwie nic nie zrobil od wyborow?

Nie jestem za PIS ale niech Zbonikowski mówi, moze prezydent nie bedzie czul sie bezkarnie na urzedzie.

0 0
ID:8324

Drukarz

Zboni, rozlicz się z zaległej zapłaty za zamówione wizytówki. Może wtedy będziesz bardziej wiarygodny dla mnie.

0 0
ID:8325

Do JANA L.

Człowieku to ty ziejesz jadem.Opozycja jest od tego żeby krytykowała złe działania rzadzących.Nie rewitalizacja Placu Wolności lecz Bulwary jeszcze raz Bulwary i okolice.Iluminacja mostu wygląda tak jakby ktoś miał uszkodzony sznur od choinki tz.przepalone żarówki.Kolor zielony wogóle nie pasuje, podświetlenie filarów tak -super ale reszta bubel.Pamiętam czasy jak Pan Prezydent był w opozycji też krytykował i to bardzo rządzących ale tego pan nie pamięta krótka pamięc?Pozdrawiam P.S Proszę oglądac sesję jak pan Prezydent zachowuje sie w stosunku do radnych z innych opcji politycznych.

0 0
ID:8326

zaniepokojony

Do Jana L.- sz. panie, na jakiej podztawie wyciąga pan takie niesprawiedliwe wnioski wobec posła RP Ł. Zbonikowskiego. Nie jestem i nie byłem członkiem żadnej partii(w przeciwieństwie do pana). Bardzo doceniam i jestem wdzięczny panu posłowi za jego pracę. Nie o to chodzi abym wymieniał tu Jego zasługi. Ale proszę porównać sprawiedliwym okiem pracę posła i prezydenta. Wnioski nasuwają się same.

0 0
ID:8332

KOBRA

Panie Zaniepokojony,ja też nie byłem w żadnej partii , obecny Prezydent nie jest z mojej bajki, ale porównując jego dokonania i poprzednika rzeczywiście wnioski nasuwają się same, oczywiscie na korzyść urzędującego. Proszę natomiast mi wskazać dokonania posła Zbonikowskiego, nic tylko mowa trawa, mowa trawa, oprócz czczego gadania nic jeszcze nie załatwił dla Włocławka. Zgadzam się tylko z tym , że bryluje zdecydowanie w obrażaniu ludzi. Jego publiczne wypowiedzi są żenująco słabe merytorycznie, gołym okiem widać, że to typowy przykład karierowicza na co niestety część ludzi daje się nabierać

0 0
ID:8336

szuja

Padzioch ,to nie jest Twoje miasto tylko nas wszystkich.

0 0
ID:8337

szuja

Byłeś już u doktora?

0 0
ID:8338

szuja

I tu masz całkowite moje poparcie.

0 0
ID:8339

szuja

Z tą odpowiedzią przy poście piszącego, to taka zmyła. Myślałem ,że wzorem innych forów odpowiedź ukaże się pod jego nickiem i nie trzeba będzie zaznaczać ,że to jest do niego adresowana.

0 0
ID:8342

nikita

to mąciciel jego nie obchodzi co jest dobre dla mieszkańców i dla miasta, jedyne co potrafi to krytykować i podburzać naiwnych - ale to już taka wredna natura

0 0
ID:8365

elmooo

dokonania p. Zbonikowskiego skwituje w jednym zdaniu .

Poseł z włocłąwka , ktory walczy o most dla ....Torunia.

wszystko w tym temacie

0 0
ID:8456

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA