jestem przyszłym kierowcą i staram się o tak zwane prawko...

jestem przyszłym kierowcą i staram się o tak zwane prawko i co jest dla mnie szokiem podobno niemożna wprowadzać nas w błąd przy wydawaniu tz. poleceni ,o tusz można i proszę mieć się na baczności, a i zapoznajcie się z przepisami ruchu drogowego bo egzaminatorzy (oczywiście co niektórzy mają z tym problem) ale mimo to pozdrawiam ich wszystkich.

7 komentarzy

kierowca kat "C"

Ostatnio zdawałem na kat "C" i pan egzaminator Arkadiusz W. stwierdził że wymusiłem pierwszeństwo i zakończył egzamin, chociaż nie było to udowodnione bo z później oglądanego nagrania też nic nie wynikało. No więc po przerwanym egzaminie pan Arkadiusz W. wsiada za kierownicę i co? I dokonuje podwójnego wymuszenia (jak byk jest na filmie) i zatrzymuje się w miejscu w którym obowiązuje znak B-36 (ZAKAZ ZATRZYMYWANIA). Fakt autentyczny.

0 0
ID:8584

k-B

Przeczytałam pana komentarz tak sobie myślę że egzaminatorzy czują się jak car i bóg i ich dobrą wolą jest to że ten zda a ten nie może odważy się na skomentowanie tego jakiś pan egzaminator lub ktoś z WORDU .Z tego co wiem to i tak są w większości wyrozumiali i oblewają takiego (delikwenta)na sam koniec i to z taką pewnością siebie.

0 0
ID:8588

obserwator-prowokator

O jaki tusz Ci chodzi, bo doprawdy nie wiem? Jeśli Twoja wiedza z zakresu prawa ruchu drogowego i zasad techniki jazdy jest taka jak znajomość podstawowych zasad ortografii i interpunkcji rodzimego języka, to nie wypada mi nic więcej niż tylko pogratulować oraz życzyć wytrwałości i sukcesu, a droga przed Tobą - jak sądzę - bardzo długa, trudna i żmudna.

0 0
ID:8616

rozżalona

nie wiem czy ty drogi (pedagogu ) zauważył byś ten tekst i wypowiedział byś się gdyby nie ten błąd ,jeśli wiesz to komputer sam dokonuje korekty błędów i to czy ja znam przepisy to TY tego akurat nie jesteś w stanie się dowiedzieć (blondynką akurat to nie jestem a jeśli masz już prawko i zdobyłeś je całkiem niedawno i za pierwszym razem to chylę czoło chcesz poprawnie TO masz.

0 0
ID:8639

ośrodek szkol.

dziwna sprawa. Jak pan mógł być egzamin. przez tego Pana skoro od około dwóch miesięcy, nie egzaminuje on na tą kat.
A przy okazji...musi mieć Pan dobre wejścia w ośrodku,ażeby oglądać cały film. Z reguły pokazują tam tylko przewinienie osoby i nic poza tym. Co do przyszłości,to życzę Panu połamania nóg i zdania tego egzaminu.Nie ma co rozstrząsać egzaminu tylko uwieżyc w siebie, że się potafi... Co do egzaminatora: mam nadziej,że to czyta, poprawi się i więcej tak nie będzie robił. pozdrawiam

0 0
ID:8641

kierowca kat. "C"

Po pierwsze nie trzeba mieć żadnych "wejść" w ośrodku żeby obejrzeć nagranie z przebiegu egzaminu, pisze się podanie do dyrektora i ten wyraża zgodę (lub nie), jeśli nie to piszemy do Urzędu Marszałkowskiego w Toruniu. Po drugie jeśli ten pan nie miał kwalifikacji do przeprowadzenia egzaminu na kat.C to coś tu śmierdzi (mam do dziś Arkusz Przebiegu Egzaminu Praktycznego z pieczątką i podpisem tego egzaminatora). No i po trzecie - to wynika z mojego nicka - następny (drugi) egzamin zdałem bez łamania nóg. Jeszcze raz powtarzam, jest to fakt autentyczny i w razie potrzeby mogę przedstawić posiadany dokument.

0 0
ID:8643

Luna

No już drugi raz "faktu autentycznego" nie zdzierżę...Albo fakt, albo zdarzenie autentyczne.

0 0
ID:8647

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA