Ciekawe czy w następnym "piśmie" Zbonikowskiego dadzą na...

Ciekawe czy w następnym "piśmie" Zbonikowskiego dadzą na pierwszą stronę swojego skazanego radnego PiS Marka K., hehe. I niech podpiszą, że oto nasz kochany radny, którego wystawiliśmy na listę wyborczą w 2006 roku i dodadzą-Jesteśmy z niego dumni - Prawo i Sprawiedliwość!!!

25 komentarzy

Krytyk

Ciekawe, czy urzędnicy prezydenta dostają premię za wpisy na portalach

0 0
ID:8606

Walkiria

Ty, krytyk , ty myślisz że tu tylko urzędnicy prezydenta mieszkają? Jak cały pis, ty też nie patrzysz dalej niż czubek własnego nosa.Jaką wiarygodność ma radny ciągany po sądach? On ma tylko brak honoru.

0 0
ID:8607

rozbawiaony

Ciekawe, czy tylko urzędnicy prezydenta, wśród których jest pełno działaczy i sympatyków opozycji mogą się wypowiadać o skazanym przez niezawisły sąd radnym Prawa i Sprawiedliwości (jak to szumnie brzmi-puste frazesy dla ich działaczy jak widać!) na forum.

0 0
ID:8608

janusz palikot

Urzędnicy nie, ale poplecznicy Zbonikowskiego tak

0 0
ID:8609

zbuntowany_kaloryfer

Tak! brawo Prawo i Sprawiedliwość! Członkom i fanatykom pis dedykuję wierszyk - niestety, nie mojego autorstwa hehe

TR w Toruniu mieszka
czarna sukienkę ma ten koleżka.
Uczy niektórych noce i ranki
ze swej maryjnej radioczytanki

Leje na serce miód swoim gościom
beret z antenka czesze z lubością.
geja i Żyda czuje z daleka
niewiernych ściga niczym bezpieka.

Kościół do góry wierzchem wywraca
Psoci, figluje - to jego praca.
G....p grozi palcem: R....k -łobuzie
Tadzio z uśmiechem nadyma buzię.

P......k błaga: Daj na wstrzymanie,
a on? rozkręca nową kampanię.
Ż......i prosi: raz odpuść sobie;
a R.: z radiem co zechce zrobię!

Lech go popiera, Jarosław chwali
a sztab ministrów pokłony wali.
A gdy mu ktoś gębę zamknąć próbuje
armię beretów mobilizuje.

Mohery wielbią swego pasterza
Bez jego radia - nie ma pacierza
I mnie już Tadziu zamącił w głowie
Wspieram go w myślach, uczynku, mowie

I wciąż pracuje na swe zbawienie
Pompując rentę - w jego kieszenie.

WSZYSTKIE POSTACI WYMIENIONE W WIERSZU SĄ FIKCYJNE, A ICH PODOBIEŃSTWO DO POSTACI RZECZYWISTYCH JEST PRZYPADKOWE

0 0
ID:8611

pazdzioch

a tobie panie grzalka przywodca duchowy placi za te poematy?

0 0
ID:8617

harcerz

To chyba zbuntowanemu-kaloryferowi pisał jego duchowy przywódca iwo-b.Teraz wystapia w duecie i będą prezentować wiersz na deskach amfiteatru pod patronatem prezydenta miasta.

0 0
ID:8618

szuja

Kaloryfer powiem Ci ,że co by nie powiedzieć to Rydzyk do interesów ma głowę i za to dla niego szacun.A że kroi w dobrej i nie przymuszonej woli tumanów ,to jak się daje to się kraje.

0 0
ID:8620

bravo

Pierwsza strona PiS-emka EKSTRA -młode pokolenie zwrociło na to uwagę !!!!!! Aż się zdziwiłem ,że moi praktykanci tak sie tym obrazkiem zainteresowali ...

0 0
ID:8622

zaniepokojony

Dziwne praktyki (tak mi się wydaje) stosuje redakcja Info PL. Mnie np. skraca wypowiedzi, a w całości drukuje obraźliwy wiersz, który nigdy nie powinien ukazać się na tym portalu. Człowiek który go przysłał już niejednokrotnie dawał dowody swojej arogancji i nieodpowiedzialności. Pozdrawiam zespół Info.

0 0
ID:8623

koalicja moherowa

Szanowna redakcjo info. pl-czy nie obowiązuje was kodeks etyki dziennikarskiej?,że puszczacie takie opinie trollów internetowych,którzy obrażają i podeptują uczucie religijne ludzi.Dla przypomnienia podaję teks kodeksu etyki dziennikarskiej.
Dwie pierwsze zasady w Karcie Etycznej Mediów Polskich nakreślają podstawowe cele pracy dziennikarza. Mowa o zasadach prawdy i obiektywizmu, które nakazują, by informacje były zawsze zgodne z prawdą a fakty relacjonowane bez zniekształceń i we właściwym kontekście. Przedstawiana rzeczywistość ma być nieskażona poglądami autora. Jest to jednoznaczne z twierdzeniem pochodzącym z Dziennikarskiego Kodeksu Obyczajowego, że podstawowym obowiązkiem etycznym dziennikarza jest poszukiwanie i publikowanie prawdy. Niedozwolone jest manipulowanie faktami. Również Kodeks Etyki Dziennikarskiej zaznacza, by informacja była rzetelna i bezstronna oraz opierała się na kilku źródłach.

0 0
ID:8625

A-Z

BRAWO KALORYFER - mam szacun dla Ciebie, pisz dalej to podtrzymuje na duchu ze jeszcze sa ludzie ktorzy sie buntuja przeciw klamstwu i obłudzie. ZANIEPOKOJONY -TY jak chcesz to mozesz bic pokłony nawet na kolanach mnie to nie przeszkadza ale nie każ tego robić komuś - pozdrawiam Kaloryfer Zbuntowany

0 0
ID:8626

wadera5

Czy ja muszę oglądać w tym szmatławcu , na pierwszej stronie te twarze.

0 0
ID:8627

wloclawek.info.pl

Szanowny internauto, redakcja portalu nie wypacza faktów, nie zmienia ich, ani pod nimi się nie podpisuje. Jest to forum jak każde inne, na którym każdy może pisać o czym chce.

Przytoczę tutaj część regulaminu portalu:
Redakcja portalu www.wloclawek.info.pl nie bierze na siebie odpowiedzialności za zamieszczone opinie internautów wyrażone na forum, w komentarzach, czy też w artykułach czytelników lub w inny sposób. Użytkownicy portalu publikują swoje komentarze wyłącznie na własną odpowiedzialność.

Pozdrawiam

0 0
ID:8628

AZ

Brawo info.- czesc ludzi chciałoby wprowadzic cenzurę ale jak była to narzekali - czyżby sie tak przyzwyczaili ze bez nie nie moga zyc, a moze z nia trudniej kombinować i łatwiej otumanić naród.

0 0
ID:8630

zbuntowany_kaloryfer

Drogie zaniepokojone mohery! Wyjaśniam, że moim odczuciu w żaden sposób nie zaatakowałem Wiary ani Kościoła. Jestem człowiekiem wierzącym i potrafię (być może dzięki posiadanej wierze) odróżnić wiarę od obłudnej dewocji, w której się specjalizujecie. Jako katolik czuję wstyd i przerażenie widząc co robi, ile szkód wyrządza mojemu krajowi i wierze pewna osoba publiczna z Torunia; osoba mieniąca się osobą duchowną. To Wy w swoim zaślepieniu nie potraficie dostrzec ogromu cynizmu, kłamstwa i obłudy jakie zawarte są w przekazie RM oraz w niemal w każdym publicznym wystąpieniu tej osoby (nie mówiąc już o rzeczywistych działaniach). Z tej perspektywy postrzegam go jako guru. Miałem okazję uczestniczyć w Mszy św., którą tenże guru sprawował, słuchałem kazania. Wniosek: guru traktuje przybywających na Mszę jak niepełnosprawnych umysłowo nędzarzy. Ponadto raz w Toruniu przypadkiem trafiłem na moherowy wiec, którego uczestnicy dzierżyli transparenty z hasłami takimi jak: TVN24 DZIEŁO SZATANA, TUSK DO WERMACHTU, ŻYDZI DO IZRAELA itp. (jak Zaniepokojony odnosi się do tych postępowych hehe haseł?)
Zaniepokojeni! Czy zdajecie sobie sprawę, że przez innych możecie być postrzegani ("wy" w sensie pis, sympatycy itd, tak holistycznie) jako zagrożenie dla państwa, jako szkodniki? Że ktoś się może za Was strasznie wstydzić zagranicą?
W wielkim bólu i mozole Polska próbuje brnąć do przodu, a Wy tylko kłody rzucacie pod nogi zamiast pomagać. Gdyby Wasz chory rząd porządził kilka lat dłużej mielibyśmy ogromną szansę stać się pariasami Europy, wszak robił wszystko, co możliwe aby tak się stało. Tego chcecie mohery?

0 0
ID:8631

harcerz

Moherowa koalicja trochę przesadziła z "podeptywaniem i obrażaniem uczuć religijnych".Do kogo skierowane sż uczucia -do duchownego czy do wiary.Nie wyrażano opinii dotyczących Boga, wiary,Bibli.Samo pytanie czy chodzisz do kościoła dyskredytuje pytającego w moich oczach, chociaż jestem wierzący.Wiara nie jest tematem do roztrząsania.To prywatna i intymna sprawa każdego.Temat radia prowadzonego przez księdza redemptorystę jest niewygodny z uwagi na jego niezależność polityczną i atakowany przez strony które mają w rękach pozostałe media.Ze jest to radio o zabarwieniu narodowym nie wszystkim "polakom" jest na rękę.W czyich rękach jest "GW" i "Dziennik".Odpowiedzcie sobie sami.Czy to co tam piszą ma być dla mnie wykładnią ?

0 0
ID:8632

KOBRA

ZGADZAM SIĘ Z ZANIEPOKOJONYM. SKRACANIE WYPOWIEDZI, LUB NAWET NIEUMIESZCZANIE ICH WOGÓLE JEST FAKTEM CZEGO SAM DOSWIADCZYLEM PO RAZ KOLEJNY/ostatni raz wczoraj/ ZAZNACZAM, ZE NIGDY NIE ZDAŻYLO MJ SIĘ KOMUKOLWIEK UBLIŻYĆ, LUB KOGOKOLWIEK PONIŻYĆ. A MOŻE CENZOREM JEST POSEŁ ŁZ, KTÓREMU WSZYSTKO WOLNO. REASUMUJĄC NIEWIELE MA TO ZE ZNAJOMOŚCIĄ WARSZTATU DZIENNIKARZA I REALIAMI W JAKICH ŻYJEMY.

0 0
ID:8634

włocławianin

SZanowna redakcjo info włocławek nie puszczacie wszystkich opinii które wysyłam było to wiele razy zrobione , nie używałem wulgarnych słów ,ani obrażliwych opinii,a dotyczyło to nieudolnemu rządzeniu władzy ,odnoszę wrażenie że wprowadziliście cenzurę ,zwrócę się z zapytaniem do Rzecznika Praw Obywatelskich z tym problemem ,który nie tylko mnie dotyczy,ale też innych forumowiczów dotyczących nie puszczania opini.Art 54 Konstytucji Rzeczpospolitej Polski,w jasny sposób o tym mówi

0 0
ID:8635

emeryt

Zbuntowany kaloryferze dałeś się poznać ze swojej złośliwości i pogardy dla innych ,jesteś złośliwym ,trollem internetowym ,masz wielkie problemy z opanowaniem swoich emocji i wylewasz to na forum ubliżają innym.Brak szacunku dla innych Ty jesteś alfą i omegą inni się nie liczą a że masz manię psześladowczą a konkretnie P.I.S Ci spędza sen z powiek, z Ciebie patriota pożal się Boże.Zapamiętaj młody krzykaczu o POkroju Niesiołowskiego, działaj tak dalej okrzykną Ciebie męczennikiem i zostaniesz beatyfikowany ,w najgorszym wypadku człowiekiem roku miasta Włocławek.Należy się tobie przecież jesteś etatowym dyżurnym na portalu

0 0
ID:8636

AZ

Wloclawianin- chyba jakas pomylka jesli nie ublizales, skontaktuj sie z portalem mailem lub telefonicznie, mnie sie nigdy nie zdazylo choc pisalem roznie.

0 0
ID:8642

elmooo

CZYTAJAC TE KOMENTARZE WPADLA MI JEDNA ZLOTA (choc dosc zabawna) MYSL -

"GŁÓWNYM ZAJĘCIEM POLAKA JEST WALKA Z PRZEWAŻAJĄCYMI SIŁAMI WROGA"
a do tego taki urywek z dialogów z kabaretu "dudek" ze scenki pt: "na wyrębie" : ".... ostatnio trudno się połapać z kim się walczy, ... ale walczy się ..."

0 0
ID:8644

KOBRA

Niestety stwierdzam z przykrością, ze mijacie sie z prawdą i skracacie, lub wogóle nie umieszczacie niektórych wypowiedzi. Wyrażnie widać stronniczość i sprzyjanie jednej opcji.

0 0
ID:8662

Mieszkaniec

KOBRA,pełna aprobata z mojej strony,nie puszczone miałem kilka razy komentarze ,w których były podane pełne nazwiska rządzących miastem ,zastąpiono je inicjałami ,wycięte fragmenty tekstu,zatem stwierdzić mogę że administracja włocławskiego portalu majstruje przy komentarzach ,Były to osoby publiczne i nie chroni ich ochrona danych osobowych.
Moherowa koalicja dobrze że wspomniała o kodeksie etyki dziennikarskiej,a może administracja nie wie że takowy istnieje i obowiązuje do chwili obecnej.

0 0
ID:8664

kaczucha

Mnie również zdarzyło się, że redakcja samowolnie skracała teksty komentarzy i postów. I również nie były wulgarne ani obraźliwe. A najdziwniejsze jest to, że zawsze skracane albo przekręcane były komentarze antypisowskie. Ciekawe czy właściciel portalu ma wpływ na to, co wpuszczają jego pracownicy.

0 0
ID:8668

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA