LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE, PRZESTANCIE KUPOWAC W SKLEPACH,...

LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE, PRZESTANCIE KUPOWAC W SKLEPACH, KTORE WYPROWADZAJA ZYSKI POZA MIASTO, CZY WY NIE ROZUMIECIE, ZE KASA TAKA IDZIE ODRAZU Z MIASTA, KUPUJAC COS U LOKALNEGO HANDLOWCA, ON WYDA JA W MIESCIE PREDZEJ NIZ JAKIS MARKET, PIENIADZE DLUZEJ SA W MIESCIE, ZMNIEJSZA SIE PATOLOGIA, BO RODZICE MAJA PRACE, A WOGOLE CO TO ZA KONTAKT Z KLIENTEM W TYCH MARKETACH ITD, OCHRONA PATRZY NA WAS JAK NA ZLODZIEI, TAKA PRAWDA, NIECH POWSTAJA MARKETY, ALE NIE DAJCIE ZARABIAC IM, JAK COS POWSTAJE TO PRZYNAJMNIEJ ROBOTNICY MAJA ROBOTE, A POTEM MOZE UPASC, BO ZABIJA NASZ HANDEL, USLUGI. TAK SAMO ILE JEST FIRM SPOZA WLOCLAWKA, TAM LUDZIE WYDAJA PIENIADZE, A POTEM SIE DZIWIMY, ZE WE WLOCLAWKU NIE MA PIENIADZY, BO SKAD MAJA BYC, PIENIADZ BARDZO SZYBKO UCIEKA POZA MIASTO, NIE ROBICIE NIC ZEBY JAK NAJDLUZEJ KRAZY W MIESCIE !!!!!!!!!!

10 komentarzy

che

oszołomi - ja kupuję gdzie najładniej i najtaniej i mam gdzieś lokalne psedopatriopatologie; miejscowi kramaże niech się dostosują do rynku

0 0
ID:8667

smiech

nędzna prowokacja trola.

0 0
ID:8669

lechosław

Coś mi tutaj pachnie moherkiem...

0 0
ID:8670

arbuz

a może to jeden z tych, co to listy piszą do prezydenta na transparentach ,bo się boją rewitalizacji placu ?

0 0
ID:8671

Oliwia

Zgadzam sie. Nie lubie kupowac w supermarkietach. To sa sklepy bezosobowe, nie ma nikogo aby poradzic sie, inaczej mowiac moloch, ktory nie ma nic wspolnego z dobra obluga klienta

0 0
ID:8674

najtaniej-najlepiej?

jednak Polacy lubią być pod batem obcych (obecnie finansowym). Kupujcie najlepiej u Niemca np. w Lidlu, a Włocławek i mieszkańcy na pewno na tym skorzysta!

0 0
ID:8682

mieszkaniec miasta

Tak, a właściciele małych sklepików osiedlowych z całym swoim zyskiem jaką robić zakupi z dala od włocławka :D

0 0
ID:8686

elka

nikt mi tutaj nie będzie narzucał gdzie mam kupować,w ogóle co to za idiotyczny komentarz?

0 0
ID:8688

Twoje imie i nazwisko:

Do:
~OPAMIETAJCIE SIE KUPIENI

Czy ty człowieku wiesz co to są małe litery ?
A po za tym ten komentarz jest zbędny i bez sensu.
Ja zawsze kupuję tam gdzie jest taniej, więc jak masz sklep(bo na to mi wygląda) i mało klientów to zmniejsz marżę :) A nie robisz zamieszanie na stronie :)

0 0
ID:8691

zosia

porównaj ceny np. cukru ( i innych artykułów spożywczych)w REALU czy w TESCCO i w sklepilu osiedlowym a zrozumiesz dlaczego ludzie tam kupują.

0 0
ID:8724

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA