Czy pracownicy Włocławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej na...

Czy pracownicy Włocławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej na osiedlu Kazimierza Wielkiego, chodzi o sprzątających mają nienormowany czas pracy.Dzisiaj o godzinie 14 byli już po pracy ,mało tego, w czasie godzin pracy robią zakupy sklepach.Wszyscy członkowie spółdzielni płacą za efektywny przepracowany czas pracy. Czy jeszcze ktoś z kierownictwa administracji ,jest w stanie zapanować nad tym rozgardiaszem. Pewnie jeszcze na święta ,dostaną bony towarowe,to dopiero będzie szał zakupów.

16 komentarzy

TAK ....

To jest prawda wszyscy pracują jak kierownicy ,ale dotyczy to również Wroniej ,a może taki jest zapis statutowy z kabaretowego walnego zgromadzenia pracowników włocławskiej sp Mieszkaniowej...? trzeba zaczą nagrywać filmiki i pokazać je na następnym ,,walnym ''zgromadzeniu ...to byłby dowód ..

0 0
ID:8729

farba

żal ci .... ściska,do roboty leniu

0 0
ID:8730

pazdzioch

i wlasnie takich jak farba trzeba nauczyc co to jest niepodleglosc i zeby zawsze to juz pamietali

0 0
ID:8733

donald

Farba -chodż dziecię ja cię uczyć karzę,odrób lekcję i babunia niech opowie ci bajkę i połóż spać.

0 0
ID:8740

kortyzol

Pazdzioch ja bym uważał na TWOIM MIEJSCU NA TO ZDJĘCIE. Żebyś nie miał kłopotów w Sądzie . Aktor jeszcze żyje i wątpię czy wyraził zgodę na wpisy jakie dokonujesz w jego imieniu.

0 0
ID:8742

farba

każdy niech patrzy na siebie,cwaniaki w MOPRu

0 0
ID:8754

Spostrzegawczy

Farba a ty pewnie cwaniaczek z herbu szufly i miotły?Prosty chłopie puknij w stół a nożyce się odezwą ,ja nie korzystam z opieki jestem już na zasłużonej emeryturze ,zapamiętaj sobie że zadzierasz z ludżmi, członkami spółdzielni osiedla Kazimierza Wielkiego ,i zapewne pierwszy będziesz do odstrzału gdy ,zapamiętaj że zrobią wam kiedy zdjęcia w sklepach na zakupach i będziesz miał pełne galoty kiślu ,rób tak dalej będziesz odwiedzał MOPR.POWODZENIA ...

0 0
ID:8770

rencista

Kortyzol-trollu intrnetowy ,pisz na temat .Tamatem jestW.S.M. administracja Kazimierza Wielkiego i zatrudnieni tam ludzie sprzątające osiedle.

0 0
ID:8774

farba

nudzisz się ,to pacz na siebe i daj ludzią kupić śniadanie w spokoju

0 0
ID:8782

emeryt

Farba czytaj uważnie bo drugi raz nie będę pisał.Ty i inni współpracownicy robicie to non stop ,nie mów mi że kupujesz śniadanie ,jeśli chcesz to się dowiecie więcej na zebraniu spółdzielców jak zostaniecie nagrani na komórę

0 0
ID:8789

Żubr

A moim zdaniem bardzo dobrze pracują ,widzę jak w deszczu,zziębnięci grabią te wiecznie spadające liście.Pewnie tobie łatwo pisać patrząc z okna z ciepłą herbatą w ręku.

0 0
ID:8800

Energetyk

Żubr widzisz ,są takie zawody że muszą pracować w trudnych warunkach atmosferycznych ,co powiesz o pracy na dużych wysokościach ,co powiesz o hutnikach ,którzy pracują w wysokich temperaturach, o energetykach na liniach wysokiego napięcia gdzie zimą są zwalone trakcje energetyczne ,chodzi tu o efektywną pracę,więc twój argument na obronę sprzątających jest bardzo kiepski.

0 0
ID:8804

BEZROBOTNY

Farba ,pisze się patrz ,a nie pacz ,z nauką nie najlepiej ci szło, dobrze że dostałeś taką chociaż pracę.

0 0
ID:8810

Żubr

Energetyk oczywiście efektywna praca ,kreatywność ,dyspozycyjność na każdym kroku.A gdzie człowieczeństwo zaczynamy zasuwać jak w Chinach,po mału stajemy się robotami .Jeżeli coś ktoś zauważy zaraz donosi,opisuje ,a z drugiej strony tyle mówimy o tolerancji.To nie kiepski agrument tylko trochę zrozumienia i to dotyczy każdego zawodu !!!

0 0
ID:8813

SPRAWIEDLIWY

Żubr - wszyscy pracownicy spółdzielni są na garnuszku wszystkich członków W.S.M.,więc mam prawo ba ,nawet jest moim obowiązkiem wymagać od pracowników,W.S.M sumiennej i dobrze wykonanej roboty ,a nie prywaty w godzinach pracy,jeśli dzieje im się krzywda ,że pracują w deszczu,zziębnięci grabią te wiecznie spadające liście,to niech złożą skargę do inspekcji pracy ,że pracują w niegodziwych warunkach pracy.

0 0
ID:8817

Pa

Wam chyba wszystko się poplątało. Wytykacie sobie nawzajem błędy i próbujecie dowieść kto tu jest mądrzejszy. Temat był zupełnie inny.
Faktem jest, że WSM to najgorsza Spółdzielnia jaką zanam i o tym należy pisać a nie o jakiś bzdurach i dyrdymałach. Jeżeli coś się tam podoba to chwalcie ale ja nie mam za co ich chwalić. Wystarczy przejść się po Osiedlu Śródmieście i popatrzeć bystrym okiem. Spróbujcie o coś poprosić (np. usunięcie jakiejś awarii) - to nie wystrczy raz zadzwonić ale kilka razy ponaglać. Tak jest ze wszystkim

0 0
ID:8944

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA