Zawitałem ostatnio do TB Kinga i nie mogę się oprzeć by...

Zawitałem ostatnio do TB Kinga i nie mogę się oprzeć by nie naskrobać krótkiego komentarza.Klub sam w sobie jest na wysokim poziomie,doskonała obsługa,dopracowany wystrój,miła atmosfera jednym słowem -Pozytywnie.
....ale! Po piątkowym koncercie pojawiłem się tam ponownie w sobotę i trafiłem na swoje nieszczęście na parę "dj-ów" choć to zbyt wygórowane określenie dla tych Panów.Ci...prezenterzy dyskotekowi bo tak ich można jedynie nazwać,grali muzykę dla siebie i jako jedyni się świetnie bawili gęsto popijając.O miksowaniu...jakimkolwiek łączeniu rytmów,gatunków i brzmień ci Panowie nie mają bladego pojęcia! Ranią ucho i psują wszystko co pozytywne w tym klubie.Rwanie kawałków w połowie,monotonia,brak reakcji na gości lokalu to drobnostki w ich wykonaniu.Amatorszczyzna przez wielkie A.Ja ,amator lepiej łączę bity po litrze c2h5oh ,niż oni.
...a tak pięknie miało być. Jeśli TB king ma zamiar powtarzać klubową formę niektórych wieczorów to ci panowie koniecznie- Out!

8 komentarzy

Malina Zdzisławska

Na szczęście wszyscy się już przyzwyczaili, że w tej branży, ile ludzi, tyle komentarzy.
Ja z kolei słyszałam mnóstwo pozytywów na temat tych dj'ów.
Podziwiam, że w ogóle chce się im bawić tym co robią, patrząc na publike, która przychodzi na impreze i siedzi jak na stypie.
Na szczęście we Włocławku są inne kluby.
Zapraszam Pana Zdzisława np. do Bravo.
Tam na pewno dj'e grają lepiej...
Pozdrawiam...

0 0
ID:9009

Dżo Dżo Ekszyn

poprostu szaj i dżez muszą sie napić i przylansić. muza jest na dalszym miejscu

0 0
ID:9012

odwiedzam tenklub

Powiem szczerze,że byam na imprezach prowadzonych przez tych Panów Dj-ów. Owszem podziwiam ich,że potrafią się tak bawić tym co tworzą,mnie osobiście nie przeszkadzają ich klimaty, choć przyznam że nie odzielałam ich entuzjazmu tą muzyką i nie miałam ochoty, zresztą jak inni klienci, wstać z miejsca i się poruszać. polecam podobny styl zabawy, ale może bardziej znane melodie,pozdrawiam.

0 0
ID:9013

Zdzisław Malina

Droga Zdzisławo! Komentarz dotyczył nie tego "co" ale "jak" grają Panowie dejoty Z TB. A skoro zostało wywołane królestwo komery Bravo ,to mimo wszystko tam DJ-e mają umiejętności a ich repertuar to już nie mój problem.
Po pozytywne wzorce zapraszam do "Spichrza" tam nie ma wirtuozerii mikserów ale klimat i interakcje z klientami lokalu pierwsza klasa.

0 0
ID:9046

Tulipan Marian

Tak Tylko chłopcą z TB nie zacinają się płyty jak Djowi ze Spichrza!

graj fajny Groove i widac ze mają wiedzie w tym temacie wiec zapraszam do TB Kinga:).

pozdrawiam Tulipan.

0 0
ID:9090

eN

Gneralnie jestem zaskoczona tym co tu czytam...Mało znam ludzi tak zaangazowanych w to co robia jak Shy i Jazz.Nie raz widziałam jak organizuja imprezy i jak dużo pracy i serca w to wkladaja.Co do spichrza owszem świetny klub ale nie zapominajmy ze jedeno takie miejsce to za mało.Cieszy mnie to że w TB bedzie klimat funkowy bo niestety w pozostałych klubach takiej muzyki sie nie uświadczy.Jesli nie odpowiada klimat danego klubu mozna wybrac sie do innego a skoro Tb stawia na funk i cos mniej popularnego to chwała i za to.Ile mozna słuchac techno.Nasze włocławskie spoleczeństwo powinno zażyc troszke kultury i nauczyc sie bawić przy naparwde dobrych rytmach,bo to co jest puszczane w TB bylo tworzone przez królów muzyki i sa to przeboje niezpaomniane az zal tylko ze ludzie ich nie znaja...Pozdrawiam

0 0
ID:9091

odwiedzam tenklub

ciekawa jestem, czy Ty znasz wszystkie funk'owe utwory tych panów i gdzie jesteś jak parkiet jest standardowo pusty...zgadzam się klimat jest super w tym lokalu , dj-e też przyjemni,widać że wiedzą co robią...ale czy to jest rodzaj muzyki na sobotnie wieczory? hmmm...co kto lubi...

0 0
ID:9117

Były stały bywalec

No powiem tak odkąd istnieje TB jestem tam na każdej imprezie ale niestety dziś sie dowiedzialem że jedna z pań tam nie pracuje z przykrością stwierdzam że wiecej tam nie pójdę.Ta osoba wprowadzala tam tyle serdeczności i zaangarzowania teraz nawet nie ma z kim porozmawiać o koncertach bo nikt nic nie wie ......

0 0
ID:9121

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA