W wywiadzie dla telewizji lokalnej,radny Stelmasik...

W wywiadzie dla telewizji lokalnej,radny Stelmasik oświadczył,że radni PO są za rozwojem miasta,jednak głosowali przeciw przebudowie Placu Wolności,ponieważ Włocławek żyje własnym rytmem i nie można tego rytmu zakłócać.Rzeczywiście miasto żyje własnym rytmem,tyko że ten rytm,dzięki decyzjom radnym jak Pan Stelmasik ,jest coraz wolniejszy,a Włocławek pozostaje w tyle ,nawet wśród mniejszych miast.

8 komentarzy

kortyzol

Stelmasik dla mnie to jest Nikt.

0 0
ID:9146

pikpok

skąd jest ten stelmasik? człowiek z nikąd? kto na takiego głosował????

0 0
ID:9152

bert,

To ten jogger słynny na całą Polskę...

0 0
ID:9155

pazdzioch

w takim razie nalezy zaklocic rytm zycia pana Stelmasika

0 0
ID:9156

zbuntowany_kaloryfer

Gwoli wyjaśnienia - poseł Stelmasik startował w wyborach z ramienia PO z K. Wielkiego. Kandydat ten chodził po domach przed wyborami i rozmawiał z chętnymi. Osobiście uciąłem sobie z nim konkretną pogawędkę i odniosłem b. pozytywne wrażenie. Człowiek ten ma wiele dobrych pomysłów i chęci ich realizowania. On chce działać. Jego poglądy są spójne i nie ma w nich nic z populizmu. Jednak moim zdaniem jak na radnego jest zbyt cichy, sprawia wrażenie, że brak mu siły przebicia, która jest niezbędna kiedy pakujesz się do bajora z wygłodzonymi rekinami;) W takim bajorze sama dobra wola, pomysły i zdrowy rozsądek to niestety za mało. Smutne, ale prawdziwe.

0 0
ID:9159

A-Z

Stelmasik kto to?--- to ten z Wordu biegacz co uciekał przed kamera - słynny biegacz na Polskę tylko nie wiem na jaki dystans

0 0
ID:9164

Poznański maratończyk

Pan Stelmasik, to radny PO, który na oczach wszystkich- dzięki TV POLSAT -przygotowywał się do maratonu. Cholera i wygrał ze mną w Poznaniu w tym roku, dobry jest, hehe Mam nadzieję, że jeszcze choć jeden trening będę mógł zobaczyć to tym razem wezmę z niego przykład...pozdrawiam biegaczy z Włocławka na czele z radnym S.

0 0
ID:9165

obserwator-prowokator

Moim skromnym, skrajnie subiektywnym zdaniem, nasi włocławscy radni, przede wszystkim tzw. prawicowi, po prostu wzięli sobie bardzo głęboko do serc i umysłów słowa najwybitniejszego z największych Polaków, prawie że świętego, Jana Pawła II i najzwyczajniej liczą, że wreszcie na Włocławek zstąpi Duch Święty i radykalnie odmieni oblicze ziemi, Tej Ziemi. Przecież Pan Premier obiecywał cuda, więc Pan Stelmasik, chcąc być jak najbardziej wierny oficjalnej linii politycznej partii współzarządzącej krajem, a nade wszystko - idei szefa PO, liczy na to, że prędzej czy później słowo stanie się ciałem...

0 0
ID:9182

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA