czy ktoś sprawdza wiek kupujących alkohol we włocławskich...

czy ktoś sprawdza wiek kupujących alkohol we włocławskich klubach? byłem ostatnio na dyskotece i widząc "nawalone" małolaty zastanawiałem się jak to możliwe? w sklepach jeszcze jakoś, ale na dyskotekach każdemu sprzedają każdy alkohol. co sądzicie?

5 komentarzy

kibol

zgadzam się,a jak się zachowują to żal patrzeć,facet szukający panienki na jeden numer ,nie miałby problemu bo same się pchają,jakby mogły to z gołymi tyłkami by chodziły

0 0
ID:9296

j-23

a ty co wolisz chłopców

0 0
ID:9310

dancer

żeby życie miało smaczek... raz dziewczynka, raz chłopaczek ;) a tak poważnie to smutna prawda, czasem się zastanawiam czy rodzice roznegliżowanej "15" wiedzą jak córcia "bawi" się na disco? no i czy widzą, że wraca nawalona jak stodoła? nie jestem jakiś drętwy, ale małolaty grubo przesadzają z alkoholem i zachowaniem, facet ma rację, niektore tylko szukają sponsora

0 0
ID:9312

Michał

Masz rację, ale z drugiej strony to ochroniarze przy wejściu sprawdzają pełnoletniość ale czasem jak zobaczą spódniczkę to aż się ślinią i wtedy to nawet może mieć 10 lat a i tak ją wpuszczą, a jak nie dawno byłem i przedemną chciał wejść normalny chłopak to ochroniarz stwierdził że cytuję "bo nie podoba mi się twoja gęba" więc to mówi samo za siebie...

0 0
ID:9320

fotograf

popatrzcie na fotki np. z bravo, przecież na tych zdjęciach to dzieciaki palą , piją... gdzie jest jakaś kontrola nad tym? wiem, wiem rodzice powinni się zainteresować, ale mama pewnie w innej dyskotece :)

0 0
ID:9326

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA