Gdzie spędzacie Sylwestra? Czy są jeszcze gdzieś wolne...

Gdzie spędzacie Sylwestra? Czy są jeszcze gdzieś wolne miejsca??

12 komentarzy

Biała sala -

To godne miejsce dla zarabiających we Włocławku 1200 brutto - i są jeszcze wolne miejsca,no i jeszcze wchodzi w rachubę dom samotnej matki ....

0 0
ID:9278

masakra

weź telefon ( to takie urządzonko z cyferkami) , weź książkę telefoniczną (taka duża z numerkami) i podzwoń i popytaj, dasz radę!

0 0
ID:9280

Sylwek

Jak zwykle w domu przed telewizorem, potem szybko wyskakuje patrze w niebo i sie troche upijam, klade sie spac i tyle. Poraz n-ty taka tradycja, piekna i wspaniala.

0 0
ID:9293

:)

Nie problem dzwonić ale nikt z obsługi nie wystawi obiektywnej opinii. Dlatego pytam się o Wasze doświadczenia z ubiegłych lat

0 0
ID:9294

BOGDAN

NAJLEPIEJ WYBRAĆ SIĘ DO NOT-U WE WŁOCŁAWKU PRZY DAWNYM KINIE "POLONIA".ZNAKOMITY ZESPÓŁ GRAJĄCY NA ŻYWO.KOSZT TO ZALEDWIE 350ZŁ OD PARY.MENU BOGATE.ORGANIZATOR PROFESJONALNY.TEL.KONTAKTOWY 503154166

0 0
ID:9295

Magda

350 zł od pary, powariowaliście, za 100 to jakie kupie tyle alkoholu, ze jedna para sie upije i to w cieple w domu, przy milym filmie i fajerki, a wy chodzicie na to byle co, ale pewnie jak co niektorzy z was w ciagu roku ledwo dotrwaja do 22 bo zasypiaja szybko to sylwester wydarzenie i pierwszy raz do 24, zal mi was, ja nigdy nie wydal 350 zl za byle co, 100 w domu, w luksusie, a nie na starych lawkach, w starych lokalach, ze starymi ludzmi, na starych zasadach,...

0 0
ID:9297

świnka Peppa

Odbiegając trochę od tematu chcę powiedzieć: na miłość boską Magdo, dawno temu wymyślono coś takiego jak KROPKA. Stosuj ją od czasu do czasu, bo tego co napisałaś nie sposób przeczytać ze zrozumieniem.

0 0
ID:9308

:))

zakopane, jak co roku :) już się cieszę!

0 0
ID:9314

bezdomny żebrak

Jak sie bawić to tylko w swoim gronie.Elegancko wyczyszczona komora MPEC.Stary mosiężny kandelabr dziadka z 5-ma świecami.Połóweczka "żołądkowej gorzkiej" na stoliku ze starych,zużytych opon.Stare tranzystorowe radio z delikatnie płynacą muzyką(oczywiście lata 60-te).jakaś sałatka śledziowa za 3,50,parę bułek.Ciepło,przytulnie,ąż chce się żyć do następnego sylwestra.

0 0
ID:9329

imprezowicz

CLub WIkaryjka :D polecam goraco 231-14-78

0 0
ID:9333

kokos

Najbardziej smiesza mnie ludzie, ktorzy ida i placa za sylwestra grube setki zlotych, a potem mowia, jacy to oni nie sa biedni.

0 0
ID:9336

NIMFA

Ja się wybieram juz po raz trzeci do Romu Rzemiosła przy Pl. Wolności,klimatyzowana sala, samo centrum wszędzie blisko, fajerwerki na Placu, sprawdzeni organizatorzy , w tym roku bardzo dobry zespół Fokus grający kawałki dla młodych i starszych,smaczne jedzenie i co ważne nie w śladowych ilościach, jak gdzie indziej.
Polecam

0 0
ID:9364

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA