Na pasażu na ul.Promiennej w niektórych miejscach nie...

Na pasażu na ul.Promiennej w niektórych miejscach nie można przejść z wózkiem z dzieckiem. Nie daj Boże jak się ma drugie obok. Po jednej stronie zastawione koszykami a z drugiej kwiaty wieszak z torebkami.Zostawiono serpentynę na pół metra szerokości.Dzwoniłam do SM Zazamcze do pani O. kilka razy w tej sprawie, ale tylko obiecanki cacanki.Sytuacja się powtarza ,widać administracja nie panuje nad sytuacją .Chyba prawdę pisano w Gazecie ,ze zajęta jest zupełnie czym innym. Na wrotach przecież wyraźnie jest napisane kto tym bałaganem zarządza. Na dodatek nie przestrzega się sprawy palenia papierosów i wprowadzania psów,które obsikują warzywa. Smacznego.

13 komentarzy

wadera

Z tym wysuwaniem się z towarem przed sklep,to niektórzy sprzedawcy przesadzają.A jeśli chodzi o palenie papierosów ,to gdzie ma zapalić jak ma sklep po środku tego pasażu.Najgorzej to jest z brudem spadającym na głowy z góry z kratownic.

0 0
ID:9292

jadzia

administracja ,z panią o. na czele nie panuje tylko nad bałaganem pasażowym.również rozklejane,różne ogłoszenia większe,mniejsze,drukowane,ręcznie pisane szpecą elewację,drzwi wejściowe,zaśmiecają korytarze.nikt tego nie usuwa ,gospodarze pod jej kierunkiem nie "czują blusa".czas na refleksję.Podzielam opinię zawartą w jednym jak i drugim wpisie.

0 0
ID:9299

bóm

jaka ty jesteś wrażliwa pimdzia; bachorki zostaw w domu bo plątają się pod nogami i przeszkadzają innym kupującym

0 0
ID:9303

MAX

OWSZEM, POPIERA TO ROZSTAWIANIE SIE Z KOSZYKAMI I TOREBKAMI, NAPRAWDE Z LEDWOSCIA MOZNA TAM PRZEJSC, JELSI EGO NIE USUNĄ, TO SORRY ALE BĘDA MIEC CORAZ TO MNIEJ KLIENTÓW, BO NIKT NIE UBI CHODZIC W TAKIM SCISKU...ZRÓBCIE COS Z TYM!

0 0
ID:9305

zazamcze

Dlaczego admin pozwala na posty ubliżające czyimś dzieciom.A jak by tak na twoje mówiono bachory. To twoja żona jest kto? Nikomu tu nie ubliżyłam a mnie pozwolono naubliżać. Wstyd dla forum.

0 0
ID:9306

pero

ten pasarz to jeden wielki burdel na kółkach jeden wielki smrut i nic pozatym lepiej w to miejsce zrobili by dodatkowe miejsca parkingowe bo na zazamczu jest ztym wielki problem

0 0
ID:9311

harcerz

Skoro wymieniony pasaż jest "wielkim burdelem na kółkach"
to kiedy przyjedzie do centrum? Też miałbym ochotę skorzystać z usług "panienek".

0 0
ID:9315

BÓM

to nie o twoje dzieci tu chodzi, tylko o to, że niektóre walnięte mamuśki, jak te samice z miotem pchają sie wszędzie ze swoim przychówkiem i jeszcze żądają specjalnego traktowania. A co do pasażu - KOMU SIĘ NIE PODOBA NIECH SOBIE IDZIE GDZIE INDZIEJ - mamy wolny rynek. Mnie się to podoba, bo cały towar jest eksponowany - klient ma do niego pełny dostęp i może łatwo wybrać to co potrzebuje. Wszystkie bazary na świecie tak mają.

0 0
ID:9318

świnka Peppa

Wnioskuję, że BÓM albo ma stoisko na pasażu, albo jest blisko z kimś, kto ma stoisko na pasażu. I drogi BÓMie, ubliżyłeś tej kobiecie i wszystkim innym matkom. Co one mają zrobić, gdy trzeba wyjść po zakupy? Zostawić "bachory" same w domu? To by było chyba dopiero nieodpowiedzialne. Twoja mama pewnie też się z tobą wszędzie pchała. Ale kiedyś i kultura była większa, więc pewnie nie usłyszała, że jesteś bachorem, a ona walniętą samicą z miotem.
Takie słownictwo zostaw dla sobie podobnego elementu.

0 0
ID:9321

manolo

Faktem jest że przeginają z tym zastawianiem przejścia , sam ze dwa razy bym się przewrócił o jakąś skrzynkę , ciekawe czy sprzedawcy dopłacają za dodatkowe metry , bo nie wszyscy tak się wystawiają...

0 0
ID:9324

BÓM

nie zacząłem dyskusję o mamuskach biegających wszędzie ze swoim stadkiem; nie pracuję w pasażu, ani nie mam tam nikogo znajomego, ale cenię tan punkt handlowy właśnie za dostęp do towaru (przyjeżdżam tu z oś. POŁUDNIE); gdyby mamuśka rozpoczynająca dyskusję stwierdziła tylko, że nie podoba jej sie organizacja przestrzenna przed punktami handlowymi, przyjąłbym to jako głos w dyskusji, ale ta lady (czyt. lejdi) rozpoczęła akcję kształtowania przestrzeni, chcąc decyzje wymusić administracyjnie przez sp. ZAZAMCZE (też nie mam tam znajomych). A wpasażu wolę spotkać pieska niż wózek (piesków nie mam również). Pozdro dla zakręconego ogonka ;)

0 0
ID:9328

szuja

Bo tam jest tak. Administracja Spółdzielni bierze od nich pieniądze za zarządzanie tym pasażem, ale nie ma kto zarządzać.W całej Polsce ze wszystkim teraz tak jest.Walą w rogi gdzie popadnie.
Swoją drogą, to trzeba powiedzieć ,że pasaż i zatrudnienie na nim to zasługa p. Prezes i Zarządu. No co ma zrobić taka administratorka.Wstydzi się zgłosić na policję a handlara to wykorzystuje i olewa.Myśli ,że jak te ceratowe torebki wystawi na środek to więcej sprzeda. To już te koszyki są coś warte bo elegancko wykonane ,z prawdziwej wikliny i na topie.Zabrałem głos w temacie, bo jak już pisałem kilka razy ,jeździmy z żona tam na zakupy,ze względu na przystępne ceny pokarmu dla zwierząt a i przy okazji kupi się warzywka ,córce modna i tania bluzeczkę o żonie nie wspomnę.Ja ostatnio sobie kupiłem tanią i modną kurtkę.Jest gdzie przymierzyć,miła obsługa. Ogólnie ok.

0 0
ID:9340

pamar

@szuja
Ja nie na temat: szuja poprzedni avatar był lepszy.

0 0
ID:9353

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA